میخوام چالش فول فاند رابین سود رو انجام بدم و روزانه شما رو در جریان بذارم. هدفم اینه که خودم، استراتژی شخصیم (بدون اینکه جزئیاتش رو بگم) و عملکرد پراپ فرم رابین سود رو محک بزنم. این عمل کاملا بی طرفانه هست، نه شما رو به کار با رابین سود تشویق میکنم و نه میگم که باهاشون کار نکنید. خودم اولین بار هست که وارد پنلشون شدم و به تازگی احراز هویت رو تکمیل کردم.
این چالش چطوریه؟
چالش: فول فاند رابین سود (جایزه 1000 دلار، که در صورت برنده شدن، تتری به ولت واریز میشه)
جزئیات و قوانین چالش :
دراودان روزانه : 2%
دراودان کل : 8%
حجم لات مجاز روزانه : 2 لات
زمان انفعال (عدم فعالیت متوالی) : 7 روز
محدودیت تایم خبر : 5 دقیقه قبل و 5 دقیقه بعد از خبر
پارامتر ها : (ظاهرا شش گزینه پارامتر هم در پنل آنالیز هست که شخصا فکر میکنم به درستی شفاف سازی نشده اما خب نتیجه رو خواهیم دید. این شش گزینه : میانگین زمان، مجموع لات، میانگین لات، مجموع قدرمطلق برآیند، میانگین قدرمطلق برآیند و مجموع زمان هست)
هدف من: رسوندن حساب به تارگت 35% سود در حداقل 40 روز معاملاتی و حداکثر 90 روز تقویمی
معاملاتم: هر روز معاملاتی فقط یک معامله انجام میدم و یک درصد حساب رو مورد ریسک قرار میدم. نه کمتر و نه بیشتر. ورود بین 6 صبح تا 3 بعد از ظهر، و نتیجهاش رو همون شب با عکس و گزارش به اشتراک میذارم.
اینجا فقط تجربههام رو با شما به اشتراک میذارم، بدون اینکه وارد جزئیات استراتژی بشم.
* نکته مهم * من در واقع تریدر سرمایه گذار برتر هستم، میدونم برگشته، اما از اونجایی که مدت زیادی هست ترید نکردم، ترجیح دادم چنین چالشی رو رایگان برای خودم انجام بدم تا آماده سازی انجام بشه حداقل به مدت یکی دو ماه. اگر موفق بشم که چه عالی، اگر هم نه، به هر دلیلی این پروژه با شکست مواجه بشه، چه خطا از سمت خودم باشه و چه مشکل از رابین سود باشه، در نهایت میدونم که تلاشم رو کردم!
بدنساز معروف Tom Platz یک جمله معروفی داره که میگه :
“!the hardest things are usually the best. if it’s easy, leave it to somebody else”
منتظر آپدیتهای روزانه باشید!
در ادامه اسکرین شات هایی از روند شروع کار رو مشاهده میکنید :
امروز دوشنبه 28 ام اردیبهشت ماه 1405، اوایل صبح در عرض چند دقیقه نقطه ورودم رو از دست دادم و کمی برای ورود دیر شده بود، به همین علت چارت رو بستم و به کارهام و ادامه روزم رسیدم. به علت از دست دادن فرصت، در ادامه روز معامله ای نگرفتم هر چند با مشاهده چارت دیدم که در هر صورت ورود میزدم به سود ختم میشد اما خب اون لحظه که فرصت رو از دست دادم “هیجان” زیادی رو تجربه میکردم و صلاح دیدم از چارت فاصله بگیرم.
این بود خلاصه امروز،
هدف این پست، ثبت شفاف نتیجه روزانه و مستندسازی روند چالش است.
نکته (لات سایز)
مقدار لات سایزی که در رابین سود خواستم وارد کنم فرق داشت. با سناریو مشابه، نماد مشابه، استاپ و حجم مشابه در سرمایه گذار برتر تفاوت داشت. پشتیبان رابین سود بهم اعلام کرد که کانترکت هر نماد فرق داره و به این نتیجه رسیدم که برای مثال، اگر لات سایزی که برای نماد X در سرمایه گذار برتر میخواستم وارد کنم 1.0 لات سایز استاندارد بود، برای رابین سود برای نماد X مقدار لات سایز 1.30 خواهد بود.
پایان روز
امروز طبق برنامه پیش رفتم اما معامله ای گرفته نشد.
عزیز دلی، اره اونکه صد در صد، امروز هم ضرر شد ولی خب اوکیه، من طبق استراتژی پیش میرم اصلا به ضرر نمیکنم فقط به درصد نگاه میکنم و میدونم در بلند مدت سودده هست. هدف من انجام بهترین معاملاته نه گرفتن سود یا دادن ضرر. باز هم ممنون از دلگرمی و راهنماییت، هر جا هستی پیروز باشی.
امروز جمعه در روز پایانی معاملاتی این هفته طبق استراتژی یک معامله با ریسک یک درصدی گرفتم که به ضرر منجر شد.
بالانس فعلی حساب در حال حاضر با ۹7.02 دلار ضرر امروز و پرداخت ۳.36 کمیسیون روی 9591.3 دلار می باشد.
این بود خلاصه امروز و این هفته،
هدف این پست، ثبت شفاف نتیجه روزانه و مستندسازی روند چالش است.
نکته روز
دراداون هشت درصد کلی چلنج بخوره و فیل هم بشه دست به استراتژی نمیزنم. وین ریت استراتژیم پایین اما ریوارد بالا هست. چون یک هفته منفی بسته شده دلیل نمیشه استراتژیم رو عوض کنم چون بک تستشو کامل گرفتم و اطمینان کامل دارم.
یکی دو روز بد، و یا یک هفته ی بد، نشانه ی یک ماه بد نیست، هدف انجام بهترین معاملات طبق استراتژی هست نه نگاه کردن به سود و ضرر های روزانه!
پایان روز
معاملات طبق استراتژی بوده و کاملا قابل قبول است. این هفته با 4 درصد ضرر بسته شد، بسیار مشتاق ادامه این مسیر و از سرگیری معاملات در روز دوشنبه هفته بعد هستم. هفته بعد هم طبق روال، گزارش های بعدی را منتشر میکنم.