ما ها واقعا چطور آدمی هستیم یکی داره سوداشو نشون میده یکی داره مسخره بازی در میاره یکی داره اطلاعات غلط میده بجای اینا بیاین راهکار نشون بدین معلوم نیست پنج روز آینده قراره چه اتفاقی بیوفته شاید وصل بشه شاید وصل نشه ولی همیشه یه راهکاری پیدا کردیم برا مشکلات
گیرم که نت وصل نشه که بعید میدونم ولی برای اونم یه راحلی پیدا میشه
الان ما هممون تو این اوضاع گیر کردیم کسی که همه وقتشون گذاشته تریدر شده الان نمیتونه ادامه بده رو خیلیا فشار استراس هست خواهشن بعضیا مسخره بازی درنیارن خودتونو نزنین به اون راه
همه چیز اینترنت نیست حق با شماست ، بدبختی اینجاست که اینترنت تازه اولشه ! ( همه چیز ) به حالت اول برمیگرده ؟! ابر تورم یه مویی ازمون سفید کنه حسرت همین روز ها رو داشته باشیم ، اگر میخوای بگی همچین چیزی اتفاق نمیفته از کنج خلوتت بیرون بیا یه سری بزن ببین چه خبره
هرکسی که به هر نحوی به خزانه متصل هست طرفدار قطعی اینترنته ! چون خودشون استفاده نمیکنن فکر میکنن مهم نیست ! من خودم ۲۵۰ میلیون فقط قیمت اکانت بازیم هست ، احتمال داره تو این قطعی به خاطر عدم فعالیت توسط سازنده حذف بشه ، اونوقت این اومده میگه قطعی نت چیز خوبیه …
سلام وقت همگی بخیر من مبلغی رو داده بودم به یه شخصی ترید میکرد سود خوبی هم میداد از دی ماه که نت ها قطع شد دیگه همه چی خراب شد یادتون باشه بهمن وصل شد ولی این اقا باز گفت نه نت اختلال داره وصل نمیشه سایت من اروپایی هست دسترسی ندارم تا اومدم نه اسفند هم که باز قطع شد الان کلی ادم شاکی هست نمیدونیم این اقا دروغ میگه یا راست
بعد میشنویم میگن خیلیا با تحریم شکن پولی میتونن ترید کنن
ولی این اقا میگه نه باید نت بین الملل وصل شه
تا من هم پولتون هم سود ها رو بدم
اصلا من از ترید سر در نمیارم میشه یه راهنمایی کنید