سلام به همه تریدرهای عزیز
من یک مسئله ای رو چند وقته در بین بعضی تاپیک ها متوجه شدم که اونم عدم درک مناسب از قوانین و نحوه عملکرد شرکت های پراپه. بعد با خودم فکر کردم و این مسئله رو با سریال بازی مرکب برای خودم مقایسه میکردم. در سریال، هر بازیکن تابع قوانین بازی باید قرار میگرفت و سپس اگر شکست میخورد یا قانون شکنی میکرد، مجازارت میشد. این رفتار دقیقا مشابه ترید در پراپ ها هستش.
ببینید شما در بازی مرکب هم اگر میخواستید بازی کنید، قوانین مشخص بوده و شما صرفا به اختیار خودتون وارد این بازی میشید و اگر شکست بخورید، مجازاتش رو هم باید تحمل کنید. به نظرم تمام شرکت های پراپ سیستمشون مشابه بازی مرکب هستش ولی با تفاوت که شما در اینجا فقط ضرر مالی متحمل خواهید شد.
من اینجا یک مثال از رابین سود میزنم که این مدت بیشتر از همه به چشمم خورده و اونم به خاطر فعال بودنش در شرایط اینترنت ملی هستش و توجهات خیلی به سمتش افزایش پیدا کرده ولی خب منتقدان کمی هم نداره.
ببینید دوستان این شرکت یک سری چالش با قوانین مخصوص برای کاربران ارائه کرده که خب واقعا سخته و تا حدی غیرمنطقی ولی خب این شما هستید که تصمیم میگیرید وارد بازی بشید یا خیر.
البته حداقل شما میتونید هر چند بار که بخواید چالش رایگانشون رو تهیه کنید و قوانین رو دقیق تر متوجه بشید و بعد اقدام به سرمایه گذاری مالی بکنید.
دقیقا اینجا هست که به نظرم فرق شرکت هایی که چالش های رایگان میزارن مثل رابین سود با بقیه شرکت ها و تفاوت هاشون با بازی مرکب مشخص میشه. چون شما حداقل در رابین سود، ضرر مالی متحمل نمیشی و یک جورایی میتونی تمرین کنی ولی در شرکت های پراپ دیگه، این قانون نیست و شما عملا با وعده بدست آوردن سرمایه وارد یک بازی میشی و وقتی هم که ترید کنی متوجه میشی راه برگشتی نداری.
چیزی که شما در سریال بازی مرکب هم دیدید.
من این مورد رو میخوام از شما که بیاید در موردش بحث کنید:
کدام شرکت ها مثل رابین سود حاضر بودن، چالش رایگان بزارن تا تریدر محترم بتونه قوانین بازی رو خوب درک کنه؟ به نظرتون اگر همچین فرصتی نزاشتن علتش چی میتونسته باشه؟ اعتماد به خودشون یا سخت کردن قواعد بازی؟
در اخر خواهش میکنم از توهین به شرکت ها خودداری کنید
![]()
این رابین هود که میگید چی هست ؟ یه مقدار بیشتر درموردش بیشتر توضیح میدید
جذاب بود متنی که نوشتی ولی متاسفانه تجربه ای در پراپ ها ندارم و همیشه ریل کار کردم یا حساب دمو
پراپ هارو کسانی که تجربه دارند نظر بدن بهتره ![]()
یه شرکت پراپ کلاهبردار. فقط به درد این میخوره که الان که نت قطع هست بیکار نباشی باهاش ترید کنی
بنده در جایگاهی نیستم که بتونم برای شما یک پراپ را به طور کامل توضیح بدم ولی میتونید به سایتشون مراجعه کنید.
در ضمن رابین سود هستش:)
بنده در اخر پیام خواهش کردم تهمت و توهین نشه لطفا. تاپیک های دیگه رو شما نگاه کنید همه بهم پریدن و فقط دنبال حمایت های جانب دارانه هستند و من نمیخوام این مسئله اینجا هم تکرار بشه.
اگر این پراپ حق و حقوق شمارو خورده لطفا از طریق قانونی پیگیری کنید وگرنه تهمت زدن بابت شکست در چالش هایی که داشتید، جایز و اخلاقی نیست به نظرم.
در اخر هم عرض کنم خدمت شما که موضوع این تاپیک در اخر متن به صورت سوال مطرح شده و بهتره تمرکز بر موضوع باشه.
از اینکه رعایت و درک میکنید صمیمانه متشکرم.
