سلام همگی.
![]()
![]()
![]()
این پست برای تریدرهای مبتدی نیست و اگر ۳ سال و بیشتر سابقه فارکس دارید بخونید.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حوصله تهمت کلاهبرداری و سوالای ساده جواب دادن ندارم. حرفه ای ها برن نگاه کنند جواهری که گذاشتم رایگان براشون رو.![]()
![]()
![]()
اوکی؟ تازه کارا نیاید که کلاهتونو برنداره کسی. حرفه ایا میفهمند ارزش کار رو. تمام
اهل پکیج فروشی و آموزش ساختن نیستم
تریدرم و خدارشکر درآمدم سر به فلک گذاشته نیازی به چیزی ندارم از هیچ بشری🙏
فقط خستم ازینکه بقیه استاید هزارتومنی از شمایی که با بدبختی دنبال یه راه فراری از فقر و گرونی پول بدزدن.
شاید فکر کنید کی میاد روششو نشون بقیه بده اونم رایگان؟ لابد ممبر کانال میخواد بگیره پس!
انقد بددل نباشید به همه چیز🙂 از جیب من قرار نیست سود کنید که روشم رو یادتون ندم . نوش جونتون مارم دعا کنید. والا.
اعضای کانال هم کیک میشند جمعه بعد . این ژورنال شخصیمه نه کانال برای همه مردم. اون دونفرم داخلشن رفیقام هستن . اینم از بحث ممبر. نمیخوام هیچکسیو😘
پس نه ممبر میخوام بیارید نه پول بدید. میخواید برید یادش بگیرید نمیخواید نه. تمام
اینو براتون میذارم فقطم همین یهفته بازه . اگر قسمتتون باشه و بفهمید ارزش استراتژی ساده و کار من رو شمام ازمن جلو میزنید. اگرم متوجه بخت خوبی که بهتون رو کرده و این پستو دیدید نیستید که هیچ !
درخواست اضافه هم( اموزش بساز و توضیح بذار ) وقت ندارم قبول کنم شرمنده ![]()
نتایج روزانه و هفتگی توش میذارم. کمترین سود هفتگیمون ۵ درصد بوده در این دو سال. حداکثر هفتگی ۱۵ درصد حدودا . دیگه خود دانید …
برید نگاه کنید و هر شکی دارید با فراز اون ساعتهارو نگاه کنید روی یورو.
استراتژی هم ساخت خودمه بعد از سه سال تجربه و ضرر دیدن با روشای دیگران. حالام دوساله اینو کار میکنیم هرروز. روزی سه ترید یورو.تایم یکساعته جهت کندل و یک دقیقه ورودش. تمام.
و درطول ۲ روز میشه یادش گرفت. کاملا آسون. از روی عکسا هم میفهمید خودتون روش رو . روزانه میذارم تریدهامو.
آیدیمم گذاشتم سوالی بود بپرس ، وقت بکنم پاسخ میدم.
اسم کانال easy_trade توی بله هست
اینم خلاصه عملکرد این دوهفته اخیرمه.
اعداد به درصد و هرکدوم نتیجه یک روز هستن. قرمز ها ضرر و سبز ها سود.
این پست هم آخرین فعالیت من توی این کامیونیتی هست و هدیه به هموطنام. باشد که نجات بدید خودتونو و هفت پشت بعدتونو. خدانگهدار