باهم و برای هم ترید کنیم

باش صبر کن داداش. فسیل میشی

خود عرفان یعنی شیطان اعظم

،salam khobin che khabarrr

دوست عزیز واقعا تو کارت استادی.ببین بدون اینکه بدونی و بخوای یک جواب در رابطه با درخواست ثبت شده بدی رفتی تو سفسطه و مغلطه.بنظر باید به یک مشاور زبده مراجعه کنی

(پست توسط نویسنده حذف شد)

یه سری دوستان اینجا هستند تاپیک میزارن و تحلیل جفت ارز های مختلف رو گذاشتن
میتونی ازشون استفاده کنی

بستر و پلتفرم اماده کن بریم لایو ترید روی هر نماد تو گفتی خوبه؟

اینا رو ول کن کی بریم لایو ترید؟ گور پدر عرفان و برهان

در کل با عرفان میانه خوشی ندارم

نماد نزدک و طلا خوبه (در کل هر نماد تو بگی به شرط حرکت درست کندل هاش)

تایم فریم 15 ثانیه برای تریگر اما بازم هر تایم فریمی تو بگی ورود میزنیم

بروکر فعلی دلتااف ایکس چون کانکت هست استیبل تر هست در کل.

حجم رو ول کن ریوارد بچسبت

مهمه تشخیص کندل های بعدی مارکت هست بروکر مهم نیست پسر ته تغاری من

شما از کجا تشخیص دادید من دو هفته هست وارد این بازار شدم؟متاسفانه شما منظور من رو درست متوجه نشدی.درسته که یاد گرفتن ماهیگیری بهتر از دادن ماهی هست ولی این در همه کارها و زمانها موضوعیت ندارد. من میگم چرا نمیتونیم همانند شرکتهای سرمایه گذاری در امر سهام ما هم همچین گروهی رو بوجود بیاوریم که اونایی که اهل فن هستند از حقوق و مزایای اون بهره مند بشن و هم مثل سایر سهامداران از مزایای آن.البته این امر واقعا افرادی رو میخواد که صادق باشند و متاسفانه افرادی مثل شما ممکنه باعث عدم بوجود آمدن همچین فضایی بشن.

مسعود جان ایده خودتو با من درمیان بگذار ببینم میخوای به چی برسیم

نفسم: منظورم از حجم رو ول کن منظورم حجم سرمایه بود. وگرنه حجم هر پوزیشن از سایز استاپ در میاد در هنگام ستاپ گییری

من به کسی احترام میذارم که لیاقت داشته باشه بابتش جانم

میگم بروکر مهم نیست . مهمه اینه پوزیشن بگیریم حتی کاغذی و بدون ترید روی mt5 و تیپی خوردن رو عشقه

من اکانت دست نخوره تو دلتا دارم چون اسکلپ میزنم باید mt5 باشه. تو هرجا هستی همونجا بزن رمز سرمایه گذار میذاریم اینجا دوستان قضاوت کنن. بازیه قشنگی میشه پسر صالح من

خدایی ما رو گرفتی؟ میگم تایم تریگر 15 ثانیه هست من به تایم های متاتریدر کار ندارم خوشگلم. اصلا تو به تایمش چیکار داری بیا ببینم کی profit factor بالاتر میزنه حالا تو شاخص پشمک حاج عبداله تا تایم ویکلی با ریوارد 0.8 .

چطور؟ سیگنال گرفتن فایده ی نداره..باید خودت سیگنال پیدا کنی با سبکت

من چقدر امشب بیکارم ک با تو بحث میکنم. تایم میانی و ساختار من 15 مین. تریگر و ستاپ ها توی 15 ثانیه شکل میگیره همین و هر انچه جز این حاشیه هست

یک روز دوست دارم باهات لایو برم وقتی میت وصل شد پشت کندل به کندل بازار باهات لایو صحبت کنم ببینم چی میگی اونجا . خورسندی هم به درک واصل شد

دیگه ریپلای نمیزنم بهت چون حس میکنم تریدر برات بچه بازیه بای بای