اینترنت طبقاتی؛ تیر خلاص به تریدرهای ایرانی؟

آرامش خودتون رو حفظ کنید. وصل میشه همین روزا.

نت هم وصل بشه بازم هیچ بروکر درست درمونی ایرانی رو ادم حساب نمیکنه.

قبل از قطعی نت هم همچین دسترسی خاصی نداشتیم به بروکرها.

همین بروکرهایی که فکر میکنید خوبن؛ هر وقت به درآمد درست حسابی برسید به یک بهانه دسترسیتون رو قطع میکنن.

وصل میشه فیلترنت همین روزا.

11 لایک کرده

فکر نکنم که همه بروکر های ایرانی همچین بد باشند ولی درست ترین کار برای ترید صفر به ترکیه و ثبت نام در بروکر های معتبر هست

5 لایک کرده

هیشکی نت نداره ولی تا میری تلگرام همه انلاینن این چجوری میشه دقیقا :neutral_face:

7 لایک کرده

دوستان خواهشا دیگه مغلطه نکنید ان شالله اوضاع اروم بشه اینترنت هم برمیگرده به حالت قبل .خیلی کسا هستند که با حرف شما ناامید میشن یا امیدوار میشن خواهشا نسنجیده و ندیده حرفی رو نزنید

9 لایک کرده

حالا وقتی از تو ترکیه ایرانی ها ثبت نام میکنن تو بروکرهای معتبر دیگه بروکر گیر نمیده که نه تو ایرانی هستی و فلان؟

6 لایک کرده

منظور با کارت اقامت ترکیه هست

5 لایک کرده

من دو تا خر داشته باشم . نمیدم دست این بچرونه . چون حتم دارم یکیشو گم میکنه.

بعد این یارو اومده برا کل مردم نسخه میپیچه

5 لایک کرده

بلکه داداشی شون چین کمک کرد به این تکنولوجی

5 لایک کرده

چقد درد داشت جملت

7 لایک کرده

تو هر ماه یک روز. ساعت 2 نصف شب تا 6 صبح وصل میکنن تا آپدیت بشن .شایدم هر هفته یک روز . دانشمند .

4 لایک کرده

موقعی که شد کره شمالی دیگه نمی زارن بری نگران نباش

8 لایک کرده

همین الان هم کره شمالی هستیم

6 لایک کرده

سا هیو وونگ هستم اهل کره شمالی
لطفا به کشور من توهین نکنید
کره شمالی هیچ وقت مثل ایران نبوده و نخواهد شد

:joy::joy::joy:

6 لایک کرده

هرکس برای خودش میگه میبافه ! عجب ! قطعی که تجربه میکنیم شاخ داره دم ! همین فسلتریمگ هوشمنده الان تجربه میکنیم ! با حرفهاش موافقم این برنامه ریزی شده بود بود از سالیان سال هستش و اینترنت همینجوزی کانفیگ میکری وصل میشی برای اونام همینجوزی هست اینترنت وایتلیست شده هست! فقط اینجا بحث میمونه برای حوضه مالی که اونوری ها مارو تحریم کرده بودن راحله دارن یا نه چون قبل این فیلترینگ امار زیادی دتریم از بلوک شدند پول تریدر ها وووو

اینکه اینترانت بگن اینترنت هم بحث فنی هستش که عموم مشرف نیستن بهش ! می بایست وضعیت که بهتر شد یک فرد از طرف جامعه برای وایتلیست کردن چند بروکر معتبر که خدمات بدن داوطلب بشه و بتونه سایت ها متعبری مثل تردینگ ویو و سه جهارتا بروکر ای پی شون سفید کنه تا قشره رعیت حدقل دسترسی به این سایت ها رو داشته باشند ،

با احترام متن نوشته شده ؛)

4 لایک کرده

هیچ نفهمیدم چی نوشتی :expressionless_face:

2 لایک کرده

فهمیدم چی گفتی اما متوجه نشدم

4 لایک کرده

چیمون طبقانی نیست که اینترنتمون نباشه
اخرین تیر به تریدرهای ایرانی اسم خوبی برای تاپیک نیست، اخرین تیر بر جان هر کار و کاسبی قشنگ تره
ترید فقط یکی از مشاغل اینترنتی محسوب میشه متاسفانه و همه تحت تاثیر این مسئله هستند.
باز از بعضی پراپ ها مثل رابین سود و بعضی بروکر ها مثل آلپاری و ای پلنت خودشون رو سریع وفق دادند که مشکلی برای کسی ایجاد نشه که قابل تحسینه تو اوضاع ولی لیاقت ما بیشتر از این هاس.
رابین-سود آلپاری ایپلنت

3 لایک کرده

همین الان اجرا شده متاسفانه

4 لایک کرده

حرف ما اینکه اقا ولش کن چی شده ! کشور وارد جنگ شده ! بجای ایراد گرفتن فلا یکم دقت کنی داری تجربه میکنیم!

بجای این صبحت ها بهتر که راحله چیزی مطرح شود چندتا بروکر وایتلیست کنیم ،

یک نفر فعال مدنی باید اینکارو کنه برامون

4 لایک کرده

الان نزدیک دو ماههکه گذشت…

5 لایک کرده