دوره 2018 Albrooks (سبک البروکس)

سلام دوستان… کسی هست که با سبک البروکس کار کنه و نظرتون در مورد دوره ۲۰۱۸ البروکس و بقیه آموزش های ایشون چیه؟

2 لایک کرده

سلام دوست عزیز آموزش های البروکس سطح عالی دارن و بر پایه رفتار قیمتی است

3 لایک کرده

اگه پرایس اکشن کلاسیک میخای یاد بگیری بجای امثال پورصمدی که میخان سبک البروکس رو درس بدن, دوره خودشو ببین

3 لایک کرده

خلاصه سبک البروکس اینه:

۱. مثل خوندن کتاب: بقیه تریدرها فقط عکسهای کتاب رو نگاه می‌کنن، ولی البروکس بهت یاد میده چطوری «کلمه به کلمه» چارت رو بخونی. یعنی بفهمی چرا این کندل صعودی شد، چرا اون یکی شدو داره و فروشنده ها کجا دارن از خریدارها شکست میخورن.

۲. تله‌شناسی: البروکس استاد پیدا کردن تله هاست. بهت یاد میده وقتی همه فکر میکنن بازار قراره بریزه و وارد معامله فروش میشن، تو بفهمی که این یه تله ست و برعکس اونا معامله کنی و سود ببری.

۳. سخت و زمان‌بر: مشکلش اینه که به شدت جزئیات داره

5 لایک کرده

سلام دوستان عزیز، جایی رو سراغ دارین که با اینترنت ملی دوره البروکس رو گذاشته باشه؟

1 لایک کرده

اپارت هستش برادر

2 لایک کرده

سپاس از پاسختون

1 لایک کرده

من حدود 4 ساله سبک البروکس رو شرع کردم باید حدود 190 قسمت داره دوره اش بعلاوه 3کتاب و کلی eod و بیش از 6 هزار اسلاید انسایکلوپدیا و لایو ترید هاش . در کل باید مثل یک دوره فوق لیسانس بهش نگاه کنی حداقل 2 سال فقط برای اموزشش وقت بذاری و همیشه به خودت یاداوری کنی ترید سخت ترین کار دنیاست

خوشبختانه الان همه منابع به فارسی ترجمه شدندو به صورت تقریبا رایگان میتونی به همشون دسترسی داشته باشی

5 لایک کرده

دوره ۲۰۱۸ یه دوره کامله که به نحوه و چگونگی خواندن کندل به کندل میپردازد !

در این دوره به علل شکل گیری و سوددهی میپردازد

دوره بسیار طولانی و پر از نکات است که باید تمرین کرد و مرور کرد دوره را

اگر میخوای یاد بگیری باید وقت بزاری برای دوره

1 لایک کرده

سلام دوستان کسی زیرنویس دوره البروکس رو داره ؟ یا خود دوره زیرنویس شده رو

یا محتوایی از علی معین افشاری

سایت ترید آموز دوره 2018 رو دوبله شده داره دوبله خیلی خوبی هم داره

از علی معین افشاری ویدیو مصاحبش رو دارم

1 لایک کرده

دوست عزیز سلام …

وقتتون به خیر …

در آپارات هستش ، لینکش رو براتون میفرستم …

https://www.aparat.com/shorts/user/mrzf/shorts

مصاحبه های البروکس رو داخل کانالم گذاشتم برای دوستان علاقه مند

ایدی کانال بله:@yashar_fx

این همه دوره وجود داره واقعا البروکس میخوای یاد بگیری !!!

خب نتیجش چی بوده ؟ من راجب دوره خیلی متناقض شنیدم یه عده میگن خیلی خوبه یه عده هم نه
شما تونستین به سود مستمر برسین باهاش؟

از توضیحات شما خیلی سپاس.

میشه بگید دوره اقای البروکس رو از کجا پیدا کنم؟

سلام

میخواستم تو زمانی که اینترنت نداریم از وقت استفاده کنم و دیتای جدید یاد بگیرم بنظرتون دوره ۲۰۱۸ البروکس منسوخ شده یا هنوز دیتای خوبی داره؟

علم جدیدی تو مارک وجود نداره که فکر کنی این منسوخ شده،در عین حال دیدنش هم تریدرت نمیکنه

مگه من گفتم تریدرم کنه فقط میخوام دیتایی که میگه رو بفهمم

ساده توضیح میده،کاملا میفهمیش