رکب خوردیم ![]()
حرفمون رو مگه قبول میکنن؟
اونا فقط به فکر خودشونن اعتراض و حقم رو میخوام این چیزا براشون مهم نیس اصلا
عوضش امنیت داریم.
ام که نمیدونم داریم یا نه.اما نیت خوب داریم ![]()
بله در این اوضاع نمیشه ترید کرد و اون شخص داره درست میگه این دوستانی هم که میگن میتونن ترید کنن در بروکر های خاصی این کار و میکنن و احتمالن سطح پایین اینروزا همه تو صف واریز به این بروکر ها هستن در واقع باید دید روزی که اینترنت ها درست شه و همه بخان با بروکر اصلیشون فعالیت کنن در واقع اون روز صف های برداشت درست میشه و باید دید قدرت برگشت پول رو دارن یا خیر… در باب مشکل شما خیلی ها با این مشکلات درگیرن ما در یک حسابی پوزیشن باز داشتیم تو روزای اول و با یه مکافاتی تونستیم ببندیم معامله رو ولی زمان برداشت بروکر یک کد پیامک میفرسته به شماره تماست اون کد برای ما هیچوقت نمیاد و رفته رفته بروکر هم از دسترس خارج و عملا برداشت پول هم قعط پس این شخص الکی نمیگه … ولی ارز دیجیتال اگه کار میکنه صرافی های داخلی وصلن..
دوستان ظاهراً تصویب کردن که کلا دیگه اینترنت رو وصل نکنن و برای گرفتن اینترنت پرو باید تو سازمان نظام صنفی رایانه ای ثبت نام کنیم و احتمالا مرحله بعدیش هم مالیات دادن هست
همیشه قابل دور زدنه زیاد بهش فکر نکن ببینیم چی پیش میاد
نه ، احتمالا تا ۵۰ درصد مالیات ببندن قبلاً یه جایی خونده بودم
چشم حتماً ممنونم
تا جایی که من میدونم میگه صرافی من اروپایی هست
اصلا وصل نمیشم بهمن ماه هم که یکم اوضاع نت بهتر شد گفت اختلال داره اگه برم نتونم نمیدونم به همچین چیزی گفت باید از اول احراز هویت شم. مجبورم برم ترکیه واینا
متاسفانه احتمال 99 درصد پول شما رو کلا از دست داده برید ازش شکایت کنید.البته شما هم اشتباه کردین پول بهش دادین اون که آشنایی با این کار داشت اشتباه بزرگتری کرد که از شما پول گرفت.متاسفانه چون کار حقوقی می کنم تعداد زیادی مثل ایشون رو دیده ام که توی زندان هستند کلا اگثر افرادی که سرمایه از دیگران میگیرن برای ترید آخرش کارشون به زندان کشیده.شانسی که شاکی در این پرونده ها داره اصلا دادگاه نمیفهمه ترید چیه به اون متهم هم میگن غلط کردی پول برای این چیزهای واهی از مردم گرفتی ! من هم که از ترید سر در میارم میگم اونی که از مردم پول میگیره برای این کار پرریسک ، بزرگترین غلط رو مرتکب میشه پس هرچی سرش بیاد حقشه.یادتون باشه اگر طرف میتونست سود کنه نمیومد از شما پول بگیره.
مثلا آشنا هست میگفت قصدم خیر هست تا قبل دی ماه هم خدایی سود میداد خیلیا هم سود خوبی گرفتن هم اصل پولشون رو ولی خب ماهایی هم که نگرفتیم پولمون دستشه اصلا نمیگه که پولتون رفته میگه فقط نت بین الملل باز شه همه سود هاشون رو میگیرن
یه کلمه بگه پولا رفته ادم خیالش راحت میشه
حالا به یه نفر هم چهار تومن سفته داده
در قبال یه تومن پول اصلش و سودی که قرار بود بده آخه یه نفر اگه توانایی نداشت میداد چهار تومن سفته رو
اگر نزدیک به ترکیه هست بفرمائید با بنده ارتباط بگیرند هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم، چون حتی بره ترکیه باید یکی اونجا باسه به نام اون احراز کنه پاس ایرانی برای احراز در صرافی های اروپایی معتبر نیست
ی گاوی داشتم هر روز شیر میگرفتم وضع مالیم خوب شد و بهش اهمیت نمیدادم همینجوری میدوشیدم
روزگاری گذشتو خوردم به خشک سالی علوفه ای ک تو مزرعه داشتم سبز نشد منم ک وضع مالیم خوب بود اهمیت نمیدادم میگفتم صبر کن حوصله کن سال دیگ علوفه سبز میشه میخوری و منم همچنان میدوشیدمش…
خلاصه چون ادم طمع کاری هستم و ادعام میشه ادم قدرتمندی هستم رفتم همه پولامو یجا سرمایه گذاری کردم و ورشکست شدم..
سرتونو درد نیارم برگشتم سراغ گاوم دوشیدمش دیدم خون میاد و هنوزم در حال دوشیدنش هستم
اما خب گاوم مریض شده و ممکنه همین روزا بمیره…
اگر نفهمیدی هزاربار بخونش تا بفهمی…
![]()
![]()
![]()
یا خداااا
دقیقا همینه فقط باید به یه جا وصل باشی
عرض ادب … ای کاش اینجوری نشه ولی صحبت هاش تو اطرافیان و همه جا هست و دارن اجراش میکنن …
کاش خدا به هرکی خواست چیزی بده اول جنبه اش رو بده
گیگی 2 تومن مفته؟؟؟
داداش ۸۰۰۰ فریلنسر ثبت نام کردن تو هم برو ثبت نام کن چه ربطی به پول داری داره؟
با یک شخصی که سر درمیاره از ترید حضوری برید اخرین استیمنتهایی که به ایمیلش بروکر زده رو بررسی کنید براحتی مشخص میشه وضعیت حساب و اینکه راست میگه یا نه. حتما حضوری چک کنید.5 دقیقه زمان میبره
ممنون همین دیگه هیچ مدرکی هم نشون نمیده که
میگه اون موقع که سود میکردین مگه چیزی نشون دادم فقط یه سره میگه نت بینالملل وصل شده سود هاتون میدم تمام