خودت چجوری رفتی انلاین شدی دیگران هم همونجوری رفتن
واقعیت اینه 2 ماه گذشته و هیچ خبر امیدوارکننده ای به گوش نمیرسه
سلام به همه یک سوال که خیلی ذهنمو درگیر کرده رو گفتم اینجا بگم که شاید حل بشه میخواستم بدونم چطوری میتونم تشخیص بدم یک اسپیاک در یک تریدینگ رنج چه موقع مگنته و قراره هنوز تریدینگ رنج باشه و کی خارج از تریدینگ میشه؟؟
قطعا به این راحتی نیست پرفسور
به رهبر معظمتون سلام برسون
داداش خودت فهمیدی چی گفتی انصافا؟
قطعا لیاقت این وضعیت رو هیچ هموطنی نداره باهات موافقم
بورس هم از 9 اسفند بسته شده و هنوز باز نشده!
جایی که سرمایه میلیون ها ایرانی اونجاست!
آیا تا همیشه میشه بورس بسته بمونه؟ نه!
اینترنت هم همینطور!
مهندس خبرهایی که در مورد اینترنت میاد و اقداماتی که انجام میدن مثلا الان اعلام کردن امروز که استاد های دانشگاه ب نت بین المللی وصل میشن . خودشون رسما اعلام کردن اینترنت باید طبقاتی بشه و اپراتور ها امروز از فروش اینترنت پرو صحبت میکنند…. اینا حرف من نیست….
![]()
![]()
حتی نمیتونیم از این جهنم فرار کنیم
دوره صفرتا هزارمحمدعلی اهنگری رو ببین کامل متوجه میشی
شما که متوجه شدین بگین،من بخاطر یک سوال برم کل دوره رو ببینم ؟
یه راه تشخیص اینه : میدلاین تریدینگ رنج رو مشخص کن
عموما شروع اسپایک ها از میدلاین شروع میشه
اگر مووینگ مناسب تایم فریم هم بندازی،در محل میدلاین میتونه همزمان به مووینگ هم پولبک بزنه
دوستان همه سوار یه قایق هستیم
اینترنت و تریدر هردو اساس هم هستن.
فعلا بااین شرایط و فیلترنت باید کاری کرد.
به نظرم ناامید نشیم و به آینده امیدوار باشیم.
قرار نیست حالا حالاها اینترنت مثل قبل بشه حتی اگه اوکی باشه باید آماده بشیم برا روزهای بدون نت و نت ملی
اگه تیم ترید دارید vps تهیه کنید برای متا باید سرور ایرانی پیدا کنیم (مثل آلپاری که سرور ایرانی و آسیا گذاشتن)
کاش تیم خوب ایران بروکر هم فکری به حال تریدرها بکنن و خدماتی ارائه بدن که درشرایط نت ملی از ترید عقب نمونیم.
تریدرهای ایران مظلوم ترین تریدر های کل دنیا هستن
یاعلی
داش نت وصل میشه
ولی مشکل اصلی همیشه هست
اره ٫ بیشتر ایردات کیبورد هستش ! که بنظرم خوبه انجمن سیاسی نشه بیشتر به موضوعات اشاره کردم تا بیان ![]()
برای خارج شدن این دلیل ها میتونه باشه
سشن ها میتونه باشه … ولیوم فلو میتونه باشه.. الگو ها هم هست…rsi هم میتونه… واگرایی و…
دوستان عزیز لطفاً جو کاذب درست نکنید، هنوز هیچ تصمیمی برای اینترنت طبقاتی گرفته نشده، این چیزی هم که الان دارید میبینید به عنوان اینترنت طبقاتی دارن درموردش صحبت میکنند فقط و فقط یه زیرساخت هست برای شرایط بحرانی مثل جنگ و این چیزا که انشالله ما از این شرایط در حال عبور هستیم، علاوه بر این ها خوب دوتا خبر بخوانید از امروز اینترنت مخصوص فریلنسرها ارایه داره میشه برید احراز هویت کنید بگیرید برای شرایط بحرانی بتونید وصل باشید، به خدا شما همینطور سطحی هستید توی ترید هم همین طور هستید که هیچ وقت مالی نمیشید
یه تریدر چی میخواد؟
تریدینگ ویو
متاتریدر
یه هوش مصنوعی
بروکرش بالا بیاد
وسلام
فعلا اینترنت برای صنف پولدار هاس، سیم کارت هایی تحت عنوان سیم کارت بازرگانی
فکر کنم تا روزهای آینده سیم کارت های دیگه هم بیاد که فقط برای افراد خاص باشد و این مردم عادی هی برن طبقه های پایین تر ![]()
به امید روز های بهتر برای نسل های جوانی مثل من که تا کاری رو شروع میکنیم، فرصت رشد ازما گرفته میشه.