دوستان اینجا کسی هست که به فلسفه علاقه داشته باشه؟
کسی هست که مکبت خاصی رو دنبال کنه؟
دوستان اینجا کسی هست که به فلسفه علاقه داشته باشه؟
کسی هست که مکبت خاصی رو دنبال کنه؟
زیادی مارو خردمند فرض کردی، من که حوصله خودمم ندارم با این وضعیت چه برسه به فلسفه.
درود . من به فلسفه علاقه دارم مخصوصا فلسفه شرق. البته نه بصورت آکادمیک بلکه مطالعه آزاد و دلی دارم
شرق مگه فلسفه داره؟ تقریبا تمام فلسفه غرب(یونان) با کیفیت پایین تر داخل این چیزی که شما میگین فلسفه شرق گنجوندن بله یه سری چیزایی مثل عرفان وجود داره در شرق که یونیک باشه ولی فلسفیدن اصولا ماله غربه شرق دنبال شعر و عرفان بودن.
بله منظورم همون عرفان شرق بود
من چند وقتی هستش علاقه مند شدم به فلسفه ، اما هنوز چیز خاصی نمیدونم ، در حد اطلاعات سطحی و غیرتخصصی
منم خیلی علاقه دارم به تفکر و گفتمان و خیلی چیزهای دیگه ولی شرایط برای اولین بار خیلی من رو از همه علایقم دور کرده
حتی اینکه همین پاسخ کوتاه رو بنویسم کلی باید به خودم انگیزه بدم که حالا دنیا به آخر نرسده که …
فلسفه رواقی رو خیلی دوست دارم، مطالب سنگین و پیچیده نیست، بیشترش با زندگی زمانه ما هم مطابقت داره.
برای آشنایی کتاب تاملات(مدیتیشن ) از مارکوس اورلیوس را میتوانید بخوانید،pdf در گوگل موجود هست.
من فقط به هیواگلد علاقه دارم
اگر از لحاظ اقتصادی وضعیت خوبی دارید وارد شدن شما به فلسفه زندگی شما تبدیل میکنه به یک زندگی ارزشمند و متعادل.
اگر از لحاظ اقتصادی ضعیف هستید به هیچ عنوان وارد فلسفه نشوید که زندگیتون را تبدیل میکنه به یک زندگی محدود شده ی عذاب اور !
در کل توصیه میکنم به هیچ عنوان وارد فلسفه نشوید!
چون هر چه جلوتر بروید و بیشتر از ساختار دنیا اطلاعات بدست بیاورید
به پوچی و نفرت و بی عدالتی و تاریکی مطلق و در نهایت به ندانم گرایی میرسید.
پایان رسیدن به مسیر فلسفه ، ندانم گرایی هست.
نفرمایین استاد.
همین که ترید میکنین خودش یعنی یه فشاری به ذهنتون میارین بالاخره
عالی
چه مکتبی بیشتر توجهتون رو جلب کرده؟
کنفوسیوس؟
بودا یا سمت اسلام؟
نه این درست نیست.
فلسفه اصولا چیزی نیست که بگین فلانی درستش کرده بقیه اومدن کپیش کردن
فلسفه درباره یه سواله واضحه!
زندگی معنا داره یانه!
همین! هر آدمی در هر کجای جهان میتونه رو این فکر کنه.
درود بر شما
یه پادکستی هست از آقای محمد مهدی اردبیلی
تاریخ فلسفه غرب هست
این به زبون ساده توضیخ میده
البته در غربه
اما در صورتی که عللاقه بیشتر پیدا کردین
درسگفتارهای دکتر احمد رجبی دوره افلاطون خوانی شون رو گوش بدین
در گیر کار و ترید و این چیزا شدین؟
درود بر شما
با فلسفه کلبیها هم آشنا هستین
یه پله قبل همین رواقی ها بودن.
این اسمش اندیشه و تفکر فلسفی هست وگرنه فلسفه قائده منده و ساختارمنش هست برای توضیح جهان و سوالات وجودی
با این طرز نگاه بله احتمالا میمون هم تفکر فلسفی داره ولی با مطالعه ی تاریخ فلسفه میفهمید فلسفه منشا غربی داره و اون چیزی که شما اشاره دارید عرفان هست.
درود بر شما
فنای فی الله بشین جناب
رنج مقدمه تفکره!!!۱
جسارتا پادکست آقای اردبیلی رو از کجا میتونم گوش کنم