میخواستم بدونم تایم فریم ترید روزانه چیه؟
مثلا تایم چند ساعته نگاه کرد تو چند دقیقه وارد شد
میخواستم بدونم تایم فریم ترید روزانه چیه؟
مثلا تایم چند ساعته نگاه کرد تو چند دقیقه وارد شد
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
یعنی منظورتون اینه که برای دی ترید چه تایم فریمی خوبه؟
درود اگر تایم ساختار شما روزانه هست تایم ورود 1 ساعته و 15 دقیقه
ولی من اصلا پیشنهاد نمیکنم معاملات روزانه وارد بشید از نظر روانی خیلی ادم درگیر میشه و شاید چندین روز داخل معامله باشید وای به حال روزی که استاپ هم بخورید ولی برای اسپات اکی هست
دی تریدرا معمولا تایم تحلیلشون ۴ساعته ویا یک ساعتست
تایم ورود و تریگر گرفتنشون هم ۱۵مین یا ۵مین
البته که این یه چیز کلی بود که گفتم و فرد به فرد میتونه تفاوت هایی داشته باشه
معمولا توی آموزشهای کلاسیک میگن که باید سه تا تایم فریم رو نگاه کنی تایم فریم بالا- میانه و تایم فریم بایین و بین تایم فریم بایین و بالا باید حداقل دو تایم فریم فاصله باشه. تایمای متاتریدر ۴ رو برای این دو تا فاصله ملاک بگیر.
مثلا اگر یک ساعته تایم بلند مدتت باشه باید ۱۵ دقیقه رو هم نگاه کنی و در تایم ۵ دقیقه وارد معامله بشی.
در تایم بالا فقط یک دیدگاه کلی میگیری که آخرین سقف و کف و جهت بازار به طور کلی چی هست
در تایم میانه به جزپیات و نقاط حمایت مقاومت و عدم تعادلها یا آرایه های موجود در مسیر قیمت و نقدینگی ها نگاه میکنی و در تایم کوتاه منتظر تاییدیه برای ورود به معامله میشی
سلام چرندیات بوده به ما گفتند….ستاپ مکانیکال داشتن با تحلیل فرق دارد…اسمارت مانی کارها مثلا با ستاپ مخصوص سشن آسیا ورود….ساپلای دمند ها با نواحی اردربلاک …..و…..داستان چیز دیگری است
بله باید چه تایم فریم های بررسی کرد تو چه تایمی وارد شد
بستگی به سبکتون داره
ممنون میشم جواب بدید
خب عزیز سبکتون چیه؟
میخوام معامله زود بسته بشه تریدر روزانه
عزیز چند وقته که با ترید اشنا شدید؟سبکی انتخاب کردید؟
اسکالپ ترید روزانه
من الان چهار ساعته روند میبینم یک ساعت حمایت ها ومقاومت ها رو مشخص میکنم تو ۱۵ دقیقه وارد میشیم
اگر اشتباهه بهم بگید درستش چیه