آموزش استراتژی های نقدینگی محور بر اساس چرخه ها

دوست عزیز کندل استیک ها نشون دهند گذشته مارکت هستش که در تایم فرم ها متفاوت شکل شمال متافوت به خودشون میگره اردر بلاک سفارش ها هستن لکن در اصل بلوک خوانده میشه کل چارت بلوک هستند که به مرور به وقت پرایس سمت این بلوک ها کشیده میشن ٫ که شما رد این بلوک ها رو با کندل ها میبنی در چارت :seedling:

1 لایک کرده

شما که هرچی هرکس بگه یه جوابی بهش میدی و قانع نمیشی هیچوقت…بانکا دنبال پول ریتیل تریدران؟

کل ریتیلر ها پولشون رو هم ۵ درصده نهایت…

اون ۹۵ رو ول میکنن دنبال اون ۵ درصدن؟!

یزره برادر عزیزم تحقیقاتت رو بیشتر کن ، این اصطلاحات انگلیسی بزار کنار چون انقد هم به کار نمیاد…

شما میگی خط روند کار نمیکنه…در یک استراتژی که چارچوب درست و دقیق دارع، خورده شد استاپ هیچ معنایی جز روند عادی امار ندارع و کاملا اوکیه…همه ی ورود ها که سود نمیشه..حالا این استاپ رو بگیم استاپ هانت؟ این چه حرفیه اخه…

1 لایک کرده

هوم؟:roll_eyes:دوست عزیز ما نمیگیم ساختار و روش های بازار تغییر نکرده اتفاقا ۱۸۰ درجه عوض شده روش ها و ابزار ها عوض شده

ولی اهداف و ارزش ها عوض نشده! اومدی بحث نقدینگی رو کردی که با مردم عادی ایجاد میشه عجب حرف بی پایه و بی اساسی

سیاستمدارای اروپا ژاپن استرالیا و… بانک های مرکزیشون به اندازه کافی برای هم نقدینگی فراهم میکنن که نیازی به پول مردم عادی ندارن

شما نگاه همین بروکر هایی که مردم عادی ایران ازشون استفاده میکنن اصلا به بانک های مرکزی متصل نیستن پس تامین نقدینگی مردم ایران برای بازار جهانی چی؟

متاسفانه عده ای مثل آهنگری و … حرفایی میزنن و ما فقط تقلید حرف های اونا هارو از دیگران می‌شنویم

وقتی که بانک مرکزی یه کشور ابر قدرت تصمیم میگیره طبق سیاست مالی ارزش پولش بالا پایین میشه قطعا میشه و اصلا نیازی به وجود معامله کرانی مثل ما برای ایجاد نقدینگی نیس

درود بر شما این ها فکر میکنن مردم عادی دارن بازار رو میچرخونن و بانک های مرکزی و ابر قدرت ها هیچ کارن این وسط😁

1 لایک کرده

ببین، اول یه موضوعی رو بزاریم کنار؛ هیچ آدم عاقلی نگفته قدرتمندها با مکدی پیش‌فرض یا اندیکاتور خام ترید می‌کنن. ابزار با روش فرق داره. اندیکاتور، اسمارت مانی یا هر مدل دیگه فقط زبان توصیف بازاره، نه دفترچه دستورالعمل بانک‌های مرکزی. این‌که الگوریتم‌های HFT با مکدی کار نمی‌کنن دلیل نمی‌شه مکدی هیچ اطلاعاتی از مومنتوم نده. اسمارت مانی هم چیزی نیست که یاد بدن تا بازار تخته بشه؛ اسمارت مانی یعنی ردپای رفتار سرمایه‌ی بزرگ در قیمت و حجم، نه تنظیمات جادویی. الگوریتم‌ها دنبال نقدشوندگی، عدم‌تعادل و بهینه‌سازی اجرا هستن و اسمارت مانی فقط همین مفاهیم رو ساده‌سازی کرده، نه این‌که ادعا کنه الگوریتم‌ها عین همون ترید می‌زنن. مقایسه‌ی ۱۰–۲۰ سال پیش و الیوت هم دقیق نیست ابزارها عوض شدن ولی Microstructure بازار عوض نشده، امروز هم الگوریتم همون کاری رو می‌کنه که تریدر بزرگ قدیم می‌کرد، فقط سریع‌تر و بی‌رحم‌تر. این‌که می‌گی اندیکاتورت رو ۵ سال دستکاری کردی محترمه، ولی تنظیمات عجیب الزاماً مزیت ساختاری نمی‌سازه؛ Edge واقعی قابل تعمیمه نه وابسته به بازار خاص. خوب بودن ابزار تو دلیل نمی‌شه بقیه ابزارها توهم اینستاگرامی باشن. درباره اوردر مخفی هم کسی ادعای علم غیب نکرده؛ ما اوردر رو نمی‌بینیم، اثرش رو می‌بینیم: جذب نقدینگی بدون پیشروی، واکنش غیرعادی قیمت، شکست‌های فیک با ولوم نامتعارف. این‌ها داده‌ان نه شهود عرفانی. مسئله‌ی آخر هم اینه که بازار رو یک‌بعدی دیدن، چه با اندیکاتور شخصی، چه با اسمارت مانی، چه با هر مکتب دیگه، همیشه خطرناکه تریدر حرفه‌ای نمی‌پرسه کدوم ابزار مقدسه، می‌پرسه هر ابزار کدوم بخش از رفتار بازار رو توضیح می‌ده. من نگفتم قدرتمندا مثل ما ترید می‌کنن، گفتم بازار همونه، فقط بازیگرا لباس عوض کردن. اگر قرار باشه بحث علمی بشه، باید درباره Market Microstructure و Liquidity و Execution حرف بزنیم، نه اسم آدم‌ها و افسانه‌ها. :folded_hands:

2 لایک کرده

اشتباهات همینجاست ! من به شخصی قبب اهنگری بلاچین بودم صبحت ها اونارو هم اصلا نشنیدم یا ندیدم !

اپل اینکه میخوای بگی ! فقط بانک ها هستند ؟ عجب حرفی ما از سال ۲۰۰۴ به بعد کل مارکت وارد فاز جدید شد که تریدر ها اپشنال وارد شدند یعنی قبلا بودن اما‌وابسته به مکان خاصی که والستریت مثال هستش ! اما

من صد دلار دارم با ارم ۰.۰۲ ورد میکنم بنظرت مارجین موقیت من چقدر هستش؟

امار بایننس و بای بست که کریپتو هستند روزانه ۷۰ میلیون کاربر فعال دارن پسر خوب تازه این مال ۲۰۲۳ بود ! نه الان ! زمان ها بانک مرکزی و بانک ها مرکزی کشور دیکه باهم ترید میکردن مال ۲۰ سال قبل بوده نه الان

1 لایک کرده

ببین عزیزم یه اصطلاحات بیخودی رو بکار میبری که داره تو رو از اصل ماجرا دور میکنه اونم این هست که تمام سیاستمدار های دنیا دلشون نمیخواد مردم عادی و رعیت رو توی جمع خودشون راه بدن هرچقدر هم مدعی باشن که مردم رو دوست دارند.این حرفی که دارم بهت میزنم از زمانی که انسان بوجود آمد بوده

الان هم بحث هایی که میکنی ابزار هایی به تو داده شده که پول رو فقط از دست مردم عادی در بیارن شاید حتی این پول هم در حد ۱۰۰۰ دلار ۲۰۰۰ دلار تو دردی از اونا دوا نکنه اونا فقط میخوان مردم و قدرتمندا همیشه متفاوت باشن

حالا تو بیا حرف از روش و سیاق متفاوت بزن و اصطلاحات بیخودی بکار ببر

بحث این نیست که بانک‌ها دنبال پول ۵٪ ریتیل هستن بحث نقدشوندگیه. ریتیل شاید سرمایه کمی داشته باشه، اما بیشترین استاپ‌ها و سفارش‌های قابل پیش‌بینی رو می‌سازه و بازار برای اجرای پوزیشن‌های بزرگ به همین جریان سفارش نیاز داره. الگوریتم دنبال پول خرد نیست، دنبال جاییه که سفارش جمع شده.اول اینکه بحث بانک‌ها دنبال پول ریتیل هستن یا نه»از همون اول بد فهمیده می‌شه.دوم اینکه این‌که می‌گی هر چی هر کس بگه جواب می‌دی و قانع نمی‌شی اسمش لج‌بازی نیست، اسمش دیسکاشن فنیه؛قانع شدن یا نشدن با حجم داده مشخص می‌شه نه با تکرار جمله‌ی تحقیقاتت رو بیشتر کن. در مورد اصطلاحات انگلیسی هم، این‌ها ژست نیستن Market Microstructure، Liquidity و Order Flow واژه‌های علمی هستن، همون‌طور که توی مهندسی یا پزشکی هم اصطلاح تخصصی وجود داره، حذف اسمشون چیزی رو ساده‌تر یا درست‌تر نمی‌کنه. :face_with_monocle:
درباره خط روند هم کسی نگفته کار نمی‌کنه؛ خط روند یه ابزار آماریه، توی چارچوب درست کاملا می‌تونه کار کنه، اما مسئله اینه که وقتی تعداد زیادی استاپ روی یه ناحیه‌ی واضح جمع می‌شه، احتمال عبور موقت از اون ناحیه بالا می‌ره اسم این پدیده استاپ‌هانت نیست چون کسی دشمن شخصی شما نیست، اسمش جذب نقدشوندگی قبل از ادامه‌ی حرکت :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:

خب میگی ۷۰ میلیون کاربر فعال خیلی خوب

این ۷۰ میلیون کاربر فعال عددی هستن جلوی ثروت بانک مرکزی؟ خییییر مثل یک لیوان هست در برابر اقیانوس و حرفی که تو داری میزنی عین این میمونه که بگی من با یک لیوان آب میخوام جلوی اقیانوس رو بگیرم قطعا نمیتونی! و این که اگر یک لیوان آب که ثروت مردم عادی هست رو لب ساحل دریا بزاری هرکس که از بالا نگاه کنه لیوان آب تو رو نمیبینه و فقط رنگ آبی دریا و اقیانوس رو میبینه

اصلا نمیفهمی بحث کردن بی فایدس

ببین رفیق، مشکل این نیست که من اصطلاح به‌کار می‌برم، مشکل اینه که شما هنوز فرق بین تحلیل ساختار بازار و نظریه توطئه‌ی سیاسی رو نمی‌دونی. بازارهای مالی با نیت سیاست‌مدارها”بالا و پایین نمی‌شن با Order Flow، نقدشوندگی و رفتار الگوریتم‌های تأمین‌کننده‌ی سفارشبالا و پایین می‌شن. این‌ها ابزار کنترل مردم نیستن، ابزار انتقال ریسک و قیمت‌گذاری دارایی‌ها هستن.
تو داری بازار رو مثل یه فیلم آخرالزمانی می‌بینی، ولی هر تریدر جدی می‌دونه که ساختار بازار یه سیستم ریاضیاتی و آماریه با شرکت‌کننده‌های مختلف، نه دعوای مردم و قدرتمندها. اینکه با چند تا پکیج آموزشی و اندیکاتور نیمه‌خام بخوای فلسفه‌ی وجود بازار رو تحلیل کنی مثل اینه که بخوای با خط‌کشِ ابتدایی اندازه‌ی مدار زمین رو بگیری.اصطلاحاتی که بهش می‌گی بیخود، زبان جهانی Market Microstructureهستنهمون زبانی که مؤسسه‌هایی مثل CME، LSE و NASDAQ بر پایه‌ش کار می‌کنن. وقتی تو از واژه‌های فنی بیزاری، مشکل از اصطلاح نیست، از ناآشنایی تو با بحث علمیه.بازار به کسی علاقه نداره. نه از مردم خوشش میاد، نه از سیاستمدارها. فقط دنبال یه چیزه:نقدشوندگی. وقتی اینو بفهمی، دیگه دنبال فلسفه‌چینی و دشمن خیالی نمی‌گردی. بازیگران واقعی بازار دنبال اجرا و ریسک‌هدجینگ هستن، نه “جدا کردن مردم از قدرتمندها”.
پس به‌جای اینکه از اصطلاحات علمی ایراد بگیری، یه بار واقعا برو بخون ببین Market Depth، Matching Engineیا Liquidity Vacuumیعنی چی. شاید اون موقع بفهمی کسی که اصطلاح یاد گرفته، گمراه نشده فقط یه لایه بالاتره از جایی که تو هنوز دنبال استراتژی داخل پکیج‌ها و اندیکاتورهای آماده می‌گردی.

1 لایک کرده

ممنون از نگاه درست علمیتون کاملا درسته :folded_hands:

1 لایک کرده

با تشکر از نکاتی که در ابتدای این پشت گذاشتید. به شخصه ازش استفاده کردم. ممنون
در مورد دیتای لول سه که فرمودید دسترسی دارید اگر ممکنه توضیح و راهنمایی بفرمایید.
یادمه قبلا ها درسیرا چارت و نینجا تریدر لول 2 رو می شد رایگان با اکانت های مدت کوتاه قبلا گرفت الان وضعیت چطوره و لول سه اش چطوره

1 لایک کرده

با تشکر از کامنت شما دوست عزیزیم بفرمایید چه توظیحی نیاز دارید تا راهنماییتون بکنم.بله در حال حاضر هم این دیتا ها در دسترس هست.هم نینجا تریدر هم بووک مپ.

:joy::joy::joy::joy::joy::rofl::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:دوست عزیز سیاستمدارا ارزش پول رو بالا پایین نمیکنن؟:joy::joy::joy::joy::joy::joy:پس چطوره که ترامپ یه سخنرانی میکنه قیمت نفت ۱۰ ها دلار بالا پایین میشه ؟ اینجا اصلا برای امثال ترامپ مهم نیس تو سود کنی یا ضرر

وقتی ترامپ سخنرانی میکنه اصلا مهم نیس بازار ساختار. محور باشه

پول مهمترین ابزار برای قدرت سلطه بر مردم عادیست

اینکه خبر یا سخنرانی باعث نوسان می‌شه بدیهیه، ولی این ربطی به حرف تو نداره. خبر علت حرکت نیست، کاتالیزوره. بازار قبل از هر رویدادی از نظر موقعیت‌ها، نقدشوندگی و عدم‌تعادل آماده‌ی حرکته خبر فقط ماشه رو می‌کشه. اگر ساختار و Liquidity نباشه، هیچ سخنرانی‌ای ده‌ها دلارقیمت رو جابه‌جا نمی‌کنه.
اینکه بگی پول ابزار سلطه است تحلیل بازار نیست، شعار اجتماعی و توهمات پکیج های 20 تا 30 ساعتس. تریدر حرفه‌ای با نیت افراد کار نمی‌کنه، با واکنش قیمت به جریان سفارشکار می‌کنه. برای همینه که یک خبر واحد می‌تونه یه بار بازار رو بالا ببره و یه بار بریزه؛ چون زمینه‌ی بازار فرق می‌کنه، نه حرف‌ها.اگر هنوز فکر می‌کنی خبر به‌تنهایی قیمت رو می‌سازه، یعنی تفاوت بین خبر و Market Structureرو نفهمیدی. این‌جا دیگه بحث یاد گرفتن استراتژی نیست، بحث فهم مکانیزم بازاره. من هم ترجیح می‌دم بحث رو همین‌جا تموم کنم. چون ممکنه فراتر از فهم شما باشه دوست عزیزم :growing_heart:

نوچ حرف من اینکه یک لیوان اب که تجمع بشه اقیانوس هند میشه ! واقعا در عجبم از اندیشه ازت مارکت ! اول بچو بازار مالی دنیا کجاست !) تا بدونم واقعا فکر میکنی وال استریت ؟

افرین

این نقدینگی رو مطمئن باش مردم ایجاد نمیکنن

میخوام به این دید برسی که نمیرسی متاسفانه

خبر قیمت رو نمیسازه این قدرت هست که نقدینگی رو میسازه حالا تو هعی بیا از ساختار بازار حرف بزن و بگو خبر و سیاستمدار کاتالیزور هستن خب کاتالیزور سرعت رو بالا می‌بره ولی واکنش گر ها کجان؟ لابد مردم عادی قطعا نه

عزیز، پزشکی و مهندسی علوم هستن، اما معامله گری و همه ی اصطلاحات داخلش علم محسوب نمیشه ، این مغالطه اول شما..

حجم داده همیشه باعث گره کشایی نمیشه، خیلی جاها نتیجه عکس میدع…

با مفاهیم ساده و جحم داده ی کمتر اما عمیق ،بسیاری از اوقات ادم نتیجه بهتری میگیرع…

چرا من نمیتونم منظور رو برسونم؟ مگه نمیگی نقدینگی جمع میشه بعد حرکت شروع میشه؟ خب من یه استراتژی اگه بسازم طوریکه بعد جمع شدن نقدینگی وارد معامله بشم، ایا دیگ استاپم نمیخوره؟ ینی منی که با دیتاهای شما ، استراتژی ساختم ، خودم تله ی نقدینگی یه فرد( بانک) دیگ ای شدم…همین نشون از احتمالاتی بودن تمامی روش ها داره…به همین دلیل میگم اسامی انگلیسی ای استفاده میکنی ، با همون خط روند در اصل فرقی ندارع و هردو، یک درصد بردی دارن که با امار در میاد و همشون بلا استثنا یک لبه به ما میدن که در بلند مدت میتونه قابل اتکا باشه…

2 لایک کرده