تمام اندیکاتور که میخواهید با هوش مصنوعی بسازید کد رایگان اون در تلگرام رایگان هست
سلام عزیز
ممنون میشم برای من بفرستید
هیچی با اندیکاتور کسی پولدار نشده و نمیشه
ببینید من قبلا از ابر ایچی برای حمایت و مقاومت وم ووینگ 20 و 50 200 اتفاده و از اسیلاتور adx و rsi استفاده می کنم البته خودت باید بک تست بگیری ببینی با کدوم بیشتر راحت تری
اگر با اندیکاتور میشد پول دراورد مردم میشسن تو خونه هیچ کسی سره کار نمیرفت همه تریدر میشدن
سلام لینک اندیکاتور رو میشه بفرستین؟
داداش آیدی تلگرامتو بفرست
اگر وقت بذارین بگردین مطمئنن اندیکاتور خوب پیدا میکنین و میتونین سود بگیرین
بهترین روشش اینه که همون لحظه که سیگنال مطمئن صادر شد سریع وارد معامله شین و یک یا سه دلار بیاین بیرون من خودم که با چند پوزیشن 1 دلاری وارد میشم
تو بهترین حالت 20 پوزیشن 0.05 لات وارد میشم 100 سود بر میدارم البته در دمو که تفاوت آنچنای با واقعی
نداره و تنها تفاوتش ترس هستش . اگر جفتش بیخیال باشین مطمین باشین سود میشه
تنها نکته ای که اینجا نباید دست کم گرفت همون تفاوت دمو و لایوه ترس تنها تفاوت نیست اسپرد اسلیپیج کیفیت اجرا و هزینه تعداد بالای معاملات هم روی نتیجه واقعی اثر میذاره و وقتی تعداد پوزیشن ها زیاد میشه همین هزینه های کوچک جمع میشن
اگر این روش رو داری تست میکنی بهتره حداقل یه مدت با حجم خیلی کم لایو اجراش کنی و استیمنت واقعی بگیری تا ببینی همون آماری که تو دمو گرفتی تو شرایط واقعی هم تکرار میشه
بله همه اینا تست شده .. و مطمئنان جواب میده چن سیگنال ها معتبر و تایید شده هستن
من کلا چیزی نتیجه نداشته باشه براش وقت نمیذارم . حتی بدونم بعد 1 سال نتیجه میده بازم منتظر میمونم .
اینم بگم ما بیش از حد به نکات منفی ترید زوم کردیم و غرق شدیم و همش ترس به ما غلبه میکنه
انقده به ما گفتن ریسک . حد ضرر . اسپرد . خبر .. که ذهنمون درگیر اونا شده ملکه ذهن شده .. اصلا من اون همه آموزشی که دیدم یه قرون ارزش نداشت هیچ کدومشون در ترید اتفاق نمیفته .. خودت باید راهتو پیدا کنی .. یوتیوب بهترینه
اگه بخوام یکی رو اسم ببرم من بیشتر با RSI راحت بودم ولی نه به این معنی که هرجا ۳۰ یا ۷۰ شد خرید و فروش کنم
بیشتر برام مهم بود که ببینم توی چه شرایطی بازار قرار داره و RSI فقط کمک کنه اون چیزی که روی چارت میبینم رو تایید کنه
چون کعبه تو مکه س
دقیقا ما انقدر از ریسک و حد ضرر و خبر و اسپرد و هزار تا بدبختی ترید شنیدیم که قبل از اینکه وارد معامله بشیم خودمون ده بار ورشکست شدیم
به نظرم آموزش خوبه ولی یه جایی باید از حالت دانشجو بودن بیای بیرون و خودت ببینی چی واقعا به دردت میخوره خیلی وقتا چیزی که روی کاغذ ترسناکه توی اجرای واقعی اونقدرا هم نیست یوتیوب هم اگر درست و هدفمند استفاده بشه میتونه خیلی بیشتر از ده تا دوره پراکنده کمکت کنه
منم با rsi اوکی م واقعا
خیلی جدیدا رفته تو مخم بعد اینکه با ربات کارم تموم شه حتما تمرکز میکنم به آموزشش ![]()