بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی کدومه؟

خواهش می‌کنم مسعودیزم عزیز

دوستان کسی ازصرافی تاپ کنز خبری نداره دوسال هست نمیتونم سرمایموبرداشت بزنم هیچ پاسخی نمیدن؟

ایران بروکر اینو زده توی صفحش: طی بررسی‌های انجام شده در 26 تیر 1404، مشخص شد که سایت صرافی تاپ کنز از دسترس خارج شده و کاربران به این صرافی دسترسی ندارند.

نوبیتکس خوبه والکس هم خوبه من از این دو تجربه ی بدی نداشتم

والکس خوبه من مشکلی نداشتم باهاش

مواظب باشین والکس فاجعه هست ، پستی را که در تاپیک دیگری درمورد کندل سازیش ارسال کرده بودم اینجا هم کپی میکنم :

عزیزم خیلی مواظب باشین اکثر صرافیهای ایرانی در معاملات تعهدی کندل سازی میکنن. ام داراییمون در والکس خریده بودم و کلی خوشحال بودم چون بیش از ۲۰۰ میلیون تومان (میلیون اون موقع) در سود بودم اما با کندلی که در تصویر زیر نشون دادم تمام دارو ندارمون را از دست دادم و این باعث شد کهتا مدتها با شوهرم هم دچار مشکل بشم، بالایی چارت بازارهای جهانی مانند بایننسه و زیرش چارت دوج به تومان والکسه که با اون کندل سازی میلیاردها از پول مردم را لیکوئید کردن.

خیلی برام عقده شده بود که بتونم این موضوع را جایی مطرح کنم اما جایی را پیدا نمیکردم ، خیلی از ایران بروکر ممنونم که این فرصت را به من داد ، امیدوارم همونطوری که زندگی من را نابود کردن صرافیشون نابود بشه.

سلام . همشون شبیه همن .با نوبیتکس والکس و تبدیل کار کردم

نوبیتکس و بیت پین راضیم ازش

اگه از صرافی نوبیتکس رمزارزی به غیر از تتر به صرافی خارجی انتقال بدیم بازم فریز میشه؟

آبان تتر - برداشت آنی هم داره

سلام

میشه یه صرافی خیلی خوب معرفی کنید که تحریم نباشه

مثompفینکس هم نباشه

و پشتبانی خوبی داشته باشه

ایرانی بهترین نداره

من خودم تبدیل استفاده میکنم

من که نمیتونم اعتماد کنم هیچ وقت هم سرمایه نگهداری نمیکنم داخل صرافی ایرانی

هر دوی اینها مثل همن - بویژه بیت پین - شگفت زده شدم از گفتمان شما - در بیت پین و نوبیتکس از شما در هر دو سوی سود و ضرر کارمزد سوپ میگرن در حالیکه کارمزد سوپ رو بـــــــــــــــاید تنها از ضرر ها گرفت - دیگه اینکه شما با اختلاف 30 دلار و با اهرم 30 در صرافی خارجی می ری تو سود با این حال در هر دو صرافی دزد ایرانی بنده دیدم با اهرم 8 400 دلار هم سر به سر نمیی - اینها تو فیوچرز بود که بنده گفتم
شما بستنده است که دو نوبت پشت سر هم در بیت پین سود کنی، نوبت سوم سود کنی بهت نمیده هیچ حسابتم میبنده