ترید در شرایط جنگی

نظر شما؟

1. ترید در بروکر نت ملی با حساب کوچیک
  2. ترید روی پراپ نت ملی
  3. صبر پیشه کردن :face_without_mouth:
3 لایک کرده

سلام
من یه ایده دارم. اون اینکه اگه از سیستم معاملاتی تون رو ایجاد کردید و سودده هست، یه وی پی ان خریداری کنید و روی یک بروکر معتبر مثل لایت فایننس یا ای مارکتس معامله کنید.
اگه هنوز سیستم معاملاتی تون سودده نشده، یه اوکنت فراز یا مشابه بگیرید و بک تست و فوروارد تست رو انجام بدید و بعد مراحل بالا رو انجام بدید.
معامله در کازینوهای داخلی ریسک بالایی داره

6 لایک کرده

بنظرتون اخبار و شرایط جنگ چه تاثیراتی روی چارت ها میتونه داشته باشه؟ گیج بودن بازار؟.پیشنهادی برای این روزا دارین بگین

2 لایک کرده

گیج بودن بازار؟؟؟؟؟

این حرف یعنی چیه؟ چطور بازار گیج میشه؟

2 لایک کرده

اگر تایم فریمت بالا 15 دقیقه هستش ، اخبار روش تاثیر داره و اگر زیر 15 دقیقه هستش ، میتونی اخبار رو ایگنور کنی و فقط تایم خبر های اقتصادی مهم معامله نکنی

2 لایک کرده

گیج بودن بازار وجود نداره
الکوریتم اشتباه نمیکنه
ما گیج‌میزنیم و اشتباه میکنیم

2 لایک کرده

اتفاقا الان که نمیتونیم ترید کنیم خیلی هم قشنگه چارت ها😁

3 لایک کرده

منظورم مواقعی هست که بازار رنج یا پر از شدو ها و نواسات الکی میشه و معلوم نیس فازش صعودیه یا نزولی

1 لایک کرده

اول اینکه میشه.بعد اینکه اره خب نواساتش خیلی جذابه :joy:

نصیحت قشنگی بود مرسی :handshake:

نوسانات الکی؟؟؟

باید در دیده‌گاهات تجدیدنظر کنی. هیچ حرکتی در بازار الکی نیست در هر کندل ۵ دقیقه nمیلیارد دلار جابه‌جا میشه. فکر میکنی این مقدار پول همینطور الکی وارد یا خارج میشه.

اگر درک حرکت بازار برات سخته، ناتوانی خودت رو قبول کن، فروتن باش در مقابل بازار، مطمعن باش دیدت بهتر میشه.

من اونقدر حرفه ای نیستم که هرجایی و تو هر فازی بیام وارد شم.صبر میکنم و با توجه به تواناییام کار میکنم فروتنی من این شکلیه.

من که فقط تونستم به ترندو وصل شم اونم هی قطع و وصل میشه مخصوصا تو سشن نیویورک.

1 لایک کرده

حرف شما کاملا درسته من خودم 1 گیگ میگیرم حداقل 2 ماه با متاتریدر بهش وصلم

ترندو زیاد جالب نیس.بگردین چیزای بهتر پیدا میکنین.

ایپلنت هرچی زدم تحت وب نیاورد برام نه تو گوشی نه کامپیوتر. چندتا بروکر امتحان کردم نشد خسته شدم ول کردم .

خب چرا پراپ نمیگیری؟ اونم نباشه حداقلش میرم تو والکس اسپات میزنم باز از هیچی بهتره…:joy:

کدوم پراپ درست حسابی فعاله که الان .

میخواستم فنفیکس امتحان کنم اونم نمیدونم قراره وصل شه نشه

بعد از کجا معلوم از فردا برق داشته باشیم یا نه😁

اپکس تست کن (apexfx.info) اکانت چالش میدن مفت.رشدش بدی ریل میدن…خواستی بگیری بگو کد تخفیف بفرستم نصف قیمت بگیری

1 لایک کرده

پس پول نمیگیرن؟ بالاخره یجایی باید بگیره پول اخه😄

2 لایک کرده