چرا در تایم فریم ۱ دقیقه زیاد استاپ میخوریم؟

سللم دوستان بنطرتون چرا در تایم فریم یک دقیقه نسبت به سایر تایم فریم های تریگر مثل پنج دقیقه بیشتر استاپ میخوریم؟

نقطه ورود اشتباه و استاپ نزدیک به محل ورود

چون سرعت تشکیل کندل ها طبق تایم فریم زیاده نتیجه هم تو تایم 1 دقیقه زود به دست میاد،و اگه تحلیلت اشتباه باشه سریع استاپ میخوری و بعد سریع تر هم وارد پوزیشن بعدی میشی و باز اگه تحلیل اشتباه باشه زودم استاپ میخوری ،درکل چون نتیجه ها زود به دست میاد تو این تایم فریم.

SL کوچک نسبت به تغییرات قیمت

کندل ها به سرعت شکل میگیرند مغز انسان هم نمیتونی به این سرعت پردازش بکنه

و چون کندل ها به سرعت شکل میگیرند یک استرس در انسان ایجاد میشه

هیجانی شدن انسان و ترید های غیر منطقی

ستاپ ها به سرعت شکل میگیرند در نتیجه باید به سرعت ترید کرد ولی ایا روی ان ستا‌پ ها به خوبی فکر شده ؟!

ایا منطقی بودند ؟قطعا نمیشه گفت بله

خب چون که سرعت تشکیل کندل تو تایم یک دقیق مثلا نسبت به ۱۵ دقیقه خیلی زیاده و همین باعث میشه زوتر نتیجه ی معامله مشخص بشه یکی از دلایل میتونه این باشه و بسته به نوع استراتژی داره استاپ خوردن

درست به همون دلیلی که رانندگی با سرعت خیلی بالا احتمال تصادف رو بالا میبره.
نویز و سرعت حرکت یک دقیقه خیلی بالاست که به راحتی میتونه افراد رو دچار اشتباه تحلیلی و روانشناسی و مدیریت سرمایه و ورود و خروج کنه و باید خیلی حرفه ای تر باشه شخص که تو یک دقیقه ترید کنه و نتیجه مناسب بگیره. قطعا افراد زیادی هستن که تو یک دقیقه ترید میکنن و موفقن ولی درصد موفقیت تریدرا هر چی تایم فریم تریدشون میاد پایین کمتر میشه

قطعا به خاطر نویزهای بازار است در شرایط استاندارد و در ایران بروکرهایی که علاقمند به زدن استاپ شما هستند :laughing: :sweat_smile: . من تایم فریم ۳دقیقه را به شما پیشنهاد میکنم که خیلی جایی از این تایمفریم گفته نمیشود ولی فقط کافی است بک تست بگیرید مخصوصا در ارزهایی که حرکتهای سریع دارند مثل طلا و داوجونز و نزدک در تایم نیویورک :smiling_face_with_sunglasses:

به نظرم بهتر بود میگفتین دلیلش خستگی در رانندگی هست

چون ذهن نمیتونه اون همه حجم از تحلیل رو دریافت کنه

درسته شما رانندگی بلدی و ماشین مدل بالا و جاده صاف هم داشته باشی ولی باز قانون میگه هر 1 ساعت استراحت کن چون بدن شما نمیتونه درست تصمیم بگیره

یک پیشنهاد با توجه به تجربه خودم به شما اینکه دور تایم 1 دقیقه رو خط بکشین چون مطمعن باشین تا زمانی که 1 دقیقه کار میکنین تهش ضرر خواهد بود

موافقم باهاتون. من هم تجربه خوبی با یک دقیقه نداشتم و تریدش نمیکنم. منظورم از سرعت بالا توانایی هندل کردن ماشین بود که شاید یه راننده خیلی حرفه ای بتونه با سرعت بالا هم پیچ ها و ماشین هایی که سر راه هستن رو رد کنه و راننده عادی موفق نشه. صد درصد خستگی و حالت ذهنی هم تاثیرگذاره :love_you_gesture: