در شرایط کنونی که جنگ ممکنه طول بکشه با این وضع باید چیکار کرد؟

دوستان در شرایط کنونی همانطور که میدونید جنگ ممکنه طول بکشه 3یا 6 ماه دیگه و وقتی هم که اوضاع آرام بشه اینترنت را 1 الی 2 ماه بعد وصل می‌کنند و کسی به فکر مردم نیست در این شرایط شما چیکار میکنید ممنون میشم راهکار های خودتون را هم تازه کار ها و هم حرفه ای ها بگید تا همه استفاده کنند منتظر می‌مانید یا برای مدتی عقب نشینی میکنید به کار کارگری تا شرایط اوکی بشه مرسی از همتون

5 لایک کرده

بکتست

فوروارد تست

مطالعه کتاب

دیدن دوره های آموزشی

و…

3 لایک کرده

من اموزش زبان انگلیسی میبینم از لرنووا

2 لایک کرده

سلام اگه اینترنت بود میگفتم آمارکتس و اپو فایننس و اوربکس ولی الان فقط ترندو کار مونو راه میندازه درسته یکم اذیت میکنه ولی بهتر از هیچی و بهترش فعلا نیست وینگو هست ولی اون اذیت میکنه برا ثبت نام و تو این شرایط انتخاب خوبی نیست ترندو هم فقط با گوشی و برا تحلیل با جارت فراز باید تحلیل کنبم یا چارت خودش تو گوشی

3 لایک کرده

توی این شرایط عقب نشینی راهش نیست، باید از این زمان مرده واسه قوی تر شدن استفاده کنی.

مبتدی ها: بهترین وقت واسه تحقیق روی سبک های مختلف و آموزش دیدنه. وقتی چارت زنده نیست تمرکزت روی یادگیری مفاهیم پایه ای خیلی بیشتر میشه.

حرفه ای ها: این تایم واسه بررسی سیستم معاملاتی و حل کردن باگها عالیه. بشین دیتای گذشته رو چک کن

3 لایک کرده

دوست عزیز یعنی حتی اگه 1 سال هم این قطعی اینترنت طول بکشه بازم بمونیم هی بکتست بگیریم اینجور که معلومه حالا حالا ها این جنگ تمومی نداره و اینترنتی در دسترس نیست بنظرت یک مدت نه زیاد طولانی شاید چند ماه که اینترنت قطع کار کنم برای سرمایه بیشتر و روزهای تعطیل خونه بکتست بگیرم و مرور کنم بهتره یا نه بمونم 100 روی ترید منظورم از عقب نشینی کارگری که موقتا انجام بدیم تا شرایط اوکی بشه بروکر خوب چی سراغ دارید

3 لایک کرده

دقیقا کار درستی میکنی

بنظرم یه حساب کوچیک پراپ بگیر و روش کار کن

3 لایک کرده

پراپ چی خوبه میتونی یه شماره بدی که فردا من زنگ بزنم چند تا سوال دارم جواب بدی و کلا نجاتم بدی وضعیتم نامعلوم شده فقط دارم ذهنم کنترل میکنم که دنبال راهکار بگرده و وارد چرت و پرت و استرس نشه

1 لایک کرده

ژورنال های قبلت رو چک کن.

اشتباهاتت را پیدا کن

بک تست روی soft4x بگیر

کتاب‌های خوب ترید مطالعه کن

بنظرم تو این شرایط ترید کار اشتباهیه

1 لایک کرده

داداش بزرگوار. روی چه متاتریدری میتونی این سافت 4 اف ایکس رو بیاری؟؟؟؟؟

1 لایک کرده

الان کدوم پراپ فعاله؟؟

شما ایران نیستید فک کنم

بکتست چی؟ با چی؟ متا میاره؟؟

3 لایک کرده

پراپ فقط رابین سود فعاله با نت ملی ولی تاییدش نمیکنم خودت تحقیق کن ببین معتبره یا نه !

بکتست رو میتونی با سایت های زیر بگیری :

۱ـ فراز چارت

۲- چارتیکس

۳- بایتیکل

2 لایک کرده

من برای خودم چون میومد بالا فکر کردم برای شما هم بالا میاد. نیاز به اسراف تو علامت سوال هم نبود:)

برای بک تست از فراز هم میتونی استفاده کنی.

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز، چه پراپی رو با این شرایط کشور خوب میدونید؟ من میخوام پراپ بگیرم

1 لایک کرده

درود و ارادت

من خودم دارم با رابین سود کار میکنم ولی اول خودتون تحقیق کنید بعد اقدام به خرید حساب کنید

اره واقعا منم یک مدتیه دارم فکر میکنم

1 لایک کرده

پراپهایی که رو ینت ملی هستن دقیق بررسی کن هم قوانین و هم ضعفهای پلتفرمشون رو و یه حساب بگیر کار کن. یا اگر که نه حساب دمو پیدا کن عین حساب واقعی ترید بزن و ژورنال هم بنویس

1 لایک کرده

سایت آلفا گلد هم خوبه برای ترید روی اونس طلا

اونا اصلا عضو بروکر یا کارگذار نیست اونا برای طلا اب شده تو ایران استفاده مبشه

1 لایک کرده