بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی کدومه؟

دوستان یه صرافی ایرانی معرفی کنید که مطمئن باشه؟
شرایط معاملش خوب باشه، شدو سازی نکنه، معامله دستکاری نشه، تنوع ارزهاش بالا باشه و غیره.

2 لایک کرده

در صرافی های ایرانی بیشترین عمق بازار رو نوبیتکس داره. تبدیل هم بد نیست. شدوسازی داخل والکس دیدم.

8 لایک کرده

نوبیتکس بخاطر اون ماجرای هکش یه ذره میترسم واقعیت. تبدیل اوکیه پس؟

4 لایک کرده

اون ماجرای هک هم رفع شد و به خوبی تونستن جبران خسارت کنن. اره تبدیل بنظرم خوبه

6 لایک کرده

اره پول خودمم پس دادن. حله دمت گرم

5 لایک کرده

برای معامله باید جایی رو انتخاب کنی ک حجم معاملاتش بالا باشه

توی ایرانیا نوبیتکس

5 لایک کرده

بچه ها بنظرتون بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی کدومه؟

2 لایک کرده

تبدیل بهتر از همه س چه از لحاظ کارمزدها چه نقدشوندگی ارزها

2 لایک کرده

بهترینی وجود نداره دنبالش نکرد فقط برای واریز به صرافی خارجی بدرد میخورن مگر وین ریت بالا داشته باشی اگه نداری سرمایه خودت نابود نکن چون کمیسیون زیاد میگیرن در فیوچرز دست می‌زارن تو حنا در اهرم کلاسیک کمیسیون به شدت بالا هست در تبدیل مگر اهرم حرفه ای استفاده کنی بازم اون توصیه نمیکنم و با وقت و سرمایه خودت بازی نکن و اگه وین ریت پایین و اسکلپ می‌کنی عملا پول خودت نابود میکنی اگه هم میخوای ترید کنی با پول کم و ناچیز ترید بزن بازم توصیه نمیکنم در کل اشتباه هست و هر صرافی ایرانی باشه

3 لایک کرده

بیت پین نوبیتکس بیت ۲۴

خوبه

2 لایک کرده

هیچکدوم بدرد نمیخوره، فقط مبادله و بعد واریز برا صرافی خارجی، بسن خارجیام به زور صرافی خوب و قابل اعتماد پیدا میشه، صرافی های ایرانی که جای خود دارد…

یه بار از تبدیل خواستم ترید بزنم با اهرم ۲!!! همون اول معامله منو با ۴ درصد ضرر باز کرد !

یر به یر خارج کردم پول نریز تو صرافی ایرانی

2 لایک کرده

دوستان استراتژی خوب با وین ریت بالا دارم فقط دنبال یه صرافی هستم.

2 لایک کرده

خواستی با تبدیل اهرم حرفه‌ای کار کن اهرم کلاسیک روی 10 دلار 1 دلار کمیسیون میشه که روان آدم بهم میزنه ولی با یک مبلغ کم شروع کن مثلاً 10 دلار اهرم حرفه‌ای ولی باز توصیه نمیکنم چون 100 دلار اهرم 20 مبلغ 4 دلار کمیسیون میشه شاید هم یک مقدار از سودت لحاظ نشه در کل توصیه نمیکنم پول بریزی تو جوب آب بهتر با این صرافی چسکی ایرانی کار کنی هر کدوم باشه گفتم مگر وین ریت بالا باشه

3 لایک کرده

در مورد صرافی های ایرانی هر سوالی داری اینجا بپرس کمکت میکنم!

4 لایک کرده

نوبیتکس بهتره یا بیت پین؟

4 لایک کرده

بروی داخل سایت ایران بروکر گزینه مقایسه رو بزن.

3 لایک کرده

بیت پین بهتره پشتیبانی قوی و باتجربه

3 لایک کرده

2 لایک کرده

تقریبا جزو بهترین صرافی های داخلی هس و در این چند سال واقعا عملکرد خوبی از خودش نشون داده

3 لایک کرده

از بین صرافی های داخلی کدومشون نقدینگی بالایی دارن ؟

2 لایک کرده