سلام دوستان
من به تازگی دارم سعی میکنم با بازار فارکس و تریدینگ ارتباط بگیرم و اصولشو یاد بگیرم
اینجا یه مقدار سرچ کردم اسم البروکس و پورصمدی رو زیاد دیدم خواستم بدونم دسترسی به ویدیو هاشون هست یا اینکه باید منتظر بود نت وصل بشه ؟
سلام
من حدود سه سال پیش یک دوره آموزشی برای اسکرینر تریدینگ ویو درست کردم و حدود یک سال است که در آپارات رایگان منتشر کردم. (فقط توجه کنید تریدینگ ویو دائما در حال به روز رسانی است شاید برخی قسمت ها الان تغییر کرده باشد ولی اصول کلی تغییر نکرده و در این آموزش اصول آموزش داده شده)
لینک پلی لیست آپارات را در ادامه برای شما به اشتراگ می گذارم تا دوستانی که نیاز داشتند استفاده کنند
سلام، پورصمدی تو روبیکا هست، البروکس هم تو آپارات سرچ کنی پیدا میشه.
تو روبیکا سرچ کن:
pursamadi
100% پورصمدی رو ببین تو روبیکا و تلگرام هستش ، حتما بعدش دورش رو هم بخر تو اینستاگرام یکسری استوری کلوز فرند هم دارم که اگر بخری ادت میکنن تو کلوز فرند ، قیمتش هم از همون اول 3 تومان بود
فکر نکنی با یه بار دیدن دوره تریدر میشی ، حداقل باید چندین بار ببینی و جزوه برداری هم بکنی
البروکس هم خیلی دوره طولانی و جامعی هستش ؛ پورصمدی یه جوری خلاصه البروکس هستش البته کلی چیز خودش بهش اضافه کرده و خیلی چیزاش که خیلی کاربرد نداره رو حذف کرده
سلام، پورصمدی تو روبیکا هست، البروکس هم تو آپارات سرچ کنی پیدا میشه.
آدرس کانال دوره و ویدیوهای پورصمدی تو روبیکا:
@pursamadi
دوست عزیز. نظر من این هست که صبر کن میتونی بدون دادن یک ریال پول به آموزشها یاد بگیری. صبر کن نت بین الملل وصل بشه. ابتدا یک دوره برای آشنایی با مفاهیم کلی ترید ببین در یوتیوب انگلیسی با زیرنویس ترجمه فارسی به خوبی میتونی استفاده کنی و یادداشت برداری هم بکنی. بعد از اون برای این که بدونی چه نوع آوزشی رو باید یاد بگیری باید سبک و آموزشی رو انتخاب کنی که به روحیه تو، ساعات آزادت برای ترید و حتی در آینده به قدرت مالی تو بستگی خواهد داشت.
برای این که بدونی چه سبکی رو بعد از آشنا شدن با مفاهیم کلی ترید بهتره طی کنی. لازم هست جواب این سوالات رو برای خودت مشخص کنی؟
۱-آیا آدم صبوری هستی آی مثلا میتونی یه معامله باز کنی و چند روز منتظر نتیجه ش بمونی و در ضرر باشی ولی خودت رو ناراحت نکنی؟ یا این که دوست داری معامله ای که امروز باز می کنی همون روز تکلیفش مشخص بشه؟ یا این که اصلا دوست داری نهایت تا یک ساعت نتیجه معاملاتت مشخص بشه؟
۲- آیا آدمی هستی که کارها رو بیشتر با حساب کتاب دقیق دنبال میکنی یا دوست داری ابتکاری و یا دلی انجام بدی کارهات رو؟
۳- روزی میانگین چقدر وقت داری ترید کنی؟
۴- آیا بعد از یاد گرفتن ترید میخواهی با سرمایه شخصی ترید کنی؟ اگر آره حدود چقدر؟ یا این که ترجیح میدی با شرکتهای پراپ فرم کار کنی؟
جواب این سوالات باعث میشه مسیر درستی رو بشه بهت پیشنهاد کرد.
فکر نمیکنم بتونی صبر کنی ولی در صورت باز شدن نت بین الملل من برات از یویتیوب انگلیسی که گفتم میتونی با زیرنویس ترجمه فارسی نگا کنی دوره کلی رو معرفی می کنم تا با کلیات آشنا بشی خواستی جواب سوالات رو بده تا بهت بگم که کدوم سبک رو آموزش ببینی بهتره
من دوره پورصمدی رو هفت، هشت بار دیدم بنظرم ولی کافی نیست فقط پورصمدی، پورصمدی بعلاوه کتاب تریدینگ این د زون کسی مفهوم این کتاب رو ندونه نمیتونه سود ده باشه و دوره رو اگر حاضر نشدی پولش رو بدی تریدر نمیشی
تمام دوره های در کانال تلگرام موجود هست سرچ کن پول به پکیج فروش نده و فعلا آموزش از نت ملی بببن تا تلگرام وصل شه
صفر تا صد فارکس و ارز دیجیتال در تلگرام
کانال استاد پکیج در تلگرام
سپاس از راهنمایی همگی ![]()
یه دوره هست یک ساله اما الان فعلا ثبت نام نداره باید تا دسامبر منتظر بمونی مارول موریکس اما اموزشش خوبه