محسن هستم مایل به همکاری
جسارتا شاگرد آقا مهدی بودی شما
دیاموند که دیگه دیاموند نمیشه
یعنی شما انتظار داری مردم بیان با دو تا ریسک به ریوارد که رو چارت انداختی شمارو باور کنن الان منم میرم رو گذشته چارت ریسک به ریوارد میندازم میگم از اینجا تا اونجا رفته.
دلم برا حال کسایی میسوزه که اومدن اسم نوشتن و خودشونو معرفی کردن و اسم شهرشونم نوشتن .
واقعا نمیدونم چی بگم خدا یار و یاور همتون باشه
برداشت هایه پراپمو بزارم ؟
این سرتیفیکت شماست امیر جان؟
حساب معماملاتیم بود
چی شد الان؟؟؟؟؟
ما که متوجه نشدیم چی شد
۲۰ نفر یاد میدادی که چشات در نیاد پای سیستم و به روحیاتت داشت آسیب میدید
بعد شد ۳۰ نفر
آخرشم ۳ نفر پایه پیدا کردی و بقیه بایس پولی بخرن چون ۳ سال زحمت کشیدی!!!
پورتوقال فروش را بیابید
با با بیخیال این داستانو تموم کنین،هر کسی دو سه سال کار کرده میاد یه ادعا میکنه و میخواد جیب ملتو خالی کنه، سود میکنی نوش جونت، اما چیزی که داری نشون میدی با واقعیت متفاوته، دوستان پول بابت اموزش به کسی ندید ،کسیکه سه سال تو مارکته چی میخواد یادت بده
![]()
سرتیفیکت اصلی اینه در واقع که تو کانال زورا مال دسامبر هم هست. خود زورا پسورد اینوستر و اینا رو هم میذاشت. این داداشون گفت مال منه (خب تلگرامم قطعه یا خیلیا نمیرن پیدا کنن)
بعدشم واسه اموزش همون ستاپت پول میگیری ..
حتی اگر تریدم باشی این سرتیفیکت تا اینجای کار نشون میده مال این اقا نبود .. دیگ خودتون متوجه داستان بشید .(البته طبق مشخصات شخصیت و مدل صحبت کردن و فروش اموزشت نشون میده که این مال یه بنده خدای دیگس مگر ثابت کنی خلافشو)
در این چت میبینید که چقدر احمق ها زیاد هستن و اگه امثال سعید نباشن چقدر راحت میره تو پاچشون
آقا سعید اونایی که اون بالا خیلی خوشحال مایل بودن به همکاری و اگه شما نبودی تا ته رفته بود تو پاچشون هیچوقت نیومدن تشکر کنن من به جای همه تشکر میکنم ![]()
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه ماست که حداقل تو این وضعیت دست همو بگیریم..
متاسفانه این مدل اشخص تو کانالای تلگرامم زیاد میدیدم(هرچند من بازم به ایشون گفتم اگر اشتباه میکنم بیا درستشو بذار که فک رکنم تو افق محو شد)