اولین صرافی ایرانی که باهاش کار کردید کدوم بود؟ چرا عوضش کردید؟

جالب می‌شه اگر تجربه‌تان را بنویسید تا ببینیم مسیر اکثر کاربران از کدام صرافی‌ها شروع شده و چرا جابه‌جا شده‌اند.

من اولین صرافی داخلی که باهاش کار کردم نوبیتکس بود. البته قبلش با فرهاد اکسپنج کار کرده بودم که در حد نقد کردن بود. ولی الان دارم با والکس و او ام پی فینکس کار میکنم. نوبیتکسم بعد از ماجرای هکش یه ذره چشمم ترسیده. البته همه سرمایه مردمُ داد ولی خوب یه ذره دیگه میترسم باهاش کار کنم.

فکر میکنم اکثرا از نوبیتکس شروع کرده باشن
من خودم که اینطور بودم
بعد جنگ ۱۲ روزه هم رفتم سراغ بیت پین

با بیت برگ شروع کردم. اوایل خیلی خوب بود ولی کم کم تراکنش هارو نگه میداشتن گاهی بعد 72 ساعت واریز میکردن. هرچی هم اعتراض میکردم میگفتن قوانین پلیس فتا هس. در حالی که صرافی ها دیگه خیلی سریع تر عمل میکردن.

به من نوبیتکس رو معرفی کردن
فکر کنم سال 98 بود
ولی نمیدونم چی شد که تبدیل رو توی یک آموزش آپارات دیدم و ثبت نام کردم
بعدش هم دیگه تغییر ندادم
توی نوبیتکس و چند تا صرافی هم حساب دارم ولی عادت کردم به تبدیل
پشتیبانی خوبی هم داره
بنظرم یه اتفاقی که توی انتخاب پلتفرم برای ما آدما میفته، مربوط به قلاب شدنه، ماها بهترین پلتفرم رو انتخاب نمیکنیم، ماها به یه پلتفرم عادت میکنیم و معمولا هم علاقه ای به تغییرش نداریم مگر اینکه مشکل خاصی وجود داشته باشه

بیت برگ بود ولی بعدش یه اختلالی پیش اومد براش که دور شدم ازش. دلیل دیگش این بود که اون موقع کیف پول نداشت

بینگ ایکس….بایننس که تحریم بوده فقط میموند بینگ ایکس .. خیلی باحال بود هم اسپات هم فیوچرز.. میتونستی حتی وام بگیری و حتی پولارو به فیات تبدیل کنی خیلی امکانات داشت لوریج ۲۰۰ و ۲۵۰ داشت ازاد میتونستی استفاده کنی فارکس کریپتو سهام همه چی داشت ولی بعد درگیری و بیرون دادن اطلاعات خدمات به ایران مجبور شد مارو خط بزنه امیدوارم یه روزی بینگ ایکس و بایننس دوباره به ایران خدمات بدن صرافیای داخلی بدرد نمیخورن میمونه بروکر که بروکر صد هیچ صرافی رو جلوعه

اولین صرافی ایرانی بیت پین بود و هنوزم کار میکنم باهاش

من امروز با صرافی کار کردم خوب بود تازه بونس 50$ هم داد هر کسی خواست پیام بده در بله لینکش و میفرستم در بله ‎@viwino

نوبیتکس بود ولی خب کارمزدهاش زیادی مسخره بوده و هست

با نوبیتکس شروع کردم با بیت یونیکس تموم کردم…( لیکویید شدم.)