بهترین اندیکاتور سیگنال دهی از نظر شما؟

تا دلت بخواد می تونم برات تیپس بیان کنم که با تاییدیه های فیلتر شده کاملا بره و تی پی بده ولی اینا ایچی نیست

البته ببخشید عرض کردم منظورم استراتژی شما نیست چون در اون مورد که هنوز بیان نشده نمی توانم نظر بدم امیدوارم جالب باشه

ممنون

بستگی به تسلطت روی ابزاری که داری باهاش کار می‌کنی داره،،، بر خلاف صحبتت، من خودم قبلاً چند ماه فقط با یه مویینگ ساده ترید میزدم و اتفاقا نتیجه هم خوب بود برام،،، ترکیبی هم کار کردم خیلی،،، مهم درک از اندیکاتوره،،،، نمیشه گفت تنهایی خوب نیست یا اگه ترکیبی بشه بهتره، اتفاقا هر چی بیشتر بشه چون دیتای زیادتری داری، انالیزشم مشکلتره

سه ساعته میخواهم ویدیو رو ارسال کنم هنوز 1 درصدم پر نشده :pensive_face:

مجبورم همینجا توضیح بدم. :pensive_face:

ببین، حالم بد می‌شه وقتی می‌بینم هنوز دارید پولتون رو می‌ریزید تو حلقومِ یه مشت کلاهبردارِ شیک‌پوش. بحثِ اندیکاتورها که می‌شه، دو دسته آدم داریم؛ همه‌شون هم تهِ خطن:

دسته اول، کسایی که فکر می‌کنن اندیکاتور “گاوِ شیرده” است. می‌شینه پای چارت، با دیدنِ یه تقاطعِ ایچیموکو فکر می‌کنه کشف بزرگی کرده! فانتزیِ وین‌ریت ۱۰۰ درصدی و سودِ نجومی… احمقانه است! رفیق، اندیکاتور فقط یه ماشین‌حسابه که داره قیمتِ گذشته رو برات فرمول‌بندی می‌کنه. اگه فکر می‌کنی قراره برات معجزه کنه، برو همون پول رو بده نون بخر، حداقل گشنه نمی‌مونی!

دسته دوم، اون مغرورهای “پرایس‌اکشن‌کارن” که می‌گن اندیکاتور به درد نمیخوره. شماها هم فقط بلد نیستید با دیتا کار کنید. پرایس‌اکشنِ خالص بدونِ خروجیِ ریاضی، فقط یعنی حدس و گمانِ باکلاس! اگه نمی‌تونی از ریاضیاتِ پشتِ قیمت خروجی بگیری، مشکل از مغزِ توئه، نه اندیکاتور.»

«اما می‌رسیم به دسته سوم؛ اون کلاه بردارایی که باید درباره‌اش حرف بزنم. کسایی که میان ۳ تا اندیکاتورِ رایگانِ سایت تریدینگ‌ویو رو می‌ذارن کنار هم، یه رنگِ جیغ بهش می‌دن، یه اسمِ فضایی می‌ذارن روش، و به اسم “ربات ایچیمیکو مکزیکی” می‌کنن تو پاچه‌ی شما!

فاجعه اینجاست که شما هنوز نمی‌دونید چی دارید می‌خرید. تکنولوژی عوض شده! الان، هوشِ مصنوعیِ DeepSeek یا ChatGPT می‌تونه کدِ بهترین استراتژی‌های دنیا رو برات بنویسه و تبدیلش کنه به ربات. چرا باید ۵۰۰ دلار بدی به یه آدمِ کلاه بردار که استراتژیِ “کپی-پیستی” رو بهت بفروشه؟ خودت می‌تونی بسازیش! فقط کافیه کمی “انگیزه یادگیری” داشته باشی.»

«ببین، توی این وضعیت اقتصادی و جنگ و تورم، ترید کردن تنها راهیه که می‌تونه کمرِ فقر رو بشکونه. ولی نه با این روش‌هایِ احمقانه! برای پول درآوردن توی این شرایط فقط به ۳ تا چیز نیاز داری:

۱. صرافی‌ای که با ایرانی جماعت در نیفته و پولت رو بلوکه نکنه. مثل: ورسلند، بیت24، بیت پین

Screenshot 2026-05-24 093445

۲. یک چارتِ مینیمال؛ چون چشمِ خسته، اشتباهِ مرگبار می‌کنه. مثل: بایتیکل، فراز، چارتیکس

Screenshot 2026-05-24 093606

۳. و از همه مهم‌تر، استراتژی‌ای که “احساساتِ تو” رو از معادله حذف کنه.» یه استراتژی خوب مثل یه ربات میمونه اگر بتونی ازش استفاده کنی باید اینقدر روش کار کنی و زیرو بمش رو دربیاری که انگار پوزیشن رو به خدا واگذار کردی!