من طرفدار هیچ پراپ نیستم و قبل از قطعی نت من به ترتیب سبد پراپم عبارت بود از ۱- سگب ۲- کامبت ۳- پراپکو.
در نت ملی برای دور نموندن بیشتر از ترید بررسی کردم اول از همه تا جای که من دیدم رابین سود و مای پراپ اومدن روی نت ملی چون مای پراپ امکان تست نذاشت من مشکوک شدم و ازش چالش نخریدم. از رابین سود فول فاند رایگانش رو گرفتم دراودان خوردم چون تنظیم حجم یک صدم عمل نکرده بود روی اسکلپ متوجه نشده بودم بعد ازش چالش خریدم ولی نگه داشتم چون الان هنوز برای اسکلپ پلتفرمش مناسب نیست و کار داره.
این دعوایی که میگید دیدم توی تایپیک مخصوصو گزارش لحظه ای علکرد رابین سود» که ایجاد کدرم هم هست. کارکنان و طرفداران پراپهای مختلف همه شون اینجان بعضی ها هم وابسته نیستن ولی غیر منطقی برخورد می کنن.
قوانین رابین سود سخت هست ولی نوشته شده و فرد میتونه نخره یا انجام نده. در این مورد نمی تونیم ایراد بگیریم ولی می تونیم بگیم سخت هست. رابین سود در این مورد تخلفی نداره. باقی موارد هر کس شکایتی داره می تونه طبق صلاحدید خودش منتشر کنه
کاملا درست میفرمایید.
مرسی بابت نظر زیباتون ![]()
با صد دلار معامله کنید ولی پولی که بابتش جون کندید رو تو حلقوم این شرکت ها نریزید…
اینم بالاخره تفکر و عقیده ای است و کاملا قابل احترامه نظرتون ![]()
اما خب بعضی وقت ها اگر کسی به یک ستاپ و استراتژی درستی رسیده باشه، بد نیست که یکم ریسک و محدوده فعالیت خودش را بازتر کنه و برخی از شرکت های مطمئن رو محک بزنه.
یک نفر اومد پیش دوستم که یک پلت فرم پراپ براش طراحی کنه دوستم طراح سایت هست سوال کردیم اگه شخصی پراپ را عبور کرد و موفق شد چکا رمی کنیدگفت معمولا 90 درصد در مرحله اول رد میشن 10 در صد در مرحله دوم از اون 10درصد باقیمانده هم 90درصد در ریل رد میشن یعنی عملا یک تا دو درصد مرحله را پاس می کنند اونچا یکی از قوانینی که نقض کرده میاریم و در نهایت میگیم که تو کپی ترید کردی و در نهایت پولش رو بر می گردونیم
سلام و درود بر شما
مرسی بابت نظری که دادید. سیستم قانون گذاری در پراپ ها کلا باید طوری باشه که هر شخصی به راحتی توانایی پاس کردن چالش هارو نداشته باشه و به نظر خودم امری طبیعی است.
اما در مورد اینکه حالا این شرکت ها پول را برمیگردانند یا کلاهبرداری میکنند، مسئله یکم پیچیده میشه و من خودم در جایگاهی نیستم که بخوام کسی را قضاوت کنم؛ اما این حرف شما تا حدودی درست و تا حدودی غلط است.
متاسفانه شرکت های کلاهبردار کم نیستند و این مشکل جدیدی نیست ولی خب شرکت هایی که به نظرم دیگه به جایگاه درستی در جامعه و کشور رسیده باشند، پولی که بخواهند مثلا به یک یا دو نفر کاربری که پاس کردند بدهند، نسبت به پولی که بدست آوردند، عدد ناچیزی به شمار میاد و بعید بدونم بخواهند اعتبار خودشون را زیر سوال ببرند. اصلا به همین دلیل هستش که ما همیشه میخواهیم از شرکت های معتبر و باسابقه خرید بشه.
یکی از موضوعاتی که من اخیرا از شرکت رابین سود تعریف و تمجید کردم هم مرتبط با همین مسئله بود که شفاف سازی در مورد برداشتی ها و پاس شدن ها را در اختیار کاربران قرار داده و تا حد بسیار زیادی، ابهامات زیادی را برطرف کرده.
به نظرم باید شرکت ها شفاف سازی مناسب و درستی داشته باشند و گزارش های خودشون را همانند رابین سود منتشر کنند تا اعتماد سازی کنند.
بنده سعی میکنم در یک تاپیک جدا به این مسئله بپردازم و دقیق تر مورد بررسی قرارش بدم.
با تشکر