بهترین اندیکاتور سیگنال دهی از نظر شما؟

سلام کاملا قبول دارم ولی مشکل این جاست که ایچی رو باید چطور دید و استفاده کرد

و از همه جالبتر اگر شما جور دیگه ای ببینید چون تازگی داره هیچ تریدری قبول نداره

بله حرف شما کاملا درسته - اون چیزی که در بازار عمومی منتشر شده اسمش روشه دیگه ( عمومی ) اونی هم که رازهای مخفی این سیستم و میدونه یا عمومی منتشر نمیکنه یا اگه هم آموزش بده هرینه میگیرن متاسفانه

البته من مثال زدم ایچی رو

شما اگه کمی کنکاش کنید حتی با یه محدوده حمایت و مقاومت میتونی سودهای خوبی بگیری

من یکی از استراتژی های اصلیم همینه دوست عزیز

بله بنده نظرات و آموزش های که زحمت کشیدید برای بالا بردن اطلاعات دوستان دیدم و بسیار عالی و مفید بود

و شخصا فقط ایچی کار می کنم و برام جالبه که بتونم دوستانه پیدا کنم که ایچی رو متفاوت ببینن

من خودم به شخصه عاشق ایچی هستم و حدود 1 سالی هست دارم فقط روی همون چیزایی که عموم گفته نمیشه کار میکنم و دنبال فقط 1 یا 2 رازی هستم که توش پیدا کنم و به نتایجی هم رسیدم و امیدوارم بتونم موفق بشم

دقیقا به چه چیزی توجه می کنید

اشکال

یا تبعیت

یا ریاضی

در مورد تبعیت تو همون تاپیک مطلب عرض کردم و کاملا قابل بررسی است

اشکال نکرد نیست هیچ دلیل پایداری نداری

ریاضیات کمی پیچیده است ولی جالب

من ایچی و با مبحث زمانی دارم بررسی میکنم و الگوهایی که تشکیل میده و میتونی ورود نقطه ای داشته باشی - این برام مهمه که بهش برسم

دوستان اگر اجازه بدید و صبر کنید دارم یه ویدیو برای پیدا کردن استراتژی از هر چیزی درست میکنم و بزودی داخل همین تاپیک میزارم.

سایت فرا چارت مطالب خوبی درباره ایچی داره

Funding rate

بهترین و ساده ترین اندیکاتور برای تعیین بایاس، اینکه قدرت دست فروشنده هاست یا خریدار

البته باید از دیتای نمادهای فیوچرز معادل در فارکس و شاخص ها و برای کریپتو از دیتای بایننس استفاده کنید

مثلا با دیتای نماد 6e1 تو نینجا تریدر یا تریدینگ ویو برای بررسی eurusd اندیکاتور رو ببینی

به نظرم اینطور که میگن نیست و ظاهراً شما هم دنبال الگو می گردی و داری از روی اشکال بررسی می کنیم

که چون کندل شماری وجود داره فکر نکنم به نتیجه قانون مند برسی

به نظرم عدد های ۹و۲۶و۵۲ فقط در ایچی است

و یک عدد هم که میشه ۳.۱۴

همون عدد پی معروف

از لحاظ قیمت شخصا با تنکن و بی و چیکو قیمت رو در میارم

و از نظر زمان به نظرم باید از اسپن آ و بی و کیجن بدست بیاد

الان خستم ولی فردا منتظر شگفتانه باشید میخواهم یه استراتژی ایچی رو هم اموزش بدم.

اصلا کاربردی نیست و کاملا در سطح مقدماتی است

نه آقا ساسان عزیز من اصلا دنبال این چیزا نیستم و اگه دنبال الگو هستم بر اساس تنکن و کیجن هستش و به خاطر بدست آوردن یه اعداد خاص ریاضی هستش - البته شایدم نتیجه نگیرم :grinning_face:

نظر شخصی عرض می کنم

چیزی که خودم بهش رسیدم عرض کردم با قیاس بین تنکن و اسپن بی در نقاطی که حرکت بین این دو به اندازه یکسان اتفاق می افتاد می توان با توجه به چیکو و اندازه گیری به عدد حرکت بعدی در آینده رسید

تا دلت بخواد می تونم برات تیپس بیان کنم که با تاییدیه های فیلتر شده کاملا بره و تی پی بده ولی اینا ایچی نیست

البته ببخشید عرض کردم منظورم استراتژی شما نیست چون در اون مورد که هنوز بیان نشده نمی توانم نظر بدم امیدوارم جالب باشه

ممنون

بستگی به تسلطت روی ابزاری که داری باهاش کار می‌کنی داره،،، بر خلاف صحبتت، من خودم قبلاً چند ماه فقط با یه مویینگ ساده ترید میزدم و اتفاقا نتیجه هم خوب بود برام،،، ترکیبی هم کار کردم خیلی،،، مهم درک از اندیکاتوره،،،، نمیشه گفت تنهایی خوب نیست یا اگه ترکیبی بشه بهتره، اتفاقا هر چی بیشتر بشه چون دیتای زیادتری داری، انالیزشم مشکلتره

سه ساعته میخواهم ویدیو رو ارسال کنم هنوز 1 درصدم پر نشده :pensive_face:

مجبورم همینجا توضیح بدم. :pensive_face:

ببین، حالم بد می‌شه وقتی می‌بینم هنوز دارید پولتون رو می‌ریزید تو حلقومِ یه مشت کلاهبردارِ شیک‌پوش. بحثِ اندیکاتورها که می‌شه، دو دسته آدم داریم؛ همه‌شون هم تهِ خطن:

دسته اول، کسایی که فکر می‌کنن اندیکاتور “گاوِ شیرده” است. می‌شینه پای چارت، با دیدنِ یه تقاطعِ ایچیموکو فکر می‌کنه کشف بزرگی کرده! فانتزیِ وین‌ریت ۱۰۰ درصدی و سودِ نجومی… احمقانه است! رفیق، اندیکاتور فقط یه ماشین‌حسابه که داره قیمتِ گذشته رو برات فرمول‌بندی می‌کنه. اگه فکر می‌کنی قراره برات معجزه کنه، برو همون پول رو بده نون بخر، حداقل گشنه نمی‌مونی!

دسته دوم، اون مغرورهای “پرایس‌اکشن‌کارن” که می‌گن اندیکاتور به درد نمیخوره. شماها هم فقط بلد نیستید با دیتا کار کنید. پرایس‌اکشنِ خالص بدونِ خروجیِ ریاضی، فقط یعنی حدس و گمانِ باکلاس! اگه نمی‌تونی از ریاضیاتِ پشتِ قیمت خروجی بگیری، مشکل از مغزِ توئه، نه اندیکاتور.»

«اما می‌رسیم به دسته سوم؛ اون کلاه بردارایی که باید درباره‌اش حرف بزنم. کسایی که میان ۳ تا اندیکاتورِ رایگانِ سایت تریدینگ‌ویو رو می‌ذارن کنار هم، یه رنگِ جیغ بهش می‌دن، یه اسمِ فضایی می‌ذارن روش، و به اسم “ربات ایچیمیکو مکزیکی” می‌کنن تو پاچه‌ی شما!

فاجعه اینجاست که شما هنوز نمی‌دونید چی دارید می‌خرید. تکنولوژی عوض شده! الان، هوشِ مصنوعیِ DeepSeek یا ChatGPT می‌تونه کدِ بهترین استراتژی‌های دنیا رو برات بنویسه و تبدیلش کنه به ربات. چرا باید ۵۰۰ دلار بدی به یه آدمِ کلاه بردار که استراتژیِ “کپی-پیستی” رو بهت بفروشه؟ خودت می‌تونی بسازیش! فقط کافیه کمی “انگیزه یادگیری” داشته باشی.»

«ببین، توی این وضعیت اقتصادی و جنگ و تورم، ترید کردن تنها راهیه که می‌تونه کمرِ فقر رو بشکونه. ولی نه با این روش‌هایِ احمقانه! برای پول درآوردن توی این شرایط فقط به ۳ تا چیز نیاز داری:

۱. صرافی‌ای که با ایرانی جماعت در نیفته و پولت رو بلوکه نکنه. مثل: ورسلند، بیت24، بیت پین

Screenshot 2026-05-24 093445

۲. یک چارتِ مینیمال؛ چون چشمِ خسته، اشتباهِ مرگبار می‌کنه. مثل: بایتیکل، فراز، چارتیکس

Screenshot 2026-05-24 093606

۳. و از همه مهم‌تر، استراتژی‌ای که “احساساتِ تو” رو از معادله حذف کنه.» یه استراتژی خوب مثل یه ربات میمونه اگر بتونی ازش استفاده کنی باید اینقدر روش کار کنی و زیرو بمش رو دربیاری که انگار پوزیشن رو به خدا واگذار کردی!

خب دیگه خسته شدم :melting_face: یکی دو ساعت دیگه استراتژی ایچی رو براتون میزارم :heart: