مسیر سود دهی💡مسیر رشد

سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستانی که سود ده شدن و دوستانی که در مسیره رسیدن به سود دهی هستن

دوستان تو این تاپیک درنظر دارم کسایی که سود ده شدن به کسایی که هنوز به سود دهی نرسیدن کمک کنن و تا جای ممکنه خودم توضیحاتی که بنظرم درسته رو ارائه میدم و انتظار دارم اصلاحات لازم انجام بشه و اگه مسیری که پیشنهاد میکنم بنظرتون اشتباه هست بگین

برای رسیدن به یک مقصد باید بدونی اول کجا هستی

به طور مثال اگه بخوای بری مازندران اول باید بدونی کجا هستی که مسیر یابی کنی و برسی به هدف

ترید هم همینه دوستان

2 لایک کرده

فاز اول

کسایی که تازه ویدیو هارو شروع کردن به دیدن:backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

در مرحله اول شما رفتی ویدیو دیدی و یسری چیزا فهمیدی(اینم راجب اموزش بدونین که هزاران ساعت فیلم ببینیم ولی بک تست و تمرین نکنین تریدر نمیشین) به طور مثال اگه شما هزار کتاب اموزش رانندگی بخونی و فیلم های مختلف ببینی تا پشت فرمون نشینی نمیتونی رانندگی کنی یا ازمون رو قبول بشی)

پس اگه اموزش هر استادی رو دیدی باید بعد دیدن ویدیو بک تست انجام بدی و نکته ها و استراتژی ها رو توی دفترت بنویسی(بکتست مفاهیمی که توی ویدیو استاد گفت رو میری توی چارت پیداش میکنی که بیشتر یاد بگیری)

بعد تموم کردن یک دوره اموزشی شما باید بک تست استراتژی داشته باشی که ببینی اصلا چیزایی که بهت یاد داد واقن سود ده هستن یا نه (اگه استراتژی سود دهی بهتون معرفی کردن که بقیه باهاش سود میکنن ولی شما نمیتونین واسه اینه که خطای اجراییتون زیاده و به طور دقیق همون استراتژی رو اجرا نمیکنید و ورود های متفاوتی دارین)

باید هر استراتژی رو حداقل ۱۰۰ بک تست ازش بگیرین که بک تست هم به این صورته که میرین توی گذشته چارت و کندل به کندل میرین جلو و زمانی که اون استراتژی نقطه ورود داد باید ببینی سود داده یا ضرر و همه ی این هارو ثبت کنی

این ها توضیحات زیادی ندارن چون اساتید بهتون میگن چیکار کنین و میریم سراغ فاز های بعدی که مهم تر هستنمتن تاکید شده

2 لایک کرده

فاز دوم

کسایی که ویدیو هارو دیدن و نمیدونن چیکار باید کنن👇

هدف شما باید این باشه که بتونین توی این مرحله به استراتژی ای برسین که سود ده باشه

که این مرحله سختی نیست ولی اگه کاری که میگم رو انجام ندین سال ها دور خودتون میچرخین

تجربه شخصی من بهم ثابت کرده کسایی که استراتژی مکانیکی رو بک تست کردن نتیجه بیشتری گرفتن و ثبات بهتری داشتن

نظری راجب تحلیل کردن و وارد شدن به پوزیشن ندارم دوستان نظرشون رو اعلام کنن

استراتژی مکانیکی به طور مثال یه اسپایکی رخ میده و طبق استراتژی شما بعد اولین پولبک باید وارد معامله بشی و دیگه نیازی به تحلیل نداره و فقط باید منتظر باشی تا استراتژی رخ بده

شما بعد پیدا کردن استراتژیتون باید ۱۰۰ عدد بک تست توی یک سشن معاملاتی یا یک بازه ساعتی مشخصی اون رو بک تست بگیرین(ینی اینطوری نباشه هرجا پا داد بک تستش کنی مثلا فقط شروع سشن نیویورک تا ۵ ساعت بعدش موقعیت هایی که داد رو بگیر)

اگه ۱۰۰ عدد بک تست کندل به کندل گرفتین با ریک به ریوارد یک به یک سود ده بود عالیه!(اینجا که به استراتژی سود ده رسیدین ثبات اون استراتژی رو هم باید متثجه بشین (هر ماه رو بک تست بگیرین و تعداد معاملات و تیپی هارو ثبت کنید و ببنید ماه های ضرر ده نداشته باشین)هفته های ضرر ده عادیه چون اول کار هستین سخت نگیرین رکود و تعداد ۷-۸ استاپ پشت سر هم توی استراتژی ممکنه رخ بده

3 لایک کرده

فاز سوم

پیشبینی من اینه که بیشترین باگ های تریدر ها در فاز‌ دوم هست که به دنبال استراتژی سود ده هستن ولی نقطه صفر معامله گری تازه زمانی شروع میشه که استراتژی سود ده داری و تو بک تست سود دهی ولی تو ریل ضرر میکنی

استراتژی سود ده داری ولی تو ریل ضرر‌دهی

افراد اینجا به چند بخش تقسیم میشن

کسایی که استراتژی دارن ولی هیچ سیستم و قوانین ای ندارن

کسایی که سیستم مدیریت سرمایه ای ندارن

کسایی که قفل های ذهنی دارن

میریم سراغ ادامه مسیر وقتی به هدف قبلی ینی رسیدن به یک استراتژی سود ده بود میرسیم باید یک سیستمی راه اندازی کنیم که اجازه اشتباه رو به ما نده

قوانین

باید سشن معاملاتی داشته باشین و فقط توی ساعتی که بک تست گرفتین و سود ده بودین ترید کنین

ریسک به ازای هر معامله بیشتر از دو درصد از حجم کل اکانتتون نباشه پیشنهاد من یک درصد یا نیم درصد حجم اکانت به ازای هر معامله هست(مثال در یک اکانت ۱۰۰ دلاری هر معامله ای که باز کردین اگه استاپ شد با ریسک یک درصد باید یک دلار باشه)

هدف سود روزانه مشخصی باید داشته باشین (به طور مثال در یک روز اگه اکانتتون دو درصد رشد کرد دیگه معامله باز نکنین ) و بلعکس اگه دو درصد هم ضرر کردین دیگه معامله نکنین برای جلوگیری از طمع کردن و رفتار های هیجانی

فقط و فقط اجرای‌ درست سیستم مهم ترین کاریه که شما باید انجام بدین و تمامی پوزیشن ها باید همون استراتژی باشه و چیزایی که شبیه بهش هستن نباید گرفته بشه

شما نباید هیچ خطایی داشته باشی و نباید پوزیشن اشتباه بگیری چون اگه فقط ده درصد مواقع وارد پوزیشن اشتباه بشی کل سود یک ماه خراب بشه

شما تو صد معامله میخوای بیست عدد تیپی بگیری حالا فرض کن ده معامله موقه اجرا اشتباه باشه این ینی به جای بیست عدد تیپی شما ۱۳ تیپی ممکنه بگیری

نوشتن ژورنال معاملاتی از تاپیک ژورنال کامل میتونین یاد بگیرین که چیکار کنین (ژورنال ینی ثبت کردن اتفاق هایی که افتاد و پوزیشن هایی که گرفت)حتی من نوشتن که شیر خودن قبل معامله ممنوع چون خوابم میگیره و ترید نمیتونم بکنم دست خودتونه این ژورنال

بعد درست کردن یک سیستم که میگه چه زمانی باید وارد استراتژی بشی شما باید سیستمی که ساختین رو توی دمو اجراش کنین و زمانی که حداقل ۱۵ درصد حسابتون رو رشد دادین میتونین برین به ساخت ریل یا خریدن پراپ که کار کنین

3 لایک کرده

کسایی که قفل ذهنی دارن

شما استراتژی سود ده داری و هدفت باید فقط این باشه خطایی انجام ندی و معاملات اشتباه نگیری یا حجم رو دست کاری نکنی

خودتون بکتست هایی که گرفتین بهتون نشون داده صبر بهتون جواب میده فقط باید سیستم رو درست اجرا کنین تا اخر ماه سود ده باشین

هربار کار اشتباه کردین موظف هستین که خودتون رو جریمه کنین دو تا که جوابه یکیش اینه اگه پوزیشن متفاوت گرفتی یا به قوانین متعهد نبودی یک روز معامله نکنی یکیشم اینه اگه اشتباه کردی جریمت اینه یک ساعت به دیوار خیره بشی

مثل یک معلم باید خودتو تنبیه کنی تا ذهنت سمت انجام دادن کار اشتباه نره

2 لایک کرده