محدودش نکنین!
اگر انسان هستی میتونی درباره انسان بودن حرف بزنی.
محدودش نکنین!
اگر انسان هستی میتونی درباره انسان بودن حرف بزنی.
خیلی کم، بنظرم کمی در عقایدشون افراط وجود داشته
جناب به نظرم شما سطح لازم سواد گفتگو درباره ی فلسفه رو ندارید با احترام وگرنه متوجه عرض بنده میشدید.
اره ولی خب فعلا همه چی خراب شده…
خودت را با این کلمات کلیشه ای فریب نده!
استاد این ترکیب رو بهش میگن جمله نمیگن کلمات باز هم باید برید کلا 5 اوم ساختار های زبان فارسی رو یاد بگیرید
دوست دارم ، سالار گلم ، تو بهم اموزش بدی!
اخه من سن و سالی ازم گذشته حتی اسم خودم را فراموش کردم
ولی تو
توی دوران ابتدایی هستی با املا و انشا بهتر اشنایی داری!
خودت را خالی کن سالار عزیز دلم.
من بهت سخت نمیگیرم!
با من راحت باش اون فشاری که واقعیت های زندگی و شکستهای که توی ترید کردن خوردی را همینجا خالی کن!
با من در دل کن .من شنونده خوبی هستم.
یک بچه فقط میره فیلمهای تخیلی مثل ارباب حلقه ها را میبینه!
میگم تخیلی و توهمی هستی بعد شاکی میشی از دستم!
با احترام کسی این حرف رو میزنه که حرفی نداشته باشه!
اووووو چه خبرههههه
اینکه فلسفه برای شما عذاب آور بوده دلیل نمیشه؛ به بقیه توصیه کنید وارد نشوند!
وضعیت اقتصادی چه ربطی به فلسفه داره، هرکسی میتونه در هر شرایطی از فلسفه بهره ببره. چی بسی برای آنان که به گفته شما از لحاظ اقتصادی ضعیف هستند، بیشتر مفید باشه…
بالفرض که گفته شما در مورد انتهای فلسفه درست باشه، باید گفت:
”زنده باد ندانم گرایی آگاهانه”
والا بخدا!!!
هر انسانی در هر وضعی به خودش و جهان اطرافش فکر میکنه
با نظر شما شدیدا موافقم دوست عزیز
نفرمایید شان شما اجله
درود ارادت
از اون سوالای خوب بود که جرقه اش توی ذهن اتیش به پا میکنه و باید دنبالش بری
فلسفه و روان شناسی دقیقا جاییه که همه ضربه میخورن مخصوصا تریدر ها این دوتا مبحث نه تنها ترید بلکه زندگیمو زیر و رو کرد در حال حاضر دیدم و حالم با اگزیستانسیالیسم خیلی بهتره زندگی رو جوری که هست میبینم راه سختی بود ولی ارزششو داشت
چه طور بوده براتون مسیر؟
برا من مسیر خیلی سختی بود الان دیگه نگاه قبل رو به ترید ندارم ولی ترید مسیر زندگیم رو عوض کرد یه جایی میفهمی دوتا مقوله جدا توی وجود هر انسانی هست واسه من نوسان شدید خیلی عجیب و زجر اور بود اینکه گاهی صد باشم گاهی صفر(تفکری که توی افسردگی میاد)
رو اوردم به روانشناسی روانشناسی اگزیستانسیال به سمت فلسفه بردم و بعد از وارد شدن به این دوتا دنیا شروع کردم به درمان افسردگی و اختلالات روانی که همه ما داریم ولی اینقدر همراه ما بودن فکر میکنیم سلامتی به حساب میان
به نظر من ضربه اصلی رو جایی خوردیم که فلسفه توی زندگی ما هیچ جایی نداشت
توی تاریخ شعر و نثر فارسی و ایرانی هم بگردیم کاملا نمونه های ارزشمندی از روانشناسی و فلسفه داریم
ولی امان از دیکتاتوری دینی که همه چیزو به قهقرا میبره و از دسترس خارج میکنه تا خودش سرپا بمونه و حماقت و نااگاهی رو گسترش بده تا زنده بمونه
فلسفه بهم ثابت کرد هیچ قطعیت در هیچ چیزی وجود نداره و توی ترید و زندگی به چشم دیدمش
مسیر خیلی سختیه ولی ارزشش رو داره
ما همگی فکر میکنیم انسانیم و انسان بودن رو بلدیم ولی به هیچ عنوان هیچی نمیدونیم از روزی که به فلسفه رو اوردم و پارادوکس اگاهی رو درک کردم به این نکته مهم رسیدم که هیچ اگاهی ندارم و فقط تشنه شدم تشنه پرسیدن و درک کردن و جمع کردن اطلاعات چون اگر این اطلاعات در مغز ما نباشه با سایر موجودات سر سوزنی فرق نداریم