کدش نمیاد ![]()
ال بانک هم ارور میده کلا قطعه برام
متاسفانه برای ورود کد روی جیمیل میره که نیاز به نت بین الملله به نظرم اونایی که تست میدن یه 20مگ هم کافیه کد بیاد وارد کنی تمام
با اینترنت های مختلف امتحان کن مشکلی نداره
در بخواه نیست ! چون وصل نیست فدا محبورشون کرده نگهدارن ! اگه بخوای یه گواهی امضا میدی درجا بهت میدن
نه بابا تا هرچی میشه میگید چون یارو وصل یا وصل نیست!!! صرافیای دیگه نه گواهی دادیم نه انقد شرط گذاشتن ولی خدمات دهیشون صدبرابر سریع تر بود. یه مدت یادگرفته بودن میگفتن پلیس فتا بعضی کیف پول ها رو مشکوک اعلام کرده ما مجبوریم دیر واریز کنیم زنگ میزدیم به پلیس فتا که بیت برگ همچین چیزی گفته اونا میگفتن فقط قانون برداشت اول ۷۲ ساعت طول میکشه!!!
بعد بخام برداشت بزنم نگه شمارتو تایید کن تا بتونی برداشت بزنی
امروز واریز کردم توش ولی هنوز برداشت نکردم فک نکمم نیاز به تایید شماره داشته باشه همون کد ایمیل میخاد فک کنم
خطر ناکه اگه برداشت زدی بهمون اپدیت بده
حتما انشاءالله که بن نکنه😂
بن نمیکنه ولی ممکنه بگه برای برداشت شمارتو باید وریفای کنی
دقیقا همینطوره، پلتفرمش خیلی خوبه، امااااا خداتومن کمیسیون میگیره واسه اهرم دار، سه هفته اس دارم امتحانش میکنم اصلا صرف نداره..
به نظرتون بهترین صرافی ایرانی برای نقد کردن پول کدومه؟
با نت ملی بیاره؟؟؟؟
به نظرم تبدیل .
بله ،تا اونجایی که من میدونم تمام صرافی های ایرانی با این نت میارن
صرافی موبیتکس عالیه ولی یکم بابت پولشویی بگیر و نگیر داره صرافی اکسیر خوبه . اگر هم صرافی با نت بین المللی میخوای که تاپ چنج عالیه
دقیقا، منم توی گزارش بازار در گرگ و میش ایران بروکر در مورد این کارمزد ها خوندم. خیلی داغونه این صرافی و رتبه آخر هم شد بود توی ۲۰ تا صرافی !
سلام برداشت کردم زیر ۵ دقیقه واریز شد.
برای برداشت فقط تاییدیه کد ایمیل میخاد زیر ۵مگ اینترنت بین المللی یه لحظه کد میاد وارد میکنی و تمام.
نیاز به تایید شمارهتلفن هم نداره.
گزارش ارزنده و جالبی هس. دستت دردنکنه