سلام دوستان.
توی روانشناسی ترید یک نفر نیاز هست که هر هفته یک بار در مورد مطالبی که در مورد احساسات رخ داده در قبل و حین ترید و بعد ترید که رخ داده برات براش حرف بزنی و تصمیماتت رو باهاش در میون بذاری این کار باید دو طرفه باشه یعنی دو نفر بدون نقش شاگرد و استادی هر هفته در این موارد با هم چت کنن و مسائلی رو که براشون پیش اومده بگن خود این کار از لحاظ روانشناسی از یه مرحله ای به بعد نیاز ترید رهست.
برای همین در حال تشکیل یک گروه کوچک و خصوصی ( ۲ نفر تا حداکثر ۵ نفر) برای معاملهگرانی هستم که از مرحله یادگیری استراتژی عبور کردهاند و چالش اصلی آنها دیگر پیدا کردن روش جدید نیست؛ بلکه اجرای مداوم و صحیح سیستم معاملاتی است.
شرایط عضویت:
• حداقل ۳ سال تجربه واقعی معاملهگری
• داشتن سیستم معاملاتی مشخص و تستشده
دارای ژورنال نویسی از احساسات زمان ترید و نه نوشتن سود و ضرر
• عدم وابستگی به سیگنال، کپیترید و دنبال کردن روشهای جدید
• پذیرش اینکه بخش بزرگی از موفقیت در بازار به رفتار و ذهنیت معاملهگر مربوط است
• آمادگی برای صحبت صادقانه درباره اشتباهات و نقاط ضعف شخصی
موضوعات مورد بحث:
ترس از ورود، FOMO، انتقام از بازار، بیشمعاملهگری، تغییر قوانین سیستم، خروج زودهنگام، عدم رعایت مدیریت ریسک و سایر چالشهای ذهنی معاملهگری.
این گروه محل:
نمایش سود و حساب
ارسال اسکرینشات معاملات
اثبات برتری یک استراتژی
تحلیل چارت و سیگنال
معرفی دوره و کانال
نیست.
هدف گروه فقط یک چیز است:
کمک به یکدیگر برای تبدیل شدن به معاملهگرانی منظمتر و پایدارتر در اجرای سیستم شخصی خودمان.
اگر احساس میکنید مشکل اصلی شما دیگر «ندانستن» نیست، بلکه «انجام دادن درست دانستهها» است، پیام خصوصی بدهید.
سلام اقای نزدکی، خوشحالم دوباره میبینمت ![]()
سلام. همچنین.سلامت باشید.
سلام. دوستانی که دقیقا با شرایط گفته شده در پیام بالا اوکی هستن پیام بدن به من
5 نفری که معلوم نیست دانشا در چه حده به چه درد میخوره اخه اول یه سری بسترا باید باشه بررسی کنید کی چقدر حالیشه بعد
معیار 5 نفر از کجا درومده؟ قانون من درآوردی از همین اول بعد صحبت از روانشناسی :)))))
۵ نفر هم با شرایطی که لازمه ی این بحث هست زیاده چون گیر نمیاد. شخصی که چند سال سابقه داشته باشه و به استراتژی امتحان شده رسیده باشه و فقط روی مسائل روانشناسی ترید ایراد داشته باشه و مایل به همکاری برای بهبود خودش و دیگری باشه خیلی کم گیر میاد. شخصی که بتونه در گروه خارج از موضوع گروه حرف نزنه خیلی خیلی کم گیر میاد
ظاهرا پیام اول من رو طولانی بوده شاید کامل نخونددید چون من نوشتم بعد از سنجش افراد میتونیم باهم کار کنیم
خودت جورج سوروس هستی که انتظار داری پنج نفر بیان تو گروهت؟![]()
سلام دوستان.
در حال تشکیل یک گروه کوچک و خصوصی (حداکثر ۵ نفر) برای معاملهگرانی هستم که از مرحله یادگیری استراتژی عبور کردهاند و چالش اصلی آنها دیگر پیدا کردن روش جدید نیست؛ بلکه اجرای مداوم و صحیح سیستم معاملاتی است.
