بهترین اندیکاتور سیگنال دهی از نظر شما؟

صد در صد کسی نمیتونه با یه اندیکاتور خالی سود اور بشه. باید برای اندیکاتور استراتژی بسازه.

من از ایچی یک ساعته استفاده میکنم زمانی که به نقطه مشخص رسید در 15 دقیقه یا 5 دقیقه منتظر سیگنال ورود میشم….. 70 درصد موفقیت داره ضررش 50 پیپ ولی سودش تا 500 پیپ هم بعضی وقتا میرسه

1 لایک کرده

بهترین اندیکاتور کندل هستش تقریبا 95 درصد اینو قبول دارن و جهت اطلاع با این اندیکاتور میشه سودده شد

یعنی ما بدون کندل سودمیگیریم بنظرت🙄. ما از اندیکاتور ها به عنوان یه ابزار تحلیل استفاده میکنیم.

منظورتو متوجه نشدم من گفتم فقط با یک اندیکاتور که اسمش کندل هست میتوان سودده شد برای دوستانی گفتم که میگن با اندیکاتور سودده نمیشی

از نظر شما بهترین اندیکاتور برای تشخیص سقف و کف ها رد تایم فریم های 15و5و3 چیه

و با چند کندل تاخیر نشون میده

خوب متاسفانه منم الان منظورا رو متوجه نشدم.

اونو راسیتش نمیدونم بدردن هم نمیخوره.

داداش امکانش رو داری کامل استراتژیتو یه توضیح بدی همراه عکس؟

عزیز دارم روی البوم استراتژی ها کار میکنم ایشالا به زودی منتشر میشا.

ممنون میشم برا منم بفرستی

@aaz90gafare

نام کاربری اشتباه هس

امکانش هست توضیح بفرمایید چطوری استفاده کنم

درود از اونجایی که اندیکاتورها در زمانی در مارکت روند اتفاق افتاده بخوبی عمل میکنند و همچنین بیش از 70 درصد مارکت در رنج بسر میبرد استفاده از اندیکاتورها به تنهایی باعث بخطا انداختن تحلیل تریدر میشود بنابراین توصیه میشه اندکاتور هارو در کنار استراتژی بکار گرفته شود در اینجا چندتا اندیکاتور که بشخصه استفاده کردم و منطقی بود رو نام میبرم اما تاکید میکنم در کنار استراتژی استفاده شود(UT Alart Bot ) (Double Inside Bars) (845_KT-Custom-High-Low) (Best RSI Indicator) آخرین اندیکاتور که مربوط به rsi هستش من هنوز ازش استفاده میکنم و خیلی راحت تونستم استراتژیم رو که از اسمارت مانی برگرفته با اون وفق بدم و سود ده بشم فقط کافی هست تنظیماتش رو درست انجام بدید در ضمن این اندیکاتور برای شرکت لوکس آلگو هست که در تریدینگ ویو موجود میباشد به نام (ultimate-rsi) اولین اندیکاتور هم در تریدینگ ویو موجود میباشد به نام(ut bot alert) پر سود باشید

1 لایک کرده

اگر دیده باشید دوستان خیلی ها میان ربات میکنن تو پاچه مردم!!! دد صورتی که ما میتونیم با اندیکاتور های رایگان همون کارایی رو بکشیم که بقیه روبات ها انجام میدن. قبول دارین؟

به شخصه همیشه ازشون به عنوان مکمل و تاییدیه استفاده کردم و استفاده کردن ازشون به عنوان پایه اصلی مخصوصا تو اوایل کار اصلا کار درستی نیست(بعدم مگه اینکه اندیکاتور شخصی سازی شده بنویسی) چون دیتای در لحظه مارکتن و بهتر بگم وقتایی که دیتاهای مارکت مشخص نباشن یا جمع و جور کردنشون سخت باشه برا دیدن دیتاها تو یه قالب خوشگل موشگل عالین

اره دیگه اندیکاتورو بده به هوش مصنوعی رباتش میکنه واست.

و اینکه همه اندیکاتورهای دنیا دارن برپایه موینگ اوریج کار میکنند . هیچ دیتای ماورایی و جادویی ندارند. ته همشون یه چیزه‌: قیمت و میانگین قیمت

دقیقا. اندیکاتور ها دیتاشون زنده هست یعنی با تغییر قیمت اندیکاتور هم تغییر میکنه. خیلی ها هم از این موضوع سو استفاده کردن و میگن اندیکاتور بدرد نمیخوره، چرا؟ چون تغییر میکنه. درسته تغییر میکنه اما نمیتونه به دیتا های قبلی دست بزنه. خیلی ها میگن ربات فرق داره ربات تا کندل شروع میشه مثلا سیگنال بای میده و ما هم میخریم و برامون TP و SL تایین میکنه و ما هم سود میکنیم. در صورتی که اونها هم میشه با اندیکاتور انجام داد یعنی فلان تغییر رو دیدم تو RSI واگرایی هم دیدم توش حالا میرم سراغ SAR تایم فریم 1 ساعته مثلا روند صعودی هست و توی مثلا اندیکاتور MACD هم سیگنال خرید دیده میشه. باشه پس من وارد معامله میشم. SL رو میزارم مثلا روی سوئینگ لوی قبلی ریسک به ریوارد رو هم میزام مثلا روی 2. دقیقا همون کار رو انجام داد. ولی یکم سریع تر. در صورتی که پول همون ربات که همین کار رو میکنه شاید 50 میلیون تومان باشه به دلار چقدر میشه؟ فکر کنم میشه دویست دلار. تو میتونی همون دویست دلار رو بزاری تو حساب صرافی، یا بروکرت و با همون ترید بکنی و الکی پول ربات ندی.

البته نمیگم ربات ترید بدرد نمیخوره میگم اینکه شما استراتژی که با اندیکاتور ساختی رو میتونی خیلی راحت با دیپ سیک یا چت جی پی تی تبدیل به PINE یا MQL تبدیل کنی و ازش استفاده کنی و عشق کنی اگر هم ماه ها یه بهتره بگم سال ها بکتست گرفتی و دید اگر فلان کار رو کنی بهتره خیلی راحت میتونی کدش رو با هوش مصنوعی تغییر بدی در صورتی که ربات های تریدی که به شما میدن شما به کدش دسترسی نداری.