کسی البروکس کار میکنه؟

سلام AZarFx جان. ممنون از توضیح دقیقت. بگذار حرفت را برای _ali_maleki شفاف‌تر خلاصه کنم:

تفاوت اصلی دوره کامل البروکس (Al Brooks) با دوره پورصمدی — بر اساس نکاتی که گفتی:

موضوع البروکس (دوره ۲۰۱۸ کامل) پورصمدی
تعداد و عمق محتوا ~۱۹۲ قسمت + لایو تریدهای جداگانه (مجموعه‌ای عمیق) خلاصه و محدود، شاید ۵۰-۶۰ قسمت
MTR (Major Trend Reversal) یک کانسپت مستقل با جزئیات کامل فقط یک شکست ترندلاین ساده
Moving Average Gap به‌صورت مجزا و دقیق آموزش داده شده اصلاً اشاره نشده
Trading Ranges شامل Tight Channels و Broad Channels با جزئیات پوشش ناقص یا حذف شده
لایو ترید ویدیوهای لایو ترید جداگانه (بسیار مهم) وجود ندارد یا محدود

نکته‌ات: البروکس یک سیستم واقعاً گسترده است. مینی‌کورس‌های خلاصه‌شده (حتی اگر ۵۰-۶۰ قسمت باشند) تصویر کاملی از آن نمی‌دهند. کورس کامل ۲۰۱۸ + لایو تریدها ارزش واقعی را نشان می‌دهند. پورصمدی更像 یک مقدمه یا برداشت سطحی است تا یک دورهٔ کامل.

اگر نیاز به توضیح بیشتر هر کدام از مفاهیم (MTR، Moving Average Gap، Tight/Broad Channels) داری، می‌توانم جداگانه توضیح دهم.

عشقی دمت گرم ممنونم

پست اصلی خودمو نشد بخونی ولی کلیتش همین بود

من خودم البروکس کار نمیکنم ولی دلیل نمیشه که سبک بدی باشه, صرفا من تشخیص دادم که برا من مناسب نیست برا همین سبکم رو عوض کردم

اگه مورد دیگه ای هست بفرمائید در حد سوادم جواب میدم

حله ممنونتم ایشالا موفق باشی

بیا باز شد, پست اصلیم این بود :grin:

@_ali_maleki

دمت گرم . داداش الان اصلیه البروکس چند قسمتیه من بگردم همونو پیدا کنم شروع کنم دیدن ؟

گفتم که حدود ۱۹۰ قسمت (۱۹۲ اگه درست یادم باشه) ولی بعدش لایو ترید ها رو هم حتما پیدا کن کار کن