بهترین اندیکاتور سیگنال دهی از نظر شما؟

یه پیشنهاد بچه ها اگه اکی هستین یه تاپیک بزنیم و استراتژی ها مونو توش به اشتراک بزاریم. اگه دوست داشتین بگین. راستی من خودم کریپتو کار میکنم.

2 لایک کرده

دوستان عزیز ناراحت نشینا مگه اندیکاتور سیگنال میده؟ جمع کنین این مزخرفاتو

اندیکاتور بعد از حرکت قیمت تازه از خودش شکل و شمایل نشون میده اندیکاتورها جمع و جبر قیمت رو محاسبه میکنن.

شما برین تنظیمات اندیکاتور رو عوض کنین میبینین شکل و شمایلش عوض شد .

منظورمو رسوندم؟

2 لایک کرده

من فارکس ولی با کریپتو شروع کردم و باینری اپشن

1 لایک کرده

:+1: موافقم منم سیگنال اندیکاتور غیر فعال میکنم

1 لایک کرده

سلام

من از هر کسی شنیدم، میگن اندیکاتور فقط یه ابزاره و نمیتونه سوددهی رو برای کسی به وجود بیاره ولی از دید خودم میشه ازشون برای ترکیب کردن با ستاپ ها استفاده کرد و نقاط ورود و خروج رو بهینه تر کرد.

خودمم از macd,rsi و MA استفاده میکنم فقط

2 لایک کرده

درسته ولی بنظرتون وقتی کندل بسته شد شما نمیتونی روی کندل بعدی ترید بزنی؟ اگر سیگنال رو قبول نداری پس احتمالا ربات ترید هم قبول نداری. در ضمن همه ی اندیکاتور ها سیگنا نمیدن شما باید سیگنال رو ازشون بگیری. یعنی شما الان با مکدی اعتقاد نداری؟

1 لایک کرده

خوب من که تمام سودم رو از اندیکاتور بدست اوردم باید به شماچی بگم؟ اگر اندیکاتور به سود نمیرسوند که کسی ازش استفاده نمی کرد دوست عزیز.

3 لایک کرده

نمیخواهم باعث دلخوریتون شه ولی اکثر کسایی که میگن اندیکاتور سود ده نیست دارن خودشون رو گول میزنن و حتی وقت نکردن یه استراتژی برای اندیکاتور بسازن. حتی میشه گفت تستم نکردن و گوش به حرف قبلیا دادن. اگر هم تست کردن و نشد دشگه ادامه ندادن و حرف بقیه رو تکرار کردن.

3 لایک کرده

یه سوال شما تاحالا از macd rsi ma رو بام ترکیب کردی؟ اگر کردی دیدیکه چه سیگنا هایی میده. شاید 1 تا 3 درصد سود بده در روز.شما یه راهی رو تا ته برو بد بگو نمیشه. اکثر مردم همینن یا میگن حسش نیست یا یه کار رو حتی تا نیمه هم نمیرن بعد میگن نمیشه. واقعا عجیبه.

4 لایک کرده

یه عذر خواهی هم بکنم اگه لحنم تند بود.

2 لایک کرده

سلام مجدد

من نگفتم سودده نیست که😕

صرفا گفتم ترکیبش با تکنیکال میتونه جواب خوبی بده و نقاط رو بهینه کنه و چیزی که شنیدم رو در موردش گفتم

همچین درود برشما که تونستید به سوددهی برسید چون مهارت بالا و تمرین فراوانی میخواد واقعا و این قابل تحسینه👌

2 لایک کرده

عزیزید. چرا شما نتونید اگر شما هم وقت بزارید میتونین.

1 لایک کرده

ممنونم از لطف و محبتتون.

اگر اندیکاتور خاصی سراغ داریدخوشحال میشم بهم معرفی کنی. انشاالله در اسرع وقت یه بررسی میکنم.

شاید به قول شما منم تونستم

بازم ممنونم:rose::heart:

2 لایک کرده

شما با همین اندیکاتور های MACD RSI MS میتونید به سود دهی برسید اتفقا من بدای این ترکیب استراتژی هم درست کردم. اگر دوست داشتید میتونم بهتون بگم. این تاپیکم برای این بود صرفا اگر اندیکاتور بهتری هست هم با اون اشنا بشم.

2 لایک کرده

اندیکاتور اگه میخواست سوده باش در دسترس عموم نبود و اینکه الان همه پولدار شده بودن

2 لایک کرده

خوب همینه دیگه دوست عزیز کسی قدر اندیکاتور ها رو نمیدونه. متاسفانه این عادتی هست که بین همه رواج پیدا کرده که اگر تا نصف یا کمترش رفتم نشد بقیشم بدرد نمیخوره. ارزش واقعی هر کار در اخرش معلوم میشه. و یه نکته ی دیگه اندیکاتور های کمی هستند که به تنهایی سود ده باشند اما با ترکیب اونها با هم واقعا یه ترکیب قدرتمند میشن.

3 لایک کرده

بنظرتون میشه گفت موفقیت راز داره؟ نه هممون میدونیمشون اما باور نمیکنیم چون امتحان نکردیم و اگر امتحان کردیم تا اخرش نرفتیم.

3 لایک کرده

اگر هم سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسید خلاصهمن در خدمتم.

3 لایک کرده

حتما دوست عزیز❤

1 لایک کرده

یه سوال

مگه کومو برگرفته از ابر کومو نیس

پس چرا مینویسیم و میخوانیم ایچی موکو

چرا موکو؟

2 لایک کرده