تایم فریم مورد علاقه‌تون چیه؟

1d 4h

4h 15 min

1h 5min

یا اینکه تک تایم ولی تک تایم فریم اونم یک دقیقه نمیدونم چجوری میشه مخصوصا ۱min

اونایی که 1min تک میزنن و سود میکنن واقعا لجندن

خودم 1h 5min البته دیلیم همیشه نگا میکنم

1 لایک کرده

تایم کارکرد من: ۱۵ و 1h که در یک سری مواقع خاص تایم 1h رو بررسی میکنم و در واقع تایم من تک تایم فریم ۱۵ کار میکنم.

2 لایک کرده

دادا کامیونیتی جایی که ادما با هم صحبت کنن بدونن نظر بده من دوس دارم بدونم بقیه تو چه تایم فریمی جواب میگیرن حالا تو دوس نداری فدای سر جفتمون چیکار کنم میخوای لال شم .قبض تاپیکو شما میدی؟

1 لایک کرده

15 دقیقه فگر کنم بهترین تایم فریم باشه نویزش کمتره و همه چی راحت تر به چشم میاد

1 لایک کرده

نمیخواستم خارج از عنوان تاپیک صحبت کنم.ولی من به شدت ماه ها روی انتخاب تایم فریم کار کردم، الان نمیخوام بگم تایم ۱۵ بهترینه، نه. اما به یک موضوع رسیدم که بازار بین تایم فریم های مختلف بازی میکنه. یعنی تایم فریمی که اصطلاحا بزرگ بازار، داره فعالیت میکنه و ستاپ میسازه ، متفاوته.گاهی میاد رو تایم ۱۵ گاهی ۳۰ و گاهی ۱ ساعته.

و کسی برندست که به مرور زمان، و به سرعت بتونه تایم فریم بازی و کارکرد اصلی بازار رو تشخصی بده.

این بزرگترین درک و قدرتی هست که یک تریدر میتونه پیدا کنه

در نهایت شخصا اگه بخوام‌فقط یک تایم فریم رو کار کنم و تک‌تایم بشم، یا ۱۵ و یا ۳۰ رو انتخاب میکنم

3 لایک کرده

عزیز دلی دور از جونت.حرف منو نشنیده بگیر.من با نظر خودمم مخالفم

حالا که دوست داری بدونی

15 مین- 1 مین

30 مین -2 مین

1 لایک کرده

دقیقا با این حرف دوستمون موافق هستم.اگر بتونی بین تایم فریم گیر نیفتی و بازی بینشون رو بدونی،عالی میشه

یه پیشنهاد میخاستم بدم خدمتت.برای اینکه متوجه بشی که این حرکت روی 15 هست یا 30 یا یک ساعته ببین این حرکت اگر درست باشه قراره چ کاری رو انجام بده

2 لایک کرده

من خودم ۱ دقیقه و ۱۰ ثانیه کار میکنم.

1M

1W

1D

1H

1M

البته بستگی به سبک تریدتون داره

من ICT کارم و بخصوص ستاپ مارکت میکر

بنظر من که ۱۵ عالی هست.

1 لایک کرده

تایم فریمی که بتونم ازش سیگنال بگیرم فرقی نمیکنه چه تایمی

فقط شرایط ذهنی مدنظرم رو ایجاد کنه حله

1 لایک کرده

تو تایم 1m باید وقت بذاری

اولاش روانی میشی بعداز 21 روز عادت میکنی

(انسان 21 روز طول میکشه به یک داستانی عادت کنه)

تایم مورد علاقه و ترید روزانه

1h)5m(1m

2 لایک کرده

دقیقا من هم ورود دقیق رو در ۱۰ ثانیه انجام میدم البته اول تایم فریمهای بالاتر رو هم بررسی می کنم

2 لایک کرده