1 لایک کرده

خب دیگه خسته شدم :melting_face: یکی دو ساعت دیگه استراتژی ایچی رو براتون میزارم :heart:

1 لایک کرده

بهترین اندیکاتور فرقی نمیکنه چه اندیکاتوری هست شما باید بهترین اندیکاتور پیدا کنید تجربه یکسال و نیم کد نویسی با هوش مصنوعی با شما در میان میگذارم که به راحتی به دست نیومده اول از اندیکاتور که دارای تایم فریم هست استفاده کنید دو عدد اندیکاتور با یک اسم به چارت اضافه کنید مثال میزنم مثلاً ایچی خودم از ایچی استفاده نمیکنم کد من چیزی دیگری هست و بعد یک اندیکاتور رنگ سبز قرار بدید و رنگ قرمز کیجوسن حذف کنید و اندیکاتور دوم رنگ قرمز پس رنگ سبز حذف کنید اینجوری سیگنال اندیکاتور ارتقا پیدا می‌کنه تنظیمات اندیکاتور کن و زیاد کنید همچنین میتونید مشکل پیدا کنید به هوش مصنوعی بگید مثلاً یک عدد اندیکاتور میخوام دو عددبه چارت اضافه کنم اندیکاتور اول رنگ سبز اندیکاتور دوم رنگ قرمز بعد مشکل کد میگید به هوش مصنوعی این یک مثال هست

دو عدد اندیکاتور وصل می‌خوام بکنم یکی رنگ قرمز دیگری رنگ سبز یکی سبز entry همون اندیکاتور اول که فقط رنگ سبز نمایش داده شود نه چیز دیگر و یک اندیکاتور دیگه که اضافه میکنم که فقط sl رنگ قرمز باشه در تایم فریم ۱ دقیقه تردینگ ویو چگونه تنظیمات اندیکاتور اول که رنگ سبز و اندیکاتور دوم که فقط رنگ قرمز sl هست چه جوری تنظیم کنم بهترین و دقیقترین سیگنال بده و از سیگنال فیک و بی خود خودداری کنم سیگنال با کراس رنگ قرمز و سبز دو عدد اندیکاتور انجام میشه
جدول‌های تنظیمات اندیکاتور اول و دوم بکش وبرای رسیدن به تنظیمات مد نظر شما (یک اندیکاتور فقط خط سبز Entry و دیگری فقط خط قرمز SL) و همچنین دریافت دقیق‌ترین سیگنال‌ها با کمترین فیک، باید کد را به دو بخش مجزا از هم بنویس
یه اندیکاتور با اسم mad full green بنویس که برخی اوقات خطوط قرمز بدون دلیل می‌ره بالا سبز و برعکس و همچنین خطوط سبز می‌ره بالا قرمزو پایین همدیگر و برعکس خطوط فاصله مناسب از هم ندارن برخی اوقات سیگنال درست هست و برخی اوقات سیگنال کراس دیر صادر میشه تنظیمات اندیکاتور اول انجام بده تنظیمات اندیکاتور sl دوم قرمز جدول بکش انجام بدم فقط یک اندیکاتور کد بنویس اندیکاتور دوم جدول بکش فقط اندیکاتور دوم جدول فقط بهترین اندیکاتور شما میتونید پیدا کنید با همین روش ساده فقط میتونید از کراس استفاده کنید

بعد که کد هوش مصنوعی نوشت دوباره تنظیمات عوض میکنیم که بهترین نتیجه رو بگیریم با این روش که بالا توضیح دادم بهترین اندیکاتور بدون سیگنال فیک بدست میارید اگه بلد نیستید با هوش مصنوعی کار کنید بهتره رنگ سبز اندیکاتور اول قرار بدید و قرمز حذف کنید و اندیکاتور دوم رنگ قرمز قرار بدید و رنگ سبز حذف کنید تنظیمات اندیکاتور اول و دوم بالا و پایین کنید بهترین اندیکاتور به دست میارید