هشدارهایی برای اهالی ترید!

این تایپیک رو برای مطلع شدن از مسائل و مشکلاتی که در زمینه های مختلف ترید و تریدرها در هر جایی رخ میده ایجاد کردم تا از آسیبهای احتمالی به تریدرها حتی المقدور جلوگیری بشه.

لطفا با ذکر یک مثال بیشتر توضیح دهید .

آسیب چی!

جسمی؟

ذهنی؟

مالی؟

استراتژی؟

1 لایک کرده

امروز ۱۵ اردیبهشت برای من یه اس ام اس اومد با لنیک یه پراپ که اسمش رو تا حالا نشنیده بودم و عمدا اسم نمیبرم لینک رو من طبق روال خودم باز کردم و دیدم یه پراپ کاملا جدید هست.

حال سوال این هست: شماره تلفن من دست این پراپ تازه متولد شده چی کار میکنه؟

این سوال یه جواب داره به نظرم: چون من توی سایت خیلی از پراپهایی با سه چهار سال سابقه و کمتر، از قبل عضوم نتیجه گرفتم که یکی از پراپهای ضعیف یا متوسط قبلی، کلا با یه اسم دیگه هم وارد بازار نت ملی شده به همین خاطر خواستم این تایپیک رو با این هشدار شروع کنم که به هیچوجه به پراپهای بخصوص جدید تا وضعیت تثبیت نشده اعتماد نکنید.

3 لایک کرده

مثل پست بالایی که در مورد اس ام اس یه پراپ زدم و میتونه در مورد همه شون باشه به غیر از استراتژی که بحثش اینجا نیست تایپیکای دیگه ای هست که بهتره براش

1 لایک کرده

بله بزرگترین مشکل پکیج فروش ها هستند اساتیدی مثل وداد عزیز پور در کریپتو.

فارکس ترید نکردم ولی اینا هستن پورصمدی خاکستر…..

سه چهار نفر در همین تاپیک مثل امامی نژاد هست.

از پکیج دوره فیلم جزوه سیگنال کانال و چارتکش دوری کنید.

مسیر درست آموزش

سه روز تحقیق در مورد ترید.

پرسیدن سوالات تخصصی از خود که به هوش مصنوعی هم بگید می‌پرسه.

یک هفته آموزش مدیریت سرمایه.

یک هفته دیدن ویدیو رایگان در یوتیوب و سایت های ترید.

یک هفته نقاشی.

یک هفته بک تست.

یک هفته فوروارد تست.

و حدود یکی دو ماه آزمایش با ریسک ناچیز 0.5%.

یه خواهشی دارم که شاید خوشایند نباشه ولی تا کسی در این تایپیک پکیج فروشی نکرده اینجا بحثش رو نکنیم چون نتیجه اش درگیری هست می تونیم زیر پست طرف بریم و نظرمون رو بنویسیم. لطفا اسامی افرادی که در این تایپیک تبلیغ و پکیج فروشی نکردن رو نیاریم. پکیج فروشی دیگه هشدار دادن نمیخواد الان با این گرونی بچه هم می دونه که خیلی حرفا باد هواست.

یه خواهشی دارم که شاید خوشایند نباشه ولی تا کسی در این تایپیک پکیج فروشی نکرده اینجا بحثش رو نکنیم چون نتیجه اش درگیری هست می تونیم زیر پست طرف بریم و نظرمون رو بنویسیم. لطفا اسامی افرادی که در این تایپیک تبلیغ و پکیج فروشی نکردن رو نیاریم. پکیج فروشی دیگه هشدار دادن نمیخواد الان با این گرونی بچه هم می دونه که خیلی حرفا باد هواست.

اصلا وداد کریپتو کار نمیکنه :neutral_face:

پورصمدی هم توی ادامه روند تریدر شدنم خیلی کمکم کرد

من یادگیری کامل پرایس اکشنمو مدیون پورصمدی هستم

استاد وداد هم که دیگه نوبرشه

این رودمپی هم که داری میگی اگه تونستی کسیو باهاش تریدر کنین اسممو عوض عوض میکنم

رهامو ورمیدارم میزارم شلغم

1 لایک کرده

پراپ ها اطلاعات تماس مشتری های خودشونو به هم میفروشن نه فقط پراپ ها حتی بروکر ها. پس خیلی نگران نباش

سلام دوستان مثل این که بانکای اروپا و آمریکا فردا تعطیل هستن. شخصا معامله می کنم در اوپن سهام نیویورک چون توی استراتژیم روی این روز که مناسبتی هم در آمریکا داره و اسنش یادم نیست بک تست جداگانه نداشتم ولی خواستم بگم که مراقی معامله هاتون در فردا باشید. خیرهای ژئوپلتبکب هم که می تونه بازارهای بانک هالیدی رو خیلی بیشتر نوسانی کنه.

یه چاه بزرک سر راه تریدرهای تازه کار هست یا بهتره بگم اگر قبلا چند چاه حلوی پای تریدرهای مبتدی بود با ادامه داشتن عدