کسایی که در حال دیدن دوره ال بروکس هستن
اعلام حضور کنن
برای تمرین هر روز
کسایی که در حال دیدن دوره ال بروکس هستن
اعلام حضور کنن
برای تمرین هر روز
خوشحال میشم برای تمرین
اما اولو اخرش خودتی با این دوره
من به این نتیجه رسیدم بعد از دیدن متوالی دوره
من هم چند ساله تمرکزم روی ال بروکسه . و دارم ترید ام رو میکنم . فقط چون ه هر روز دارم دوره می کنم گفتم کسایی که حرفه ایی هستن توی یه جمعی باشیم و موقعیت هایی که جنبه اموزشی داره یا نکته ای چیزی رو با هم به شاتراک بزاریم
خب بیایید در مورد پرایس اکشن ال بروکس حرف بزنیم
که البروکس میگه مارکت یا در حالت بریک اوته یا چنل و یا تریدینگ رنج
البروکس یعنی فهم بازار از رویه کندلهای قیمت
برید رفتار خریداران و فروشنده ها رو بفهمید
اونا قطعا دارن با کندلها صحبت میکنن و باز بالا پایین و بسته هر کندل نسبت به چند کندل قبل صحبت های زیادی داخلشون هست
از تنظیمات بد دوری کنین و به کمین بشینید تا تویه میدون نبرد (حمایت و مقاومت ، آزمون تست، خط روند و…) قدرت سنجی خریداران و فروشنده هارو انجام بدین .
البروکس یعنی خدا
یعنی بدون هیچ هیجان و استرسی معامله کردن
یعنی سادگی و سادگی و سادگی
تمام اندیکاتور ها و اسیلاتور ها و خزولات دیگر و بریزید دور ، همه و همه و همه کمپانی ها و موسسات و معامله گران حرفه ای تقریبا تو یه نقطه وارد میشن بین کندل ۵ دقیقه تا ۱ ساعته که در کندل ۵ دقیقه مشخصه و همگان میتونن کاری رو که نهنگها و ورودی ها دارن انجام میدن رو ببینن ، در کمین بشینید با موج اونها وارد بشین و اما خروج که اونهم میتونه نقطه خوبی باشه اما …
من به همگان البروکس رو پیشنهاد میکنم
کتاب های ایشان را بخوانید و بر رویه نمودار بک تست بگیرید لایو با دمو تمرین کنین و فقط و فقط قیمت و رفتار بازیگران بازار در نقاط مهم رو در نظر بگیرید .
موفق باشید
کلا ال بروکس چشم بسته غیب میگه
من بهش علاقه دارم و از نظر من بهترین اموزشی میتونه باشه که هر تریدری ممکنه دیده باشه ولی با اینحال بت سازی نکنیم دیگه ![]()