دورهمی دوستانی که با نت ملی به بروکر ها دسترسی دارن و معامله میکنن
روبیکا
ایتا
دورهمی دوستانی که با نت ملی به بروکر ها دسترسی دارن و معامله میکنن
روبیکا
ایتا
من با ترندو کار می کنم خوبه بد نیست فقط برداشت سخته
ی گروه ایتا زدم از این هفته برای اشتراک گذاری نقطه ورود و بحث کردن البته نمیدونم اینجا مجاز هست اشتراک لینک با ن
اگر امکانش هست و دوستان علاقه دارن تا بزارم از این هفته اشتراک گذاری نقطه ورود و اطلاعات داشته باشیم
به نظر م ایده خوبی هست
من روبیکا دارم میشه لینک روبیکا بفرستین لطفاً
امیدوارم بزودی نت باز بشه
تو تلگرام اینا گروه بزنید جالب میشه
سلام عرض ادب
از فردا شروع میکنیم نقاط ورود و به اشتراک میزاریم و در مورد ش بحث میکنیم دوست داشتین تشریف بیارین
از فردا نقاط ورود به بازار به اشتراک گذاشته میشه دوستانی با نت ملی به بروکر هاشون وصل هستن کار میکنن دوست داشتن بیان در کنار هم ترید کنیم و نظرات و پیشنهادات همدیگه استفاده کنیم
اینطوری بنظرم هم بیشتر یاد میگیرم و اینکه در کنار هم رشد میکنیم
بالاتر اضافه کردم اول صفحه خدمت شما ![]()
تو ایتا؟ یا کجا؟
ایتا هست روبیکا هم هست ولی اکثرا ایتا اضافه شدن
روبیکا ۲ ۳ نفر بیشتر نیستن ولی خب سعی میکنم دو طرف باشم
انگاری نت داره باز میشه باز که شد تلگرام بزنیم
امیدوارم تکذیب نشه
ی چند تا کانال میگن جنگ تموم میشه تا بعد جام جهانی دوباره شروع میشه
ی چند تا هم میگن ادامه داره تا تموم بشه
سلام وقت همگی بخیر
امروز شروع کردیم دوستانی که مایل هستن میتونن به جمع ما به اضافه بشن ![]()
سلام عرض ادب
دوستان نیازمند توانایی هاتون در ترید هستم هر کسی با راهنمایی کردن دیگران حس میکنه چیزی از دست نمیده تشریف بیاره ایتا یا روبیکا از دانشش بهره ببریم سپاس🌹
بعد از کارکشن روند به سطح 4808$ که به خوبی شکارش کردیم الان موقعیت فروش در شاخص مناست هست و با ست آپ مشخص شده در نمودار میتونیم اقدام کنیم
حدضرر روی سقف قبلی یعنی 4819.82$ و حدسود 4781$ ( برای سیو سود آنلاین باشید چون در موج بازار بر اساس ساختار شمعی و ممنتوم روند نقاط خروج رو شناسایی میکنیم)
اینم بگم که امکان یک لگ صعودی تا 4810$ محتمل هست اما در کل بایاس قیمت در حال حاضر فروش هست، پس در صورت صعود موقت روند نگران نباشید و پوزیشن رو حفظ کنید
با امید موفقیت ![]()
سلب مسئولیت : این یک نظر شخصی هست و مسئولیت معاملات بر عهده ی معامله گر خواهد بود
ممنون بابت اشتراک گذاری تحلیلتون:folded_hands:![]()
$((اشتراک نقاط ورود))$
تبادل و استفاده از اطلاعات و تجربیات همدیگه
تحلیل های شخصی از فارکس
و…
مایل بودی به جمعمون اضافه شو:bouquet:![]()
ایتا و روبیکا گروه داریم لینک هم بالا هست