توصیه برادرانه برای افراد مبتدی

سلام دوستان ظاهرا نت بین المللی قراره وصل شه

عضو هیچ گروه کانال سیگنال تلگرام و اینستاگرام نشید خواهش میکنم برید آموزش ببینید پول بابت آموزش ندین رایگان آموزش هست اول تکنیکال بعد پرایس اکشن بعد 6ماه کار با حساب آزمایشی بعد با مدیریت سرمایه و استراتژی تست شده وارد بازار شین. دوستان خدا شاهده سیگنال ها چه رایگان چه پولی هیییییچکدام بدرد نمیخوره فقط سرمایه شما و روان رو نابود میکنه اونا فقط شات سود فیک میفرستن یا اصلا شات ضرر نمیفرستن میگن برآیند مثبتی داریم ما فکر می‌کنیم اون شخصی که سیگنال میده احتمالا خبره هم هست.. نه عزیزانم اونا خودشون ترید نمی‌کنند برای شما سیگنال میفرستن.

پس چی شد.اعتماد نکردن به هیچ شخص و هیچ کانال سیگنالی چه پولی چه رایگان.

فقط آموزش آموزش آموزش آموزش رایگان بعد 6ماه کار با حساب دمو بعد خودتون استاد می شید.

یاعلی

5 لایک کرده

یک چیز هم من اضافه کنم، همه اطلاعات و سبک ها مختلف برای سودده شدن رو به طور رایگان میتونید از اینترنت آموزش ببینید، انگلیسی تون رو قوی کنید منابع رو فارسی پیدا نکردید انگلیسی حتما هست، به آموزش فقط در صورتی پول بدید که حضوری و خصوصی باشه اونم فقط برای اینکه یکی مثل مربی شخصی تو ورزش بالاسرتون باشه و بهتون انگیزه بده و مجبورتون بکنه از مسیر خارج نشین وگرنه نه به خاطر چیزی که ادعا میکنه میخواد بهتون آموزش بده.

5 لایک کرده

به سمت پکیج فروشای ایرانی نرید

تمام مطالبی که استادید ایرانی یاد دارن

قطره ای از اون چیزی ست که صاحب سبک های خارجی یاد میدن

و بهتره که ادم از خود چشمه یاد بگیره

3 لایک کرده

من نظر خودم رو بگم ، من دوره خریدم تا دلتون بخواد دوره اساتید مختلف رو دیدم و باید بگم متاسفانه این حرف ها حقیقت داره ، چیزی از دوره ها بدست نیاوردم بجز عادت کردن به حرکات مارکت اونم دلیلش زمانی بود که برای تمرین میزاشتم روی مفاهیمی که چندان منطقی نبودن یا احتمالا بودن اما به درستی آموزش داده نشدند،خلاصه از رو نرفتم و بالاخره استاد خودم رو پیدا کردم اسمی هم از ایشون نمیبرم اما خداروشکر موفق شدم تونستم به علم پرایس اکشن آگاهی پیدا کنم و این راهی بود که من رفتم .

اگر میتونید ۳ جلد کتاب دکتر البروکز رو تهیه کنید و بخوانید با زبان اصلی، اگر کتاب خون نیستین در بهترین حالت ممکن یه مدت رنج میزنین و اگر پر رو باشید یاد می‌گیرید که اونم اگر استاد خوبی پیدا کنید

1 لایک کرده

دوست عزیز اگر واقا از استاد خاصی نتیجه گرفتید تو تاپیک بهترین دوره ها یا بهترین اساتید اونجا معرفی کنید هیچ ایرادی هم نداره باعث میشه حداقل افرادی که تازه اشنا شدن با مارکت با اساتید خوب اشنا شن و گیر پکیج فروشای فیک نیفتن.

2 لایک کرده

اگر کسی انگلیسیش ضهیف باشه مثل من میتونه با همون زیرنویس ترجمه فارسی یوتیوب با سرج عمیق بهترین آموزشها رو رایگان ببینه

2 لایک کرده

عرض کردم تکنیکال بعد پرایس اکشن سبک آقای آلفونسو برای من بود شاید دوستان با افراد دیگه بهتر ارتباط بگیرن.

1 لایک کرده

با درود بر همه دوستان عزیز.این راه ها و آموزشها درست.تحلیلهای تکنیکال وفوندامنتال درست.ولی در این زمانه سیاست و جنگ و اقتصادی باید بازار را با وحودت حس کنی.نه بر احساس فقط احتمالات و قوانین.چون در این بازار به غیر از تریدرهای حرفه ای با رباتها والگوریتمهای مالی و زمانی وسرمایه گذاران اصلی ولی مخفی برای کنترل اقتصاد حهان هم طرف هستی.

2 لایک کرده

در کل کسی پشت پرده برای نظارت بر اقتصاد حهان نشسته.و با برنامه ریزی مال خود سعی در کنترل نبض اقتصاد حهان را دست دارد.چه بخواهید.یا نه.سیاست همینه.تازه این گوشه ای از سیاست در بازارهای مالی است.بقیه سیاستهای نظامی و پزشکی وآب و هوایی وکنترل جمعیت و قحطی وووو به کنار.

2 لایک کرده

سعی کنید یک منبع درامد برای خودتون ایجاد کنید تماما به ترید اتکا نکنید… یک آبراه هرچند کوچک کلی از فشار رو شما کم میکنه

3 لایک کرده

ولی ناامید ازاین حرفهای من نا امید نباشید.در این بازار همچنان که ضرر میکنی.سود هم میکنی.ما انسانها هم برای کسب درامد و همچنین داشتن استرس و هیحان شخصی مایلیم که در این راه قدم برداریم.بالاخره این بازار بازار پر ریسکیه.که ممکن است با یک اشتباه یا اوضاع منطقه یا به شوخی یکی عطسه کنه بازار واکنش نشان میده.و سرمایه ات از بین میره یا چند برابر میشه.در هر حال امیدوارم که همیشه تریدر های عزیز هم وطنم آرزوی موفقیت باشند.

2 لایک کرده

و چون این نسل و نسل بعد متاسفانه شدیدا به اینترنت وفضای سایبری وابسته ومعتاد کردند.بهتر است در کنار ترید زمانی را هم برای آموزشهای دیگر مثل زبان چینی.محتوا سازی.و کلا کار در فضای سایبری را هم یاد بگیری.چ.ن چند سال دیگر یا این کار اگر بخواهید فقط به عنوان منبع کسب در آمد نگاه کنید.میبینید که چطور عمرتان و سرمایه تان را از دست دادید..

1 لایک کرده

حرفهای مهمی بودن. واقعا

2 لایک کرده