شرایط عضویت:
• حداقل ۳ سال تجربه واقعی معاملهگری
• داشتن سیستم معاملاتی مشخص و تستشده
• عدم وابستگی به سیگنال، کپیترید و دنبال کردن روشهای جدید
• پذیرش اینکه بخش بزرگی از موفقیت در بازار به رفتار و ذهنیت معاملهگر مربوط است
• آمادگی برای صحبت صادقانه درباره اشتباهات و نقاط ضعف شخصی
موضوعات مورد بحث:
ترس از ورود، FOMO، انتقام از بازار، بیشمعاملهگری، تغییر قوانین سیستم، خروج زودهنگام، عدم رعایت مدیریت ریسک و سایر چالشهای ذهنی معاملهگری.
این گروه محل:
نمایش سود و حساب
ارسال اسکرینشات معاملات
اثبات برتری یک استراتژی
تحلیل چارت و سیگنال
معرفی دوره و کانال
نیست.
هدف گروه فقط یک چیز است:
کمک به یکدیگر برای تبدیل شدن به معاملهگرانی منظمتر و پایدارتر در اجرای سیستم شخصی خودمان.
اگر احساس میکنید مشکل اصلی شما دیگر «ندانستن» نیست، بلکه «انجام دادن درست دانستهها» است، پیام خصوصی بدهید
سلام آقا نادر بهتون پیام دادم
من گروه دارم در تلگرام میخواهید بیاید @afinacegroup اصلا قصد بدی ندارم فقط کمک ببخشید جشارت کردم
ممنون از به اشتارک گذاری خواهش می کنم
خواهش باشم ببخشید جسارت کردم فقط خواستم کمک کنم اگر تشریف اوردین قدمتون رو چسمم و تخفیف از سرمایه گذاز برتر و مای ژورنال برا کاربران کانال و گروه گرفتم اختصاصی و من با بقیه فرق دارم فقط ترید های خودم و تحلیل های خودم و از کلنه سیگنال بدم میاد و در گروه منم هیچی به فروش نمیرسه فقط کمک به بقیه میکنم و ممنونم ازتون
بزرگواری کردید به خاطر دعوتتون. ممنونم.
بزرگی از شما بهترین وظیفست
اینکه خودتون روی ترید و تحلیل شخصی تمرکز دارید و دنبال فروش سیگنال نیستید واقعا عالیه
ممنون درسته ممنون از درکتون من فقط برا دلخوشی خودم یه کانال دارم ترید که خودکار میاد کاریش ندارم تحلیلم اینجور
(علت بازنشر این پستم هر یک هفته تا ۱۰ روز یک بار به خاطر این هست که شاید برخی اعضای جدید یا قبلی در فواصل زمانی موفق به دیدن این پست بشن.)
سلام دوستان.
توی روانشناسی ترید یک نفر نیاز هست که هر هفته یک بار در مورد مطالبی که در مورد احساسات رخ داده در قبل و حین ترید و بعد ترید که رخ داده برات براش حرف بزنی و تصمیماتت رو باهاش در میون بذاری این کار باید دو طرفه باشه یعنی دو نفر بدون نقش شاگرد و استادی هر هفته در این موارد با هم چت کنن و مسائلی رو که براشون پیش اومده بگن خود این کار از لحاظ روانشناسی از یه مرحله ای به بعد نیاز ترید رهست.
برای همین در حال تشکیل یک گروه کوچک و خصوصی ( ۲ نفر تا حداکثر ۵ نفر) برای معاملهگرانی هستم که از مرحله یادگیری استراتژی عبور کردهاند و چالش اصلی آنها دیگر پیدا کردن روش جدید نیست؛ بلکه اجرای مداوم و صحیح سیستم معاملاتی است. جزئیات در پیام اول که ریپلایش کردم اینجا توضیح داده شده
(علت بازنشر این پستم هر یک هفته تا ۱۰ روز یک بار به خاطر این هست که شاید برخی اعضای جدید یا قبلی در فواصل زمانی موفق به دیدن این پست بشن.)
سلام دوستان.
برای همین در حال تشکیل یک گروه کوچک و خصوصی ( ۲ نفر تا حداکثر ۵ نفر) برای معاملهگرانی هستم که از مرحله یادگیری استراتژی عبور کردهاند و چالش اصلی آنها دیگر پیدا کردن روش جدید نیست؛ بلکه اجرای مداوم و صحیح سیستم معاملاتی است. جزئیات در پیام اول این تاپیک توضیح داده شده