اول از ایران بروکر تشکر میکنم بابت فراهم کردن این سایت که ما تریدر ها رو دور هم جمع کرده است
سلام رفقا وقتتون بخیر
6 سال هست که من در بازار سرمایه فعالیت دارم و چند سالی هست که بفکر این هستم یک جمعی تشکیل بدهم با تریدر های که تهران زندگی میکنند /یک جور دورهمی/واز اونجایی هم که خودتون میدونید ترید چون انفرادی است ارتباطات داخلش کم هست /گفتم این موضوع رو بزارم برای بعد جنگ گفتم الان میگم اگر جمعی تشکیل شد /بعد جنگ استارت بخورد
و متاسفانه ترید در ایران چون جدید است و بروکر هم داخل ایران نیست ما تریدر ها جایی نداریم بزارید یک مثالی بزنم
کسی بخواد لباس بخره جایی هست مثل بازار یا بوتیک فروشی یا پاساژ
کسی بخواد بدنسازی بره میره باشگاه
برای همین خودتون هم این را میدونید برای رشد ارتباطات صدرد لازمه هر کاری هست
حالا من همه این صحبت ها رو گفتم نه برای اینکه حتما پروژه هامون رو بخوایم بهم یاد بدهیم
این دورهمی فقط فقط برای اینکه تبادل اطلاعات .طرز فکر ها و…
مثال اگر جمعی بود قبلا توی همین شرایط میتوانستیم یک راهکاری پیدا کنیم
و در آخر مهم نیست تریدر تازه کار هستی یا قدیمی
اگر موافق هستین بگین
که اگر خدا بخواد یک باب اشنایی باشه که بعد جنگ هماهنگ کنیم این ارتباطات رو گسترش بدهیم
سلام! ایدهٔ خوبیه اما همین انجمن یه قسمت داره به اسم گفتگو که حدود 8 تا گروه داخلشه حالت پیام رسان هم داره که میشه یکی از موضوعات رو انتخاب کرد و شروع به بحث کرد.
البته اگه دیدید اونجا امکاناتی که میخواهید رو نداره اونوقت میشه تو پیام رسان بله یه گروه ساخت.
من هنوزم موافق دورهمی حضوری تریدر های تهران هستم. بچه های شیراز بارها دورهمی برای شیرازی ها گذاشتند.
این صنف و این حرفه واقعا نیاز به دورهمی داره.
کسای زیادی بودن که از اسم دورهمی استفاده کردند تا دوره خودشونو بفروشند. یعنی بعنوان دورهمی پول دریافت میکردند و دوره فروشی میکردند. در اصل دورهمی نبوده.
بهمین خاطر علاقه دارم این کارو انجام بدیم . ارتباطات قویتر پیدا کنیم .