بروکری میشناسید آفشور نباشه و به ایرانیا خدمات بده؟

من اول تو M1 بودم بعد اومدم تو M15 و الان که هیچی نت قطع ولی قبل این ماجرا روی m30 بودم و تست هامو تو یه حساب دمو ایپلنت تست میکردم و مثلا تفاوت کندل هارا از تو تریدینگ ویو فهمیدم مثلا من تو یه روند شارپ ریزشی پولبک یا ob داشتم ولی اونجا تو اون حساب یه روند شارپ ریزشی بود بدون پولبک حالا یه سوال من باید یک چارت شبیه چارت خودم پیدا کنم یا فرقی نداره استراتژی خودش راهگشاست و تعداد تریدم خیلی کمه شاید هفته ای 1 معامله میدونی از وقتی دارم چت میکنم با این جمع یه حس نامفهومی و ترس و چجور بگم یه فضای مه آلود هست دوتا میگن این بروکر خوبه دوتا میگن نه هرکسی یه چیزی میگه و احساس گیجی میکنم شرایط هم که دیگه الان میدونی من عددی نیستم تو ترید و ادعایی هم ندارم ولی میبینم انگار بقیه هول کردن و مدام دنبال اینن که یه چارت باشه ترید کنن من یه قانون دارم وقتی گیج میشی هیچ کاری نکن هست الان من منتظر می‌مانم تا اینترنت ها وصل بشه بعد عمل میکنم ما کارمند بروکر نیستیم و نباید هم معتاد ترید کردن باشیم منظورم فقط در همین شرایط هست برای وصل شدن اینترنت هم بنظرم جنگ تو خرداد اگه خیلی طول بکشه تمومه چون اقتصاد ایران هم کشش بیشتر نداره هرکسی یه چیزی میگه ولی من یه برکر امن میخوام برای طلا و جفت ارز ها از همه نظر نه بروکر نما مرسی از کمک و راهنمایی هات بازم به شما تریدر های اصیل مرسی سال نو بازم مبارک رفیق

4 لایک کرده

سلام . یه توضیحی در مورد سبک معامله ات میدی کنجکاو شدم یه نمه

3 لایک کرده

دوست من سوال شما دقیقا یعنی بپرسیم آیا ایران دارای پدافندی با امکان رهگیری و انهدام جنگده ی رادار گریز F-35 می باشد یا خیر ؟
یکی از مهمترین مواد تحریم ها علیه ایران داشتن اجازه ی دسترسی مستقیم به بازارهای مالی است . تحریم و تاجران تحریم ۲ سوی ۱ سکه هستند . شما در بازاری که نرخ موفقیت آن حدود ۱۰ درصده و لوگوی سامانه ای راهبردی نظیر متا ترید ۳ نفر رو نشون میدن که زیر میز دست در جیب همدیگر دارند در لحظه ی صفر ورود حداقل ۱۰ درصد به معتبر ترین کاسب تحریم ایران بروکر روس لایت فایننس داده اید . عرض میکنم معتبر چون اولین و تنها نماینده (مستعفی )این شرکت در ایران بودم .

ناگفته نماند با استفاده از کش بک و افیلیت و داشتن ۱ اکانت فیک امکان دریافت ۹۵ درصد از این کارمزد رو خواهید داشت به شرطی که هر ۹۰ روز ۱ اکانت فیک جدید بسازید .

اینکه شما میبینید در روزهای نت ملی الپاری ملی هم داریم و خبری از مرجع تحلیل نظیر تریدینگ ویو امریکایی نیست دقیقا همینه .

2 لایک کرده

شما چارت رو داخل همون بروکر خودت تحلیل کن

بعضی افراد استاپ رو داخل بروکر قرار نمیدن و با نگاه کردن به تریدینگ ویو و به صورت چشمی منتظر رسیدن قیمت به اون نقطه هستن

اینطوری اگر بروکر با حرکت اضافه بر چارت تریدینگ ویو قصد زدن استاپ رو داشته باشه(کندل سازی) اونا بیخودی ضرر نمیکنن

سال نو شما هم مبارک

3 لایک کرده

سبک معاملاتی من؟

2 لایک کرده

پاسختون متاسفانه ارزش پاسخ نداره چون به شدت پرته . توصیه میکنم بازبینی بفرمایید . ریسک از دست دادن سرمایه شما رو از سود کردن بسیار بیشتر میدونم متاسفانه و امیدوارم از صراحت لهجه در گفتارم ناراحت نشید .

2 لایک کرده

جان؟متوجه نشدم!

2 لایک کرده

اجازه بدید راحت باهاتون صحبت کنم شما ۲ راه دارید تا مبتلا به همورویید نشوید و ضرر خودتون رو به حداقل ممکن برسونید . استفاده از یک سیستم نظارتی فعال دارای امکان اعلام هشدار و / یا از روش های مدیریت اتوماسیون محور استفاده کنید مخصوصا در پراپ تریدینگ ها .

تریدینگ ویو با بستر های مختلف تحلیل دارای ۲ توع اکانت هستند . رایگان و اشتراکی . در تریدینگ ویو به ترتیب در ماه ۱۰ ، ۳۰ ،۷۰ و ۲۵۰ دلار برای ۱ ماه اشتراک باید بپردازید چون در این کار از نوسان موجود سود کسب میکنید و بازار ۷۰ درصد مواقع در یک تونل رنج قرار داره که اتفاقا بسیار راحت میشه هزش سود گرفت اما نه در ایران چون در ابتدای ورود ۱۰ درصد پوزیشن رو در بهترین حالت باخته اید .

سیستم معاملاتی یا استراتژی در قالب ام کیو ال یا زبان کد نویسی کاج تریدینگ ویو شرایط ورود رو تعریف میکنه و سپس الارم ها خودشون تمامی نمادهای معاملاتی رو برای بهترین لحظه ی ورود رصد میکنند .

2 لایک کرده

ساده بگو رفیق یجور بگو ماهم بفهمیم بابا یجوری حرف میزنی آدم گیج میشه ساده بگو

2 لایک کرده

ساسان جان بورس یک نظام پیچیدست . هیچیش ساده نیست

3 لایک کرده

داری بورس میگی؟ من همین طلا و یورو کار ر میکنم

2 لایک کرده

یه سوال پیچیدگی تو کار تو و کلا کار ما چیه تو بورس کار میکنی رفیق

2 لایک کرده

نکته ای در خصوص ترید طلا هست . در تایم فریم ۱۰ ثانیه که فقط در اکانت پریمیم تریدینگ ویو قابل مشاهدست تنها ۲ نماد قابل معامله هستند . طلا و قدیمیترین نماد معاملاتی جهان دا جونز .

اجازه بدید پاسخ خودم رو ویرایش کنم در مورد شما : برای اسکالپ صحیح و دقیق میفرمایید . یورو دلار بعنوان اصلی ترین نماد در فارکس یا طلا یا داجونز اما باز هم نمیتونم با شما هم نظر باشم بدلیل زیر :slight_smile:

قدرت ترس از طمع بسیار بیشتره و تاریخ ترید هم نشون داده میلیونر ها بیشتر در ریزش و فروش متولد شده اند . یکی از بهترین روش های دریافت سیگنال فروش استفاده از چارت های معکوسه یعنی به جای XAUUSD شما چارت ( Xauusd / یک )رو باز کنید که این مهم فقط در مراجع موجود تحلیل دقیق ممکنه .

میبینید پس حتی اگر شما در تایم فریم ۱۰ ثانیه اسکالپ کنید هم برای این جنگ شما نیاز به اخرین تسلیحات موجود دارید که رقبای شما از اون در حال بهره برداری هستند .

2 لایک کرده

قبلا تو تایم پایین بهتر بودم وقتی تازه کار بودم شکارچی روند های شارپ و سویینگ ها ولی بیشتر حال میکنم بهتر کار کنم تا ریسکی

3 لایک کرده

هیچ بروکر معتبری با ایرانیها کار نمیکنه. اف ایکس پرو هم با مجوز آفشورش خدمات میده. یعنی شما تحت قوانین رگوله های معتبر فعالیت نمیکنی.

3 لایک کرده

بحث بروکر اصلی و مارکت میکر نیست.بین به دردنخورها میخوان گزینه بهتر رو انتخاب کنن

3 لایک کرده

اخه موضوع آفشور نبودنش بود. بین این به درد نخورها میتونی تو سایت ایران بروکر به راحتی مقایسه شون کنی. رگوله ها و مجوزها رو بررسی کنی و تصمیم بگیری. در حال حاضر ترندو و وینگو وصل هستن. البته وینگو باید از قبل ثبت نام کرده باشی وگرنه داستان داره ثبت نامش. آلپاری هم بگی نگی متصل هست.

2 لایک کرده

هرچی بیشتر مقایسه میکنی بیشتر نا امید کننده میشه انگار چشم بسته این دفعه اقدام میکردیم بهتر بود هرکسی یه چیزی میگه

1 لایک کرده

بله بد اوضاعی شده. همون بروکرهای نامعتبری که بازم شناخته شده بودن هم دیگه با این اوضاع در دسترس نیستن

2 لایک کرده

داستان اینجاست که وصل بودن بروکر در این شرایط خیلی عجیبه

چطور یک بروکری که داره خدمات ترید بین المللی رو روی اینترنت داخلی در شرایطی که اینترنت بین الملل قطعه ارائه می‌ده؟