با توجه به اینکه این مدت بعضی صرافیهای ایرانی با مشکلاتی مثل تاخیر برداشت، قطعی سایت یا پشتیبانی ضعیف روبهرو بودند، میخواستم تجربه واقعی کاربران را جمع کنیم.
اگر اخیراً با یک صرافی ایرانی کار کردهاید لطفاً تجربهتان را بنویسید.
این موارد خیلی کمک میکند:
نام صرافی
آخرین زمان استفاده (مثلاً همین هفته / همین ماه)
سرعت واریز
سرعت برداشت
کیفیت پشتیبانی
آیا مشکل خاصی داشتید؟
هدف این تاپیک این است که ببینیم در حال حاضر کدام صرافی عملکرد بهتری دارد و کاربران تجربه واقعیشان را به اشتراک بگذارند.
طبق تجربه خودم صرافی تبدیل، او ام پی فینکس و نوبیتکس بهترین کیفیت و سرعت رو داشتن و دارن. هم واریز و برداشتشون سریعه هم اینکه پشتیبان های خوبی دارن و به درستی کاربر رو راهنمایی میکنن.
به بار اومدم نوبیتکس ثبت نام کنم. میخواستم با شماره تماس ثبت نام کنم. ثبت نامم انجام شد . بعدا میخواستم ایمیل بدم قبول نمیکرد. تماس گرفتم پشتیبانی. کلا نمیتونست هیچ کاری بکنه. حدود 1 ساعت تمام درگیر بودم و آخرش متوجه شد که من قبلا با ایمیلم ثبت نام دیگه ای داشتم. بعدشم باز کلی زمان برد تا موضوعی به این سادگی حل شد!
من خودم روی نوبیتکس بود اما الان بیت پین
هر دوتا خوب بودن
هم نوبیتکس هم بیت پین
نوبیتکس به علت اتفاقی که براش افتاد در زمان جنگ ۱۲ روزه متاسفانه بخشی از کاربران رو از دست داد
اما بیت پین آخرین بار بعد از جنگ برداشت زدم و برام انجام شد در سیکل مشخص و همون روز
جالبه با این همه که والکس بعد از جنگ ۱۲ روزه خوب دیده شد اما کسی ازش حرف نمیزنه
من با والکس خیلی ساله کار میکنم. جنگ دوازده روزه و همین جنگ بدون مشکل کار کردم باهاشون. بروکریه که کمتر ازش صحبت میشه ولی کیفیت خدمات رسانیشون خیلی خوبه به نظرم.
اگه یادتون باشه بعد از اتفاقی که برای نوبیتکس افتاد و در حین جنگ برنامه پامپ شروع به کار کرد
خیلی دیده شد به شکلی که همه محافل خانوادگی حتی راجع بهش حرف زدن و اومدن مهران مدیری به اون برنامه در قسمت آخر که میگفتن بعد از اون برنامه که عملا مال والکس هم بود سهم زیادی از کاربر به سمت والکس کشیده شده و حجم معاملات خوبی هم داره اما در نهایت ما هیچ کدوم به اون شکل از والکس صحبت نمیکنیم شاید افرادی که تازه تر به بازار اومدن سهم والکس شدن و کاربرای قدیمی این بازار زیاد با اون ارتباط نگرفتن