سود تضمینی هفتگی از فارکس😊 و کاملا رایگان

سلام همگی.

:fire::fire::fire::fire:این پست برای تریدرهای مبتدی نیست و اگر ۳ سال و بیشتر سابقه فارکس دارید بخونید.:fire::fire::fire:

:heart::heart::heart:حوصله تهمت کلاهبرداری و سوالای ساده جواب دادن ندارم. حرفه ای ها برن نگاه کنند جواهری که گذاشتم رایگان براشون رو.:heart::heart::heart:

اوکی؟ تازه کارا نیاید که کلاهتونو برنداره کسی. حرفه ایا میفهمند ارزش کار رو. تمام

اهل پکیج فروشی و آموزش ساختن نیستم

تریدرم و خدارشکر درآمدم سر به فلک گذاشته نیازی به چیزی ندارم از هیچ بشری🙏

فقط خستم ازینکه بقیه استاید هزارتومنی از شمایی که با بدبختی دنبال یه راه فراری از فقر و گرونی پول بدزدن.

شاید فکر کنید کی میاد روششو نشون بقیه بده اونم رایگان؟ لابد ممبر کانال میخواد بگیره پس!

انقد بددل نباشید به همه چیز🙂 از جیب من قرار نیست سود کنید که روشم رو یادتون ندم . نوش جونتون مارم دعا کنید. والا.

اعضای کانال هم کیک میشند جمعه بعد . این ژورنال شخصیمه نه کانال برای همه مردم. اون دونفرم داخلشن رفیقام هستن . اینم از بحث ممبر. نمیخوام هیچکسیو😘

پس نه ممبر میخوام بیارید نه پول بدید. میخواید برید یادش بگیرید نمیخواید نه. تمام

اینو براتون میذارم فقطم همین یهفته بازه . اگر قسمتتون باشه و بفهمید ارزش استراتژی ساده و کار من رو شمام ازمن جلو میزنید. اگرم متوجه بخت خوبی که بهتون رو کرده و این پستو دیدید نیستید که هیچ !

درخواست اضافه هم( اموزش بساز و توضیح بذار ) وقت ندارم قبول کنم شرمنده :folded_hands:

نتایج روزانه و هفتگی توش میذارم. کمترین سود هفتگیمون ۵ درصد بوده در این دو سال. حداکثر هفتگی ۱۵ درصد حدودا . دیگه خود دانید …

برید نگاه کنید و هر شکی دارید با فراز اون ساعتهارو نگاه کنید روی یورو.

استراتژی هم ساخت خودمه بعد از سه سال تجربه و ضرر دیدن با روشای دیگران. حالام دوساله اینو کار میکنیم هرروز. روزی سه ترید یورو.تایم یکساعته جهت کندل و یک دقیقه ورودش. تمام.

و درطول ۲ روز میشه یادش گرفت. کاملا آسون. از روی عکسا هم میفهمید خودتون روش رو . روزانه میذارم تریدهامو.

آیدیمم گذاشتم سوالی بود بپرس ، وقت بکنم پاسخ میدم.

اسم کانال easy_trade توی بله هست

اینم خلاصه عملکرد این دوهفته اخیرمه.

اعداد به درصد و هرکدوم نتیجه یک روز هستن. قرمز ها ضرر و سبز ها سود.

این پست هم آخرین فعالیت من توی این کامیونیتی هست و هدیه به هموطنام. باشد که نجات بدید خودتونو و هفت پشت بعدتونو. خدانگهدار

7 لایک کرده

توی بازارهای مالی تضمینی وجود نداره چه در هفته چه ماه چه سال مراقب خودتون باشین رویا فروشی ممنوع

4 لایک کرده

متاسفانه وجود داره حامده عزیز. متاسفم اگر شما پیداش نکردی🙏 من در این دوسال ، ماه که هیچوقت، هفته هم ضررده نداشتم. شاید بعدا بکنم نمیدونم. موفق باشید

4 لایک کرده

خوب دوست عزیز این فلش ها و درصد ها رویه چارت چیو نشون میده؟

منظورت اینه اون بالا سر هر تاپ شما شورت گرفتین و اون قدر سود کل حساب بوده؟

درصد سودی که میکنیم مجموع ریسکهایی که میکنیم هست حالا شما نمیدونم با چه درایتی و چه مقدار ریسکی این تصاویر رو ساختین.

احتمالا هدف از این کارتون رو هم در میان صحبتهاتون گفتین ممبر کانالتون.

ممنون

2 لایک کرده

داداش منم تریدرم روزی یه میلیارد رو میدم به باد فنا

2 لایک کرده

شما قدر یه کار رایگان رو هم نمیدونی عزیزمن. از تنبلی یه نگاه هم نکردی به کانال. حتی پست رو هم نخوندی درست. پس قطعا برای شما نیست این پست . بله دنبال ممبرم😊 موفق باشی

2 لایک کرده

داودجان همین الان بله ‍یام دادم :grinning_face:

1 لایک کرده

کم نیار درست میشه تهش😘

1 لایک کرده

از این پس هر پستی اینگونه ببینم میکوبمش و تخریب میکنم‌

هر پستی که در باره کمک به خلق خخدا باشه و در اون لفظ اموزش باشه یا سیگنال میدم فلان میکنم باید و باید و بایییید با ارایه استیتمنت حساب یا لینک مای افیکس بوک باشه غیر این باشه کلاه برداریه.

شما ها چی فکر کردین یه دفتر دستک گرفتین دستتون مردم رو میچاپین چی فکر کردین با دو تا دونه عکس میایین اظهار وجود میکنین.

به زودی کاری میکنم که این جریانات پول بده اونمان بده یادت بدم جمع بشه با کمک خدا

10 لایک کرده

شما بعد ۳سال کار کردن در بازار هنوز نمیدونی که عملکرد کوتاه مدت ۲هفته ایی اصلا ملاک نیست!

حالا فرضا بخوای نمایشش بدی، اینجوری با دوتا عکسی که خودت ساختی عملکرد ترید مشخص میشه؟!!

2 لایک کرده

جواب میدم امشب. بیکارم و سرخوش😁

2 لایک کرده

فدایت بشم دوساله با این روش میگیرم عرض کردم. این مال دو هفته اخیره🙂

چیزیم ازتون نخاستیم والا.یقمو ول کن فعلا شما😂

میتونی بری دقیق شی روی روش و تریدها و بکتست کنی خودت. وظیفه من اثبات نیس چون پکیج فروشت نیستم🙏

1 لایک کرده

آیا آموزش می‌دید یا کانال سیگنال چون من با کانال سیگنال حال نمیکنم

1 لایک کرده

بنده خدای بیچاره، من پکیج فروشم؟ یا ممبر میگیرم؟ همرو کیک میکنم گفتم توی پست. ژوررررنالمه این نه کانال برای مردم.

چقد بعضیا فاز خوب بودن برداشتن. باشه خلق الله موفق باشی. حق با توعه باشه

1 لایک کرده

هیچکدام عزیز. از همین تریدهام میشه یاد بکیری خودت روش رو. پول به هیچ احدیم نده از من میشنوی. به هیچکس🙏

1 لایک کرده

فلش هارم بهت بگم توی‌کانال نگاه میکردی میفهمیدی چین و ربطی به سود و درصد و فلان ندارن. کافی بود پنج دیقه نگاه کنی ژورنال رو. علامت زدن کندلهای قوی و فول بدنه هستند که قراره کندل بعدشون رو ترید کنیم. خدارشکر که نگاه نکردی. حق کسی مثل شما نیست موفق شدن. ببخشیدا :face_blowing_a_kiss:

1 لایک کرده

توی بله ادرس کانالتون رو سرچ زدم چیزی پیدا نشد

1 لایک کرده

بی زحمت پس لینک myfxbook رو برام بفرست ببینم این همه تعریف رشد چه کردی

ولی با توجه به تجربه خودم غولهای وال استریت باید جلو شما زانو بزنن

2 لایک کرده

دقیقا باید لینک myfxbook به نمایش بذاره دقیقا مثل ی سند عمل میکنه نه با چهارتا عکس و ی نمودار

2 لایک کرده

با احترام

همین یه جمله (**سود تضمینی هفتگی از فارکس)

یعنی باید فرارررررررررررر کرد**

3 لایک کرده