نظرسنجی در مورد تایم فریمی که کار میکنید

• تایم فریم 1 دقیقه
  • تایم فریم 5 دقیقه
  • تایم فریم 10 دقیقه
  • تایم فریم 15 تا یک ساعت
  • تایم فریم های ساعتی
0 رای دهندگان

من معمولا رو بیت کوین و اتریوم تا یک ماه پیش ترید روزانه و نوسانگیری حرکت موج رو میگرفتم از تایم فریم های یک ساعتهه و چهار ساعته استفاده میکردم.

الان بیکار شدم تمام سرمایه ام هم تو صرافی چینی هست.

:cry::sob:

از نظرم سوال اشتباهی هست، در ict بدون چک کردن بایوس ویکلی و دیلی و تایم های بالا و پیدا کردن PD های مهم ، نمیتونی بری تایم پایین و پوزیشن بگیری

درسته تایم ۱۵ دقیقه و ۵ دقیقه برای یکسری از موارد مانند تایید ورود که هرکسی به یک شکل متفاوت انجامش میده، یا ریجکشن بلاک ها مهم هست

اما تا PD های تایم بالا و بایوس دیلی رو ندونی معامله کردن مقاله

در کل نظر من این هست که همه‌ی موارد قبل معامله مهم هستن

با احترام.

2 لایک کرده

اول اینکه متاسفم به خاطر مشکلی که برای شما و سایر تریدرها بوجود اومده. فقط اومدم راهکاری که این روزها خودم دارم ازش استفاده میکنم رو هم با شما در میون بذارم شاید به کارتون اومد.

اگه هنوز براتون سرمایه ای باقی مونده و تصمیم دارید رمز ارزها رو ترید کنید میتونید از بخش فیوچرز یا اهرم حرفه ای صرافی تبدیل استفاده کنید که برای بیت کوین و اتریوم تا اهرم 100 بهتون قدرت خرید میده. چارت نسبتاً خوبی داره و قیمت لحظه ای این صرافی خیلی نزدیک به قیمت لحظه ای در صرافی های خارجی هست. اما اگه نیاز داشتید که چارت اصلی رو ببینید میتونید از سایت فراز (faraz.io) استفاده کنید. صرافی نوبیتکس هم تا چند روز گذشته امکان استفاده از اهرم رو نمیداد اما گویا این محدودیت رو اخیراً برطرف کرده اما حداکثر اهرمی که بهتون میده پنج هست.

در کل پیشنهاد بنده به شما اینه: دیدن چارت از سایت فراز و انجام معامله در صرافی تبدیل

موفق باشید

1 لایک کرده

برادر شما دارای پیکنیک هستی که تو صرافی چینی کار میکنی

کندل خوانی تایم فریم پایینتر از دیتای تایم فریم بالاتر بهت سریعتر راه رو نشون میده

سلام اگه منظورتون از پیک نیک همون عبارت پانیک هست به معنای وحشت برای فروش هیجانی و خرید هیجانی اصلا ربطی به صرافی خارجی و داخلی نداره صرافی خارجی فقط قیمتش به بایننس نزدیک تره و کارمزدش کم تره

و همچنین تایم فریم زیر یک ساعته با روحیه من اصلا سازگار نیست اصلاً استراتژی من تو تایم زیر یک ساعته کار نمیکنه.

درکل ممنون.

و یه خواهش عکس پروفایلت رو عوض کن نمی‌دونم چرا انرژی منفی میده.:grin:

درود

بعد از دیدن روند در تایم فریم های مختلف برای تحلیل روزانه

تشخیص کلی صعودی یا نزولی بودن روند

من به شخصه توان روانی و صبر بیشتر از تایم یک ساعت رو ندارم

بیشتر تایم۵الی۱۵با دیدن تاییدیه ها در جایکه به نظرم مناسب باشه در جهت تشخیص کلی ورود میکنم

اما یک نوع ترید رو خیلی دوست دارم که بعضی از ترید ها انجام میدن در تایم چهار ساعت ویکی ساعت عالی

ترید کندل به کندل که بعد از

تشخیص کف و سقف کندل وتنها ترید با یک پوزیشن با حجم مناسب و مدیریت درست

مرد حسابی این پریزون مایکه نمیشناسیش؟

در ضمن منظورم پیکنیک بود پنیک نبود که نمیترسی تو اون صرافیا میزاری

1 لایک کرده