دوست عزیز، این صحبت شما رو افرادی با سابقه کم در بازار میزنن، یا افرادی که به عنوان تفریح و نهایتا روزی یکساعت وقت گذاشتن خواستن تریدر بشن، قطعا شما هم جزو این دسته هستید که فکر میکنید ترید سود ده نیست،
نه سابقه من کم نیست 6 سال هست وقت زیادی گذاشتم حتی چشمام ضعیف شده حتی یک دوره ۶ ماه روزی ۱۴ ساعت در حال نوشتن برنامه پان اسکریپت تردینگ ویو بودم که نت قطع شد نتیجه بکتست ناتمام ماند نگفتم کسی موفق نمیشه گفتم احتمالش کم هست شما اگه از یک نفر که به سود مستمر رسید آموزش ببینی باز هم شاید خود شما موفق نشی این احتمال هست مشکل من این زیاد از این شاخه به اون شاخه میپرم پس فکر کردی مثل اینستاگرام بیام برای فروش پکیج رویا فروشی کنم گفتم با گذشت زمان ۵ یا 6 سال مشخص میشه تریدر واقعی معلوم بشه من نمیگم سود کنه سرمایه خودش از دست نده اصلا ۴ درصد سود سالیانه داشته باشه به مدت 5 یا 6 سال و سرمایه خودش از دست نده
یا باید ضعفتان را بپذیرید و آموزش ببینید تا بتونید وارد موفقیت شوید یا غرور تکبر شما را از مسیر سعادت و موفقیت دور خواهد کرد!
تواضع، فروتنی آموزش، یادگیری و استمرار شما را به موفقیت میرساند.
تصمیم با شماست بهشت یا جهنم.
راه سومی وجود ندارد ![]()
من خودم کپی ترید یک نفر در صرافی bingx زیر نظر داشتم چند وقت به مدت دو ماه روی بیت کوین و دوج کوین هم سل میگرفت و هم بای دوج کوین اهرم ۵ تقریبا همزمان با اهرم 20 روی بیت کوین ترید موفقی بود اگه بیت کوین مثلاً روی بای 700 دلار سود میکرد 700 دلار سود وارد پوزیشن سل ضرر میکرد و همیشه پوزیشن بر میگشت حتی تا ۹۰ درصد میرفت تو ضرر ولی بازار برمیگشت و سود خفن میکرد در حین ترید اسکلپ میزد گفتم چه تریدر موفقی و خفنی و شیب رشد سرمایه خوبی داشت گفتم رو دستش نیست بعد چند ماه دیدم شیب رشد سرمایه نزولی نزولی شده و سرمایه اون صفر شد
شما گلم سن و سالت کمه تجربه کافی از این بازار نداری!
کمی زمان نیاز داری تا متوجه بشی چی بهت دارم میگم!
الان یک نهالی ، بگذار کمی شاخ و برگ پیدا کنی و توی این بازار ریشه دار بشی!
بعد بیا تریدرهای قدیمی را قضاوت کن!
بهت قول میدم تا بیایی توی این بازار شاخ و برگ پیدا کنی !بازار ریشه ات را خشک کرده!
کپی کار کردن از روی دست افراد کار کاقلانه ای نمیتونه باشه(باید اون فرد رو بشناسید و به منطقی بودن در کنترل مدیریت، روان و احساسات اعتماد داشته باشید) و درعین حال هم کپی کار کردن میتونه خوب یا حتی عالی باشه مثل جمع کثیری از استادانی که کلاس های آموزشی شون برای سودمند شدن اون دسته از شاگردان ناتوان یا بهتر بگم نابلد در ابتدا کپی معاملاتش رو برای اون افراد در گروه یا کانال های ارتباطی شون قرار میدن.
نمیشه و نباید همینطور بدون شناخت و اطلاعات کافی از فرد مورد نظر برای کپی بهش اعتماد کرد.
باید بخاطر داشت معامله گری یا ترید یک شغل است نه یک بازی و همینطور باید به خودمان متذکر شویم پول علف خرس نیست.
در مورد این شخص که از نوع تریدش صحبت کردید جسارتا عملکرد این عزیز چیزی مثل قمار است.
به نظر میرسد این شخص به علم صعود و نزول چارت بیشتر از هر چیز اتکا دارد و توجه به این ندارد که این نزول ممکن از تا نابودی تمام سرمایه ادامه داشته باشد.
ریسک به هر قیمتی.
اما به چه قیمتی؟!
خوب بعضی ها جلوتر از نوک بینی خودشون را نمیبینند!
فکر میکنند 1 روز یک هفته یک ماه سود کنند!این یعنی موفقیت و شکست بازار!
برای شما آرامش، صبر و موفقیت آرزو میکنم ![]()
ممنون ولی!
شما مگه نمیگی که سودده هستی ؟!بیا اثبات کن!یک استیتمنت بلند مدت بده!
اگر به حرف زدن و اموزش باشه!من یک نگاه به نمودار بندازم صدها الگوریتم براتون در میارم که میتونید تبدیلش کنید به اکسپرت!
مشکل روانشناسی یا مهارت تکنیکالی و اطلاعات فاندامنتالی نیست!
مشکل سود مداوم توی این بازار پیچیده تر از این موضوعات هست!
یعنی کلا نمیشه سودده شد؟
مشکل سود گرفتن توی این بازار به خاطر متغیر بودن الگوریتمها هست!
یعنی امروز بازار بر اساس میانگین
فردا بر اساس زونها
یک هفته بعد بر اساس اعداد طلایی
یک ماه بعد بر اساس الگوهای پرایس اکشن و خطوط روند
یک سال بعد دوباره چرخه کامل را تغییر میده میاد سر جای اولشه
یعنی هر استراتژی بر پایه قوانین مشخص و ثابت توی این بازار دوام نمیاره و شکست میخوره!
استراتژی که امروز بهت سود میده یک هفته یا یک ماه بعد ممکنه ضرر ده بشه!
استراتژِی یا سیستم معاملاتی بر اساس چیه؟!منطق !یعنی یک سری قوانین مشخص شده!یک الگوریتم تعریف شده!
ولی بازار منطق سرش نمیشه!نوسانات احتمالی هست!ساختار بازار اشوب زده هست!
اصلا منطقی توی نوسانات قیمت در بازه های میان و بلند مدت وجود نداره!
بچه کلاس اولی من تمام ریشم تو این کار سفید شد منظورم به نفر اول بود نه شما من کپی نکردم و اصلا کپی به کسی پیشنهاد نمیکنم گفتم معاملات کپی فردی که موفق بود و رشد حساب خوبی داشت زیر نظر داشتنم میخواستم ببینم کسی که موفق چگونه عمل میکنه دیدم سرمایه خودش از دست داد گفتم باید ۵ یا ۶ سال در بازار سرمایه نگه داری تا اسم تریدر روت گذاشت
اتفاقا سود کردن در ترید امکان پذیره و بسیار راحته اگه این دوتا مطلبو که خیلی شعارگونس متوجه بشی
اول اینکه ترید بازی احتمالاته یعنی اینکه بفهمیم چیزی به نام استراتژی 100 درصد وجود نداره و حتی قویترین حمایتها هر لحظه ممکنه شکسته بشن و ما فقط بایستی سمت احتمال 51 درصد قرار بگیریم .
دوم مدیریت سرمایه که از مورد اول خیلی مهمتره چون قویترین موقعیتها هم فقط 1 درصد شانس پیروزی بیشتری دارند پس با کمترین ریسک باید معامله کرد
این دوتا مورد کاملا شخصیه و قابل آموزش نیست و اصلا نیاز به آموزش نداره البته مفاهیم پایه رو حتما باید بلد بود.
بازی احتمالاته .مدیریت سرمایه!
عزیزم این کلمات را بی خیال شو !
این داستانها را ولش کن!
بگو الان چیکاره این بازاری؟!
سود گرفتی !سودده هستی!شعار نده اثبات کن!
نشون بدون معامله گر موفقی هستی!استیتمنت بده!نه دو روزه یا دو ماه !
در مبحث nds بازار زیرو سام گیم هست یعنی بازی حاصل جمع صفر یعنی سود یک نفر و ضرر یک نفر و بازار به صورت یک سیکل و چرخه در حال تکرار هست مثل بخار آب دریا و بعد باران و تکرار چرخه و سیکل… صعود بازار 3 کوروس و ریزش میگن چون ترس وجود داره سریع اتفاق میوفته و میگن دو کوروس هست بعضی میگن 3 کورس هست که البته از روی تقارن مقدار رشد و ریزش مشخص میشه حدودا نه بسیار دقیق ولی کار سختی هست و هر رشدی نهایت به 0/86 درصد خودش برمیگرده
باسلام
مشکل اصلی ما بحث با کسبه که خودش موفق نشده و اینجا داره ضدحال میده و ماهم داریم باهاش بحث میکنیم دوست عزیز قرار نیست همه تو این مارکت به سوددهی برسن ولی خیلیا هم هستن رسیدن چون وقتشو ندارن بیان ثابت بکنن اصلا لازم به این کار نیست پول خودشو در میاره چه کار به این کارا داره بیاد خودشو به کسی ثابت بکنه که ذهنیت موفقی نداره
وقتی خودت خودتو باور داری میشه به سوددهی رسید دیگ تمومه دیگ لازم نیست با به آدم شکست خورده بحث کنی و قانعش کنی این کار امکان پذیره
ترید مثل تمام شغل های دیگس و همه یک نمودار مشاهده میکنن و سود منطقی ماهیانه بین 3تا5 درصد عالیه عالی اما تفاوت ها در دیدگاه ما هستش ک توقع یک شبه پولدار شدن ازش داریم و دقیقا ازینجا سرعت نزولی بودن حساب شروع میشه من از سال2022 دارم سود میکنم با پراپ کار میکنم واین سوال مطرح کردم ک ببینم چقدر فضای مارکت در ایران مسموم هست ک متاسفانه خیلی زیاده و اینو ب دوستانی میگم ک دارن صادقانه تلاش میکنن دوست عزیز ناامید نشو این شغل مهارتی هستش شما سرکارتو برو تلاشتو بکن و ب جای اینستاگرام وقت تلف کردن بیا پای چارت کار کن و از خودت ب اندازه توقع داشته باش تا زمانی ک کار درست انجام ندی چ 1 سال چ 100سال بگذره بازم زیان میکنی و اینکه نهنگ ها مارکت تغییر میدن ی بحث کلیشه ای هستش و تلاش شما باید این باشه رد پای موسسات و بانک هارو یادبگیرید با اونها وارد و خارج بشی
بله من انجام دادم
بله کاکو بالا چهارسال ممتد برداشت داشتم ، تاپیک وین ریت و ار به ار برای ترید مسمتر مفید هستند ببین ریزلات گذاشتم سوال بود در خدمتم ؛)
![]()