در طول روز جداگانه با نت سیم کارت ها و نت وای فای مخابرات بازی میکنن
مثلا نت سیمکارت تبدیل به نت داخلی میشه در حالی که نت مخابرات جهانی هست
گاهی هر دو با هم به کل قطع میشه و بعد از چند دقیقه وصل میشه
احتمال بازگشت نت جهانی بصورت کامل منتفی هست و بصورت وایت لیست ارائه میدن به جهت کنترل
ربطی به جنگ و… نداره،طرح بوده و جنگ زمان اجرا رو جلو انداخته
حتی اونی که سایت فیلم و سریال داشته هم بعد از یکماه قطعی مجبور شده بیاد تو ایران سرور بگیره که کاربراش رو از دست نده. اینطوری تقاضا برای سرور داخلی رفته بالا. حتی با دلار 160 تومنی هم بازم پهنای باند سرور تو خارج ارزونتر از ایران بود.
چی بگم والا. قبلا هم هزاران طرح تصویب شده و بعد جمع شده چون بدون فکر و کارشناسی انجام شده بوده.
یه مثالش که به ترید ربط داره اینه که سال 1400 فروش سهام عدالت تو کارگزاری های بورس فعال شد
بعدش مردم طوری هجوم بردن برای فروش سهم ها که همه اون شرکت ها ریزش سنگین کردن و فروش سهام عدالت تا امروز که 1405 هست تو کارگزاری ها قفل شد چون بدون کارشناسی همچین تصمیمی گرفتن
حالا که صحبت ماسک شد طبق برنامه قرار هستش تا پایان سال ۲۰۲۶ اینترنت س تاره ( مجبورم اینجوری بگم) رو برای گوشی راه اندازی کنه. البته احتمالا فقط گوشی های فایو جی و به روز بتونند اتصال بهش رو ساپورت کنند.
اینترنت طبقاتی تا یکسال دیگه هم امیدوارم به درک بره
ببینید دوستان عزیز شاید با این جوابی که به شما میگم کمکی نمیکنم اما ما باید روشی پیدا کنم که با قطعی انترنت هم کار کنم ما از ترید یاد میگیرم که این بهران اگر یک بار افتاد احتمال دوباره افتاده بودن این اتفاق به ۵۰درصد می رسد و همینطور که می دانید این اولین باز نیست پس بیشتر از ۵۰درصد هست ……
چیزی که من پیشنهاد می دهم اینکه سرمایه ی شما را تقسیم بر سه کنید و با یکی از این قسمت ها وارد یک بروکر ایرانی شوید ….برای تحلیل هم فراز را پیشنهاد می دهم
مجبوریم با همین پراپ های داخلی مثل رابین سود و … کار کنیم دیگه
چاره ای نیست ولی خب مشکلی هم نیست، چالش رایگان برید که هزینه هم ندید فعلا
البته بروکرها هم مثل stb دیدم که راهکار زدن، الان تو یک تاپیکی دیدمش.
دیگه مجبوریم صبر کنیم خلاصه
بله دو دو تا چهار تا که میکنی متصله اما از کجا معلوم وسط کار قطع نشه و از کجا معلوم که 3 4 ماه برات دووم بیاره بحث قیمت احمقانه اش هم دیگه به کنار در کل قند بهتره اما این باگ ها رو داره