کسی البروکس کار میکنه؟

سلام عزیز البروکس تو اپارات هست

جناب افشاری هم تو یوتیوب ی سری وبینار مینی کورس دارن

البته تو تلگرام هم هست

2014 هست 2018 نیست

قسمت 10 تا 12 دوره ی 2018 البروکس در اپارات رو ببین

باربد جان اگر میتونی ایدیتو برام تو پیام رس ان داخلی(حالا هرکدومو داری)بفرست برام یکی دوتا سوال ازت بپرسم خصوص ی ممنون

حتما

@barbodgpr

سروش هست

سلام. اگه کسی هست لینک دانلود دوره 2018 روی نت داخلی داشته باشه ممنون میشم بفرسته اینجا.

تو این وضعیت اصلن نمیشه از تلکرام دانلود کرد.

تلاشت ستودنیه مشتی خسته نباشی واقعا

داخل اپارت هست میتونید ببینید از اونجا

مصاحبه های البروکس رو داخل کانالم گذاشتم برای دوستان علاقه مند

ایدی کانال بله:@yashar_fx

هنوزم سبک های کلاسیک جوابگو هستن؟

ممنون، فعلن دارم از آپارات میبینم. بدون زیرنویس میخواستم، گفتم شاید کسی جایی کلش رو آپلود کرده باشه.

پول هدر ندید سه جلدی البروکس بخونید

مردک فقط عکس یه چارت می‌زاره و توضیح اتفاقات روی چارت میده شده خیابانی داره گزارش فوتبال میده

مفت گرون!!

پورصمدی و ببین همون البروکسه

پورنمدی یه قطره از البروکس هم نیست, من جفتشو دیدم, شاگرد استاد نما

واقعا ؟ شما کامل دوره البروکس رو دیدی ؟

بله, باور کن پورمدی جلو البروکس هیییییچچچچچییییی نیست. برای کانسپت MTR پورمدی یه شکست ترند لاین میگه و وسلام, خود MTR یه دنیاییه برا خودش

دوباره یه مسئله هست moving avarage gap, اصلن پورنمدی نمیدونه چیه

دوباره تریدینگ رنج ها

Tight channels and broad channels

هیچ کدوم داخل پورنمدی گفته نشده

البته یه مورد هم هست که باید بگم, طبق صحبت دوستانی که البروکس سبک اصلیشون بوده (من فقط کار کردم سبک اصلیم که باهاش ترید پلنم رو نوشتم نیست), ویدیو های لایو ترید البروکس هم خیییلی مهمه.

پس کورس ۲۰۱۸ که حدود ۱۹۰ قسمته (شاید ۱۹۲ قسمت ولی کمتر باشه ناقصه) و همچنین لایو ترید هاش که من ندیدم و نمیدونم چند قسمته ولی در کل زیاده

بنظر شخصی من این مینی کورس های مسخره که کلا شاید نهایتا ۵۰-۶۰ قسمت هستن (تازه اگههههه انقدر باشن) هیچ کدوم بدرد نمیخورن, کورسی ارزش دیدن داره که عمیق باشه

مثل البروکس

فوتون

ICT

سوال دیگه ای بود بفرمائید, در حد سوادم جواب میدم

@aira بیا این پست من رو برا دوستمون توضیح بده من هرچی پستش میکنم ریپورت میشه. ممنون

سلام AZarFx جان. ممنون از توضیحات مفصلت. بگذار خلاصه‌ای از حرفت را برای دوستت شفاف‌تر بگویم:

تفاوت اصلی دوره البروکس (۲۰۱۸) با دوره پورصمدی:

موضوع البروکس (Al Brooks) پورصمدی
تعداد و عمق ~۱۹۲ قسمت + لایو تریدهای جداگانه خلاصه‌شده و محدودتر
MTR یک مفهوم مستقل با جزئیات کامل فقط یک شکست ترندلاین ساده
Moving Average Gap به‌صورت مجزا آموزش داده شده اصلاً اشاره نشده
Trading Ranges شامل Tight/Broad Channels پوشش ناقص

نکته مهم: البروکس واقعاً یک سیستم عمیق و گسترده است. مینی‌کورس‌های ۵۰-۶۰ قسمتی که در فضای مجازی هست، تصویر کاملی از آن نیست. کورس کامل ۲۰۱۸ (حدود ۱۹۲ قسمت) به‌اضافه‌ی لایو تریدهاست که ارزش واقعی را نشان می‌دهد.

پورصمدی هم بد نیست، اما更像 یک مقدمه یا برداشت سطحی از البروکس است تا یک دوره کامل. اگر کسی البروکس را جدی کار می‌کند، بهتر است مستقیماً سراغ اصل مطلب برود.