اگه اینترنت بین المللی وصل نشد چی ؟

این sfb کلاه برداره پولت و میخوره ، هیچ مجبوریتی وجود نداره

سال ۲۰۲۶ دغدغه ایرانیا ببین چی شده :poop::poop::poop::poop::poop:

1 لایک کرده

سلام، Sfb ننوشتم که
Stb provider منظورم بود، بروکره.
فکر کنم اشتباه برداشت کردی

اشتباه تایپی بوده برو توی همین ایران بروکر چکشون کن همه کامنت دادن کلاه بردان من خودم طرح‌بونوس شرکت کردم با اون شرایط پیچیده بهم ندادن

آیا میشه به فروشندگان اعتماد کرد؟ الان قیمت یک گیگ چنده؟

من که تا حالا چندبار سعی کردم تهیه کنم بعد دو روز قط شدن گیگی ۷۰۰ تا یک!

1 لایک کرده

چی بگم داداش، ترجیحا جا به جا میکنم پس

ریسک و کنترل کن ، الان اوپو و ایپلنت دارن وب تریدر میدن توی هر دو با نسبتی که خودت میدونی ریسک و تقسیم کن

1 لایک کرده

اره ایپلنت هم دیدم
اکثرا وب تریدرهاشون فکر کنم داره باز میشه

2 لایک کرده

دوستان کسی خبر داره اکانتهامون تو پراپ جی میشه با این وضع ؟ یعنی بعد وصل شدن امکانش هست بهمون اکانتهای ریلمون رو برگردونن؟

اصلا معلوم نیست کی اینترنت رو وصل کنن تکلیف اکانت های ما چیه؟
۶۳ روز از قطعی گذشته الان اکانت اکثریت منقضی شده یکسری از پراپ‌فرم ها هم اطلاعیه چیزی ندادن بیرون.
روز به روز دارم از شرایط اقتصادی و زندگی کردن تو ایران میترسم!

راستیتش نمیتونیم کاری بکنیم فقط باید امید داشته باشیم
امیدوارم پراپا مثل دفعات قبلی که اینترنت قطع شد با اکانتا کاری نداشته باشن

منم همینطور واقعاً امیدوارم دوباره اکانت ها رو برگردونن ۶۳ روز گذشته اکثریت اکانتشون منقضی شده.

1 لایک کرده

نترس محاله فیل بشه اکانت شرایط فرق داره مگه اینکه پراپ فرم خارجی باشه که اونا احتمال ۹۰درصد فیل میکنن

1 لایک کرده

کدوم پراپ حساب داری؟

پیش میاد من الان می‌دونم ۱۰۰۰ تام رفته حسابه

ما الکی تریدر نشدیم که صبر کردیم و به یک جایی رسیدیم، از هر هزار نفری که ترید رو شروع میکنن دو نفر تا آخر راه (سود مستمر) میرن، خیلی سخته قبول دارم ولی باید بمونیم و بسوزیم و ادامه بدیم …

همه مون توی شوک هستیم و هیچکس جز خودمون خودمون رو نمیتونه درک کنه و بلند کنه ،داریم عادت می‌کنیم به بدبختی

ببین عزیز تا حدی دل نگرانیت قابل قبوله, اما نه اینقدر بزرگ،،، ما از هر موقعیتی میتونیم هم برای رشد و صعود استفاده کنیم و هم برای درجا زدن و سقوط،،، هر شرایطی که پیش میاد نه ذاتا خوبه و نه بد، طرز استفاده و نوع تفکر ما به اون باعث خوب یا بد شدنش میشه،،، تا دلت بخواد اتفاقات کوچک و بزرگ همیشه بوده که برای بعضی ها بد شده و برای خوب شده، من چندتا از اتفاقات به ظاهر بد رو میگم که برای بعضیا اتفاقا خوب بوده و باعث رشد کسب و کار شده، مثل کرونا، تحریم ها، جنگ، قوانین دست و پاگیر،و …

الآنم دو ماهه نت قطع شده، بسیاری از کسب و کارها نیمه فعال شدن، حرفه خودمون هم به مشکل خورده، اما این مشکل دایمی خواهد بود، قطعا خیر، حتما راه حل هایی هم پیدا میشه، کما اینکه ایجاد شده و برخی از شرکت‌ها انجامش دادم، پس سعی کن به این مجموعه اتفاقات از نگاه مثبت بهش توجه کنی، وگرنه کاری ندارم غر زدن، فحش دادن، و مسولیت رو به گردن دیگران و حکومت انداختن،،، در نهایت تو هستی که مسول زندگیت هستی و شاکله زندگی ات توسط خودت رقم میخوره

خود بنده از همون روزی که نت قطع شد، نگرانی خاصی نسبت به این اتفاقات نداشتم و سعی کردم برای بهسازی خودم چه سبک زندگی، چه از نظر مارکت برای تقویت استراتژی و بک تست گیری و تشریح پلنم قدمتی خوبی بردارم که اگه این شرایط پیش نیومد بعید می‌دونم انجامش میدادم، الآنم که در هفته ای که گذشت تریدام رو روی حساب پراپ فنفیکسم انجام دادم با اعتماد به نفس بالا،،،، زیاد صحبت کردم ولی گفتم کامل بگم که اتفاقات و شرایط بیرونی باید کمترین تأثیر بر حال درونی ما داشته باشه. والسلام

2 لایک کرده

نگران نباش ما ب گلدون نمیریم

ما خود گلدون هستیم

بقیه ب گلدون میان

نابودیم

اگر بتونی بری برو

اینجا فعلا همینه

درست میشه ها

ولی ن فعلا

اکثر پراپ ها فک کنم قوانینشونو برداشت برای ایرانیا

دنیای عجیبیه ما اینجا دنبال یه راه برای وصل شدن به نتیم دیروز از این پرتقال یک گیگ گرفتم قیمتش هم نصف شده اومده رو ۴۰۰ به شکل عجیبی ملت تو اینستا فعالیت میکردن همه پیج ها که فالو داشتم مخصوصا فروشگاهیا با قدرت دارن کار میکنن فکر میکنم یه مقدار دیگه قیمت ها میاد پایین چمیدونم گیگی ۱۰۰ تعداد دوستانی که وصل میشن زیادتر میشه ولی حال عجیبی بود بعد ۲ ماه اینستا و تلگرام باز شد واقعا احساس کردم اومدم مرخصی زندان یه گیگ که تموم شد برگشتم تو زندان واقعا اون به گیگ بو آزادی میداد

2 لایک کرده