دوستان تریدر این مدت که جنگ بود اوضاع تریدتون مثبت بود یا منفی ؟ جنگ چقدر روی ترید و روحیتون تاثیر داشت ؟
من اسکلپ میزنم یک دقیقه
از رابین سود که کندلاش تاخیر داره پراپ ارزون گرفتم به فراز نگا کردم و در رابین سود ترید زدم هفته قبل چهار تا ضرر داشتم یک سود و چون تاخیر کندلا جابه جا شدنها باعث اشتباه محاسبه ی حجم شد حسابم رفت توی ضرر از محیط ترید دور نموندم در این مدت و یه چالش دیگه هم گرفتم از رابین که معامله اولم سود شد و در مسابقه پراپکو روی نت ملی هم ثبت نام کردم با این کارها خودم رو در متن ترید نگه می دارم چون فاصله از ترید انسان رو از فرم لازم روانشناسی ترید فورا بیرون میاره
بهترین کار ممکن رو انجام دادی که از ترید دور نشدی . یک ماه دوری از میادین ترید باعث میشه ادم مدت زیادی دور خودش بچرخه وقتی دوباره ترید رو شروع میکنه
این تجربه یک ماهه من رو متوجه کرد که تریدر از یه نظر مثل ورزشکاره دور بمونی از فرم بخصوص ذهنیت به شدت فاصله میگیری من میترسم یه عالمه از تریدرها در صورت وصل شدن اینترنت در یک هفته حسابهاشون روبرن توی ضرر این رو جدی میگم
موافقم باهاتون بعد وصل شدن مجدد یکی دو هفته دمو برای دوستان زیر یک سال فعالیت عالیه
تریدی نداشیم کلا😑
متاسفانه نداشتم
چرا ، با خیلی از بروکرها میشد با نت ملی ترید انجام داد و فعال بودن
منم مثل بقیه دوستان سعی کردم از فضای ترید دور نشم و از سود های بازار جا نمونم.
درود بر شما ، با بروکر کار میکردید یا پراپ ؟
سلام چطور؟ اصلا متا تریدر باز نمیشه
پراپ سرمایه گذار
این شرایط من بودش توی این دوران
هفته پیش با ترندو زدم مثبت بود برایندم .ولی هفته های قبل تر چیزی نزدم چون عادت دارم رو کامپیوتر ترید کنم هفته های قبل نداشتم رو کامپیوتر چیزی. نمیدونم چطور رو گوشی بعضیا میزنن
خیلی هم عالی امیدوارم هر هفته و هر ماه همه دوستان برآیند مثبت داشته باشند ، منم موافقم باهاتون واقعا با گوشی ترید کردن به درد نمیخوره ، گوشی فقط برای چک کردن بازار خوبه که دسترسی با کامپیوتر نداشته باشیم
فقط مطالعه و چند تا دونه معامله ی رابطه ای بدون اینکه خودم دسترسی به نت داشته باشم .
خداروشکر .تو این شرایط سود اولویت ذهنی نیست .
فقط نت
بیشتر هم سعی بر مطالعه
متا تریدر با تحریم شکن فقط باز میشد ولی خیلی از بروکرها یه لینک به تریدرهاشون میدادن به اسم وب تریدر که میشد ترید انجام داد