آموزش ستاپ شخصی رایگان / جذب در اتاق ترید انلاین

سلام من هم هستم . جواد عباسی

سلام ملکان هستم خوشحال میشم ازتون یادبگیرم

بچه ها مرسی از استقبالتون ظرفیت بیست نفره پر شد

ولی خیلیا پیام دادن ۱۰نفر دیگه هم میتوننبا یه هزینه جزئی ثبت نام کنند اگه مایل بودین پیام بدین روبیکا اولویت با کسایی که زود تر بگن

دوست عزیز شما با دو تا حساب ۵۰ هزار دلاری میخوایید برای ثبت نام ده نفر در روبیکا هزينه جزیی بگیرید!!!

دوستان این زیر👇 نظر بدن مشکوک نیست ؟؟؟؟

3 لایک کرده

منم هستم.:hand_with_fingers_splayed:میخوام بدونم ستاپ شما چیه؟

هزینه جزیی رو گفتم بزنن به موسسه محک کمک به بچه هایه سرطانی

به خود اونایی که رایگان عضو شدم هم گفتم اولین برداشتتنو از این سبک باید به این موسسه کمک کنید

3 لایک کرده

اگر هدف آموزشه هزینه چیه پس دیگه؟ اگر به بیست نفر قراره آموزش اریگان بدین خب همون 20نفر و آموزش بدین و تمام. اگر هزینه میخوان بحث دیگه است.

1 لایک کرده

تا میام با خودم بگم بابا دمش گرم چه فرد با مرامیه زارت گندش در میاد که نه بابا این هم مثل بقیه فقط به فکر سوداگریه

1 لایک کرده

کاش حداقل یبار پیامارو میخوندی ببینی اون هزینه رو چه زمانی و به کی باید بدی دوست عزیز

1 لایک کرده

داش امیر این پیام ها رو ول کن و خودتو درگیر حاشیه ای که بعضی ها میخوان درست کنن نکن

من و اون بچه هایی که توی اون گروه که درست کردی در جریان کاری که داری میکنی و نیت خیرت هستیم

1 لایک کرده

داداش میخای آموزش بدی و در کنارش کار خیر بکنی، دمت گرم ولی جامعه ترید ایرانی از سر فقر و بدبختی اومدن و اکثرا یک یا دو شغل دیگه مثل اسنپ و … دارن و به هوای کار با گوشی در زمان استراحتشون میان سمت ترید…. متاسفانه وضعیت جوونا و بیکاری و فقر، از بیماران موسسه محک بهتر نیست…. پس اگر کسی نداشت، هزینه محک هم براش حذف کن.

2 لایک کرده

بله داداش حرفتون درسته

منم قبل اموزش نگفتم هزینه رو بزنن گفتم اگه به درامد رسیدین اولین برداشتتونو کمک کنید:heart::folded_hands:t3:

2 لایک کرده

سلام من هم هستم

اینجا جای پکیج فردوختن نیست

ببخشید میشه بگید کی پکیج فروخته ؟

1 لایک کرده

عالیه ،مرسی از این که به اشتراک گذاشتید

مثله قارچ و با روش های گوناگون رشد میکنن …حرف حساب زدی دوست عزیز

1 لایک کرده

من ستاپ رو نمیخواهم ولی میخواهم در اتاق ترید انلاین عضو شم چجوری؟

1 لایک کرده

چرا کسی که استراتژی شخصی داره و سود ده هست باید بیاد به دیگران اموزش بده؟جای سواله … از دوستانی که تازه کارن خواهش میکنم گول نخورین بخدا پنیر مفت واس تله موشه

2 لایک کرده

حالا ک این طور شد من استراتژی شخصی خودمو رایگان اموزش میدم هیچ پولی دریافت نمیشه تاکید میکنم هیچ پولی.فقط نمیخوام کسی بتونه کلاهبرداری کنه..کسایی که مایلن بگن لطفا ولی خواهش میکنم جلوی گرگها گوسفند نباشین

1 لایک کرده