بروکری میشناسید آفشور نباشه و به ایرانیا خدمات بده؟

بروکرهایی که به ما ایرانی ها خدمات میدن به جایی وصل نیستن

بروکر fxpro و شاید hycm

هردو با شعبه آفشورشون به ایرانیا خدمات می‌دن

چون رگوله‌هایی دارن اگر متوجه بشن به ایرانیا دارن خدمات می‌دن قطعا براشون گرون تموم می‌شه

به همین دلیل با شعبه آفشورشون با ایران کار می‌کنن که معمولا رگوله یا مجوز fsa رو داره

نه خدمات به ایران مبدن ولی برا ایران همه افشوره

من حساب ریل اروپایی دارم .ولی بدان و آگاه باش که تمام بروکرهای استاندارد اروپا هج کردن به روش شما رو مردود میدونن و سود رو نمیدن اگر داری از اختلاف اسپردها سود میگیری .

تو تاپیک قبلی خدایی گیجم کردید. یکی میگفت برو آمارکتس بعدش رفتم از دوستم پرسیدم گفتش من هم آمارکتس بودم هم وینگو از دوتاشم برداشت داشتم. دوتاشم اوکین.

الان من مقالات اکثر سایتا رو میخونم همه بروکرا که رگوله آفشور دارن. خب چجوری میشه اعتماد کرد بهشون وقتی دستمون بهشون نمیرسه؟ هر بروکری رای بیشتری آورد من با صد دلار شروع میکنم :joy: :joy:

سلام. آره خیلی از بروکرا رگوله ای که دارن آفشوره. ببین اگه دنبال بهترین بروکری بذار خیالتو راحت کنم.

بهترین بروکر وجود نداره. تو یه فضای نسبی داری یه سری بروکر رو بررسی میکنی پس مجبوری از دیتاها و تجربیات بقیه افراد استفاده کنی. با مبلغ کمم شروع کن و از دوستت بپرس بیشتر با کدوم بروکر کار کرده و کدومش واریز و برداشتش و پشتیبانیش بهتر بوده.

اگه اوکی نبودن بازم از بقیه بپرس. من خودم اهل معرفی بروکر نیستم. میسپرم به بقیه فقط این نکات یادت نره

وینگو اصلا پیشنهاد نمیکنم

هیچ بروکر غیر افشور به ایران خدمات نمیده

بروکر های بهتر

امارکتس
ایکس چف
ارانته
اوپوفایننس

فعلانه رو این چهارتا میشه حساب کرد

درود به شما و سایر دوستان گرامی

خیلی نمیشه روی هیچ بروکری که تو این شرایط تحریم به ایرانیا خدمات بده حساب کرد.
اما در کل مونتا داشت به ایرانیا خدمات میداد که اخیرا دوباره قطع کرده همکاریش رو و فقط پراپ می تونید ازش خرید کنید.
اما بروکر اف ایکس پرو(FXPRO) که خب رگوله های معتبری داره و دفاتر فیزیکی فعال داره از طریق کارگزاری با ایرانیا کار می کنه و خدمات نسبتا خوبی داره ازجمله پلتفرم های مختلف مثل متاتریدر، cTrader و TradingView
ولی بهر حال بازارهای مالی از صفر تا صد دارای ریسک هستند و بهتره با احتیاط در هر زمینه ای اقدام بفرمایید.

پیروز و پرسود باشید.

به نظر من حتما نیکس بررسی کن . قطعا آفشور نیست و اعتبار بسیار بالای دارد . من دوساله کار میکن کاملا راضی هستم Client Portal

با قطعیت به شما میگم هر بروکری که اجازه داد با مدارک ایرانی داخلش حساب باز کنی آفشور هست

در یک فضای شبیه سازی شده ترید میکنی و فقط به سرور شرکت بروکر وصلی نه به بازار اصلی

اگر شک داری میتونی از هکتور پسر شم خانی بپرسی

معمولاً باید بین رگوله معتبر، سابقه بروکر و تجربه کاربران توی برداشت و پشتیبانی تعادل پیدا کرد. چون تو ایران بروکری که آفشور نباشه نیست.

درود، این امکان وجود دارد که یک آشنا در یک کشور معتبر داشته باشیم. از طریق ایشون یک اکانت در یک بروکر باز کنیم و بعد یوزر و پس اکانت را گرفته و در ایران با همان بروکر ترید کرد؟البته که با vpsآی پی ثابت همان کشور را تهیه کنیم. امکان پذیره؟ اگر هست راه دقیقش چگونه هست؟ متشکر

اکانت های معمولیشون آره. ولی بعضیاشون اکانت هایی ارائه میدن که به نظر میرسه به استخر وصلن. مثلا من از حساب های ECN لایت فایننس استفاده می کنم. با توجه به کمیسیون و اسپردش به نظر میرسه وصله.
ولی اینا همش حدسه. واقعا معلوم نیست چکار می کنن

نکنید بهتره.فقط باز کردن حساب در بروکر معتبر مشکل ما ایرانی ها نیست

اولا بروکرهای سطح اول با ۵۰ دلار و ۵۰۰ دلار حساب باز نمیکنن و نیاز به مبالغ سنگین هست

دوما اگر ابزار تغییر آی پی به مشکل بر بخوره،کل حساب بلوکه میشه و بدلیل ایرانی بودن امکان طرح شکایت برای دریافت پول رو نداریم

سوما انتقال(دریافت و پرداخت)پول از مبدا یا به مقصد ایران خودش باعث دردسر هست.در صورت جابجایی تتر هم امکان فریز شدن در مراحل کار هست

بروکرهایی مثل لایت فایننس و اف ایکس پرو شعبه اصلی دارن که به بازار وصلن

اما در همه بروکرهایی که به ما خدمات میدن طبق قوانین شفافیت مالی،ثبت معاملات ما در بازار اصلی بدلیل تحریم ممنوع هست و بروکر با ایجاد یک شرکت فرعی که رگوله های نامعتبر دارن و ایجاد فضای شبیه سازی شده و ثبت معاملات در خودش،این قوانین رو دور میزنه

لایت روی جفت ارزهای اصلی اسپرد صفر ارائه میده،یعنی تامین کنندگان این بروکر محض رضای خدا کار میکنن؟پس یه جای کار میلنگه