دوستان در شرایط کنونی همانطور که میدونید جنگ ممکنه طول بکشه 3یا 6 ماه دیگه و وقتی هم که اوضاع آرام بشه اینترنت را 1 الی 2 ماه بعد وصل میکنند و کسی به فکر مردم نیست در این شرایط شما چیکار میکنید ممنون میشم راهکار های خودتون را هم تازه کار ها و هم حرفه ای ها بگید تا همه استفاده کنند منتظر میمانید یا برای مدتی عقب نشینی میکنید به کار کارگری تا شرایط اوکی بشه مرسی از همتون
بکتست
فوروارد تست
مطالعه کتاب
دیدن دوره های آموزشی
و…
من اموزش زبان انگلیسی میبینم از لرنووا
سلام اگه اینترنت بود میگفتم آمارکتس و اپو فایننس و اوربکس ولی الان فقط ترندو کار مونو راه میندازه درسته یکم اذیت میکنه ولی بهتر از هیچی و بهترش فعلا نیست وینگو هست ولی اون اذیت میکنه برا ثبت نام و تو این شرایط انتخاب خوبی نیست ترندو هم فقط با گوشی و برا تحلیل با جارت فراز باید تحلیل کنبم یا چارت خودش تو گوشی
توی این شرایط عقب نشینی راهش نیست، باید از این زمان مرده واسه قوی تر شدن استفاده کنی.
مبتدی ها: بهترین وقت واسه تحقیق روی سبک های مختلف و آموزش دیدنه. وقتی چارت زنده نیست تمرکزت روی یادگیری مفاهیم پایه ای خیلی بیشتر میشه.
حرفه ای ها: این تایم واسه بررسی سیستم معاملاتی و حل کردن باگها عالیه. بشین دیتای گذشته رو چک کن
دوست عزیز یعنی حتی اگه 1 سال هم این قطعی اینترنت طول بکشه بازم بمونیم هی بکتست بگیریم اینجور که معلومه حالا حالا ها این جنگ تمومی نداره و اینترنتی در دسترس نیست بنظرت یک مدت نه زیاد طولانی شاید چند ماه که اینترنت قطع کار کنم برای سرمایه بیشتر و روزهای تعطیل خونه بکتست بگیرم و مرور کنم بهتره یا نه بمونم 100 روی ترید منظورم از عقب نشینی کارگری که موقتا انجام بدیم تا شرایط اوکی بشه بروکر خوب چی سراغ دارید
دقیقا کار درستی میکنی
بنظرم یه حساب کوچیک پراپ بگیر و روش کار کن
پراپ چی خوبه میتونی یه شماره بدی که فردا من زنگ بزنم چند تا سوال دارم جواب بدی و کلا نجاتم بدی وضعیتم نامعلوم شده فقط دارم ذهنم کنترل میکنم که دنبال راهکار بگرده و وارد چرت و پرت و استرس نشه
ژورنال های قبلت رو چک کن.
اشتباهاتت را پیدا کن
بک تست روی soft4x بگیر
کتابهای خوب ترید مطالعه کن
بنظرم تو این شرایط ترید کار اشتباهیه
داداش بزرگوار. روی چه متاتریدری میتونی این سافت 4 اف ایکس رو بیاری؟؟؟؟؟
الان کدوم پراپ فعاله؟؟
شما ایران نیستید فک کنم
بکتست چی؟ با چی؟ متا میاره؟؟
پراپ فقط رابین سود فعاله با نت ملی ولی تاییدش نمیکنم خودت تحقیق کن ببین معتبره یا نه !
بکتست رو میتونی با سایت های زیر بگیری :
۱ـ فراز چارت
۲- چارتیکس
۳- بایتیکل
من برای خودم چون میومد بالا فکر کردم برای شما هم بالا میاد. نیاز به اسراف تو علامت سوال هم نبود:)
برای بک تست از فراز هم میتونی استفاده کنی.
سلام دوست عزیز، چه پراپی رو با این شرایط کشور خوب میدونید؟ من میخوام پراپ بگیرم
درود و ارادت
من خودم دارم با رابین سود کار میکنم ولی اول خودتون تحقیق کنید بعد اقدام به خرید حساب کنید
اره واقعا منم یک مدتیه دارم فکر میکنم
پراپهایی که رو ینت ملی هستن دقیق بررسی کن هم قوانین و هم ضعفهای پلتفرمشون رو و یه حساب بگیر کار کن. یا اگر که نه حساب دمو پیدا کن عین حساب واقعی ترید بزن و ژورنال هم بنویس
سایت آلفا گلد هم خوبه برای ترید روی اونس طلا
اونا اصلا عضو بروکر یا کارگذار نیست اونا برای طلا اب شده تو ایران استفاده مبشه