خب کلا این چند وقت مارکت همانند، روزهای قبل از جنگ و حتی دو ماه اول سال 2026 نیست و نباید باشه، اون هم بخاطر اثر این جنگ و این اتفاقات اخیر، اخبار ژئوپولیتیکی که روی مارکت گذاشته و هر خبر و توییت از جنگ و مذاکره و توافق هم به اندازه یک خبر اقتصادی خیلی مهم اثر گذاشته اند و خواهند گذاشت، توی این حالت خب طبیعیه شرکت های بزرگ بانک های بزرگ، نوع حجم و نقدینگی ورود شون به مارکت رو دستخوش تغییر قرار بدن و شاید با حجم خیلیی کمتر و سرمایه های خودشون رو درگیر ریسکی نکنن که یه خبر یه توییت اون ها رو وارد یه اتفاق پیش بینی نشده و ضرر بزرگ بکنه، یادمه اون 45 روز شات داون تعطیلی دولت آمریکا بخصوص روی شاخص های آمریکا هم مث همین روزها بود مارکت و طبیعیه که سبک و استراتژی تون با این شرایط بازار کمی همخوانی نداشته باشه،
من خودم خدا خدا میکرد از دیشب و امروز، حداقلل یه طرفی بشه این به اصطلاح مذاکرات یا اینطرف یا اونطرف ،چون مارکت تو حالت استند بای رفته و تکلیفش معلوم نیست گویاا و ترید زدن توی این حالت سخت هست، ولی باز باید ستاپ رو اجرا بکنی و با یکی دو روز و یه هفته دو هفته بعد بخای از ستاپ دست بکشی چون اینجوری به مشکلهای دگ بر میخوری ک در آینده هر ستاپی ک چند روز خوب نبود به فکر عوض کردنش میفتی یا ترید نکردن بعد یهو میبینی خیلی خوب شده دوباره و شما باهاش ترید نزدی…
حالا چکار میشه کرد.
استفاده و داشتن چند ستاپ معاملاتی روی نماد های مختلفه نه فقط یک نماد، برای هم پوشانی
مثلا اگر ستاپتون روی داجونز م تقبل عمل نمیکنه روی طلا و جفت ارز ها ترید کنید با یک ستاپ تست شده، اینجوری همپوشانی میکنه
پایین آوردن ریسک هر ترید، برای اون ستاپی ک مثل قبل نیست، که توی درادوان کمتری بروید
فقط این رو بگم اتفاقا این روزها برای مارکت بخاطر بلاتکلیفی خیلی بدتر از روزهای جن گه، لااقل اونجا یه سر بازار تکلیفش معلومه ولی الان بازار خیلی بدتر شده، و ناراحتش نباش،و تمرکز کن روی اضافه کردن ستاپ های دیگر به نظر من