یکی از کارایی اندیکاتور ها تاییدیه گرفتن هست. درسته منم استفاده از اندیکاتور توی اول کار رو اصلا پیشنهاد نمیکنم بلکه باید رو اون استراتژی اندیکاتوری حرفه ای بشن بعد به عنوان پایه اصلی ازش استفاده کنن. نیازی به نوشتن اندیکاتور شخصی سازی شده نیستش. دیتاها زنده هستن خب درست فقط یه سوال کندل ها یه جایی کلوز نمیشن؟ خب ما هم همونجا وارد میشیم اگر شرایط استراتژی رو داشته باشه.
سر ابزارا که حکم کلی نداریم هیچوقت و درست میگی بعد اینکه تجربه رو به دست آورد دیگه خودش دستش میاد با چیا راحتتره ولی خب اول کار چون خیلی بازار کلاهبردارا و اساتیغ سر فروختن استراتژی و اندیکاتور و … داغه و مخاطب و تطمیع میکنن من کلا اول کار سعی میکنم برا بقیه به سادهترین شکل ممکن پیشنهاد بدم
مرسی ازت
میچ موقع با یک اندیکاتور نباید ترید کرد.. از دو سه و یا بیشتر و ل=با ترکی کردن میشه ترید کرد…مکدی ها سیگنالهای خوبی میدن
بستگی داره اندیکاتور و چطور ببینی !
اگه فقط بخوای اندیکاتور جادو کنه بگه کجا بخر و بفروش که بیچاره ای
اما اگه از اندیکاتور ها به عنوان یه ابزار در جهت کمک به استراتژی خودت استفاده کنی وینریت بسیار بالایی خواهید داشت
خیلی از دوستان هستند که فقط با ایچی کار میکنند و این دیگه اندیکاتور نیست و یه سیستم معاملاتی هستش به شرطه اینکه درکش کنی و اون چیزی که عموم در جامعه میگن نیست و کراس و ابر و بشکنه و اینا نه …..
رازهای مخفیش و باید پیدا کنی
من خودم به شخصه از چند اندیکاتور استفاده میکنم و هر کدوم هم مربوط به یه استراتژی میشه
موفق و پرسود باشید
متوجه نشدم بهتر توضیح بده.
دقیقا این رو بار ها گفتم
سلام کاملا قبول دارم ولی مشکل این جاست که ایچی رو باید چطور دید و استفاده کرد
و از همه جالبتر اگر شما جور دیگه ای ببینید چون تازگی داره هیچ تریدری قبول نداره
بله حرف شما کاملا درسته - اون چیزی که در بازار عمومی منتشر شده اسمش روشه دیگه ( عمومی ) اونی هم که رازهای مخفی این سیستم و میدونه یا عمومی منتشر نمیکنه یا اگه هم آموزش بده هرینه میگیرن متاسفانه
البته من مثال زدم ایچی رو
شما اگه کمی کنکاش کنید حتی با یه محدوده حمایت و مقاومت میتونی سودهای خوبی بگیری
من یکی از استراتژی های اصلیم همینه دوست عزیز
بله بنده نظرات و آموزش های که زحمت کشیدید برای بالا بردن اطلاعات دوستان دیدم و بسیار عالی و مفید بود
و شخصا فقط ایچی کار می کنم و برام جالبه که بتونم دوستانه پیدا کنم که ایچی رو متفاوت ببینن
من خودم به شخصه عاشق ایچی هستم و حدود 1 سالی هست دارم فقط روی همون چیزایی که عموم گفته نمیشه کار میکنم و دنبال فقط 1 یا 2 رازی هستم که توش پیدا کنم و به نتایجی هم رسیدم و امیدوارم بتونم موفق بشم
دقیقا به چه چیزی توجه می کنید
اشکال
یا تبعیت
یا ریاضی
در مورد تبعیت تو همون تاپیک مطلب عرض کردم و کاملا قابل بررسی است
اشکال نکرد نیست هیچ دلیل پایداری نداری
ریاضیات کمی پیچیده است ولی جالب
من ایچی و با مبحث زمانی دارم بررسی میکنم و الگوهایی که تشکیل میده و میتونی ورود نقطه ای داشته باشی - این برام مهمه که بهش برسم
دوستان اگر اجازه بدید و صبر کنید دارم یه ویدیو برای پیدا کردن استراتژی از هر چیزی درست میکنم و بزودی داخل همین تاپیک میزارم.
سایت فرا چارت مطالب خوبی درباره ایچی داره
Funding rate
بهترین و ساده ترین اندیکاتور برای تعیین بایاس، اینکه قدرت دست فروشنده هاست یا خریدار
البته باید از دیتای نمادهای فیوچرز معادل در فارکس و شاخص ها و برای کریپتو از دیتای بایننس استفاده کنید
مثلا با دیتای نماد 6e1 تو نینجا تریدر یا تریدینگ ویو برای بررسی eurusd اندیکاتور رو ببینی
به نظرم اینطور که میگن نیست و ظاهراً شما هم دنبال الگو می گردی و داری از روی اشکال بررسی می کنیم
که چون کندل شماری وجود داره فکر نکنم به نتیجه قانون مند برسی
به نظرم عدد های ۹و۲۶و۵۲ فقط در ایچی است
و یک عدد هم که میشه ۳.۱۴
همون عدد پی معروف
از لحاظ قیمت شخصا با تنکن و بی و چیکو قیمت رو در میارم
و از نظر زمان به نظرم باید از اسپن آ و بی و کیجن بدست بیاد
الان خستم ولی فردا منتظر شگفتانه باشید میخواهم یه استراتژی ایچی رو هم اموزش بدم.
اصلا کاربردی نیست و کاملا در سطح مقدماتی است
نه آقا ساسان عزیز من اصلا دنبال این چیزا نیستم و اگه دنبال الگو هستم بر اساس تنکن و کیجن هستش و به خاطر بدست آوردن یه اعداد خاص ریاضی هستش - البته شایدم نتیجه نگیرم ![]()
نظر شخصی عرض می کنم
چیزی که خودم بهش رسیدم عرض کردم با قیاس بین تنکن و اسپن بی در نقاطی که حرکت بین این دو به اندازه یکسان اتفاق می افتاد می توان با توجه به چیکو و اندازه گیری به عدد حرکت بعدی در آینده رسید