سلام. فک کنید یه بندهخدایی ابتدای مسیر تریده. اگه بخواید بهش فقط یک استراتژی بگید که با تسلط به همون بتونه برآیند ماهانش مثبت باشه ، ترجیهتون کدوم استراتژیه؟ واقعیتشو بخواید نمیخوام کلی مسیرو برم و آخرش بفهمم غلط بوده
سلام بشین کتاب پرایس اکشن عرضه تقاضا الفونسو و بعد پرایس اکشن البروکس رو بخون و فقط روی همین استرااژی متمرکز شو
من مسیری رو پیشنهاد نمیکنم ولی اینو بدون که ۱۰۰۰ ساعت ویدیو ببینی و کتاب بخونی تا خودت پای چارت تمرین نکنی به جایی نمیرسی
یه استراتژی رو که یاد میگیری باید ۱۰۰ تا دونه بک تست درست از اون استراتژی بگیری و اگه سود ده بود تمرینش کنی
اگه سود ده بود توی صد معامله و وین ریتش بالای ۵۵ یا ۶۰ بود باید کل یک سال اخیر رو هم بک تست کنی ببینی توی ماه های مختلف چه ثباتی داره
وین ریت ۶۰ درصد سود دهی توی ۱۰۰ معامله با( 1 R/R) ینی ۲۰ تا تیپی تو ۱۰۰ معامله حالا هر تیپی میتونه درصد سود متفاوتی داشته باشه
دنبال استراتژی که ثبات نداره نگرد این که یک ماه وین ۸۰ بده یک ماه ضرر ده باشه اینده ای نداره
و فقط یک استراتژی رو تمرین کن تا همه پیچ و خم هاشو یاد بگیری اینطوری خودت بهینش میکنی و بعد یکی دو سال به بهترین وین ریت از اون استراتژی میرسی
هر استراتژی در مارکت جواب میده! به جرئت میگم حتی با ی اندیکاتور مووینگ اوریج و یا با استوکاستیک میتونی سود کنی این حرف رو کسایی میفهمن که بالای 5 سال بطور مداوم ترید کردن !!
چیزی که باید یاد بگیری بالابردن توانایی در کنترل احساسات هست! به نظر من روی خودشناسی کار کن! برو دنبال شناخت خودت و روح و روانت تا بتونی از جان عدم قطعیت در مارکت رو درک کنی و این چیزی نیست که راه میانبر داشته باشه و به زمان نیاز داره باید بچسپی به چارت و ترید و تمرین و تمرین و تمرین کنی تا به خودکنترلی برسی!!
بیخیال استراتژی شو همشون عین هم هستن ! باور کن
(پست توسط نویسنده حذف شد)
دوست عزیز شما که انقدر از ترید بدت میاد چرا انقدر راجبش بحث میکنی
مهم ترین نکته باید برات روان شناسی باشه چون ممکنه با یه استراتژی ایده ال که برای مثال ریسک به ریوارد دو با وین ریت پنجاه درصد هم داشته باشی با دو تا ضرر روانت بهم میریزه و بنظرم فعلا بیشتر روی روان شناسی بعد برو سمت پیدا مردن استراتژی
کلا حرفات تناقض داره !
اول میگی ترید خالی کردن جیبه بعد میای میگی من تو این کار استادم و فلان میکنم و کسی حریفم نمیشه .
اگه واقعا چنین مهارتی داری ( که اگه داشتی بلوف نمیزدی و نمیگفتی ترید بده ) الان باید حساب میلیون دلاری داشتی
چون شما شکست خوردی تو این بازار دلیلی بر بد بودن این بازار نمیتونه باشه چون خیلی ها هم هستن که سودده هستن
در مورد رویا فروشی هم ؛ چون شما یه فرد بازنده هستی طبیعتا داری بقیه رو هم از این راه دلسرد میکنی قطعا یه فرد بازنده به جز شکست از چیز دیگه ای نمیتونه صحبت کنه
بحث دلسرد کردن و اینکه کی شکست خورده کی برنده شده نیست. اگه واقعا توی این جهنم بوده باشی و عذابشو حس کرده باشی به هیچ کس پیشنهاد نمیدی این راه رو بره، حداقل برای کسی که چپش پر نیست!
من فکر میکنم امید واقعا خوبه ولی هنوز سودده نیست چون نمیتونه خودشو کنترل کنه و شکست میخوره شاید هم موفقه ولی نمیخواد کس دیگه ای این عذاب رو بکشه
استراتژی در قالب روند
با مفهوم روند استراتژی بساز فقط
در بطن استراتژی ات روند امیخته باشه
برای مثال عرض میکنم
مثلا در تایم 16:30 تا 18:30 بروکر، روی شاخص داو ، اگر قیمت در حال زدن سقف و کف بالاتر بود با شکست سقف وارد معامله بای شد
این مثال بود برای درک این قضیه ولی فیلتر هم میخاد مثلا فیلتر : اگر نزدیک به سقف دیروز بود منتظر واکنش به سقف میمانم
به این صورت با درک روند چندین استراتژی بساز
همراه بودن با روند اگر همه راه نباشه نصف راه هست
بقیه راه هم یه بک تست مثبت از استراتژی ، کنترل روان در لحظه معامله و پذیرش ضرر و مدیریت ریسک هست موفق باشید
سلام حسین جان.ممنونم از لطفت.عذرمیخوام آر تی ام خوب نیست؟![]()
ممنونم از لطفت مهدی جان.زحمت کشیدی دستت درد نکنه.میشه حالا یه استراتژی رو همینطوری برای من معرفی کنی.میخوام از همین حالا یدونه رو بگیرم و باهاش برم جلو
ممنونم علی جان. کمک کننده بود حرفات. امکانش هست اگه میتونی اسم یه استراتژی ک بنظرت قدرتمنده رو بگی.
خواهش میکنم مرتضی جان من شخصا از هر ابزاری برای تشخیص نقدینگی های مارکت استفاده میکنم چون همه چیز در لیکوئیدیتی خلاصه میشه ینی شما باید بدونی کجا نقاط ورود و خروج تریدرها هست به همین منظور فکر میکنم ICT رو دنبال کنی خوبه! چون نسبت به موارد دیگه پیچیدگی کمتری داره و تقریبا همه چیز رو شامل میشه و باید خیلی خوب یادش بگیری.
در کنارش ویدئوهای خود البروکس رو هم ببینی خوبه البته خیلی زیاد حرف میزنه و یجاهایی خسته کننده میشه ولی باید چیزایی که میگه رو هم یاد بگیری
همینا کافیه و برای بحث استراتژی! دیگه دنبال هیچ چیز دیگه نرو حتی اگه رایگان بهت دادن! و همونطور که قبلا گفتم میمونه مهمترین مسئله که خودشناسی هست و باید خیلی روی اون موضوع کار کنی والا موفق نمیشی بی تعارف!
ممنونم ازت ستون.دقیقا همین رو میخواستم. دیگه نقشهی راهم مشخص شد و هرگز مسیرمو تغییر نمیدم.همینو میرم تا آخر و ایشالا روانشناسی هم اوکی میکنم
ببین یه استراتژی بهت میگم اما به شرطی که روزی که به سوددهی رسیدی دعام کنی:)![]()
استراتژی ‘خب چه ربطی داره ؟’
هررر استراتژی و هررر آموزشی که دیدی ، از خودت بپرس خب چه ربطی داره این چه دلیل مسخره ایه که میگن ![]()
![]()
یکسال اینکارو کن بعدش قول میدم میفهمی اصل داستان چیه ![]()
باید کل مسیر بری
در روبیکا یا بله پیام بدین براتون آموزش بفرستم
@Nts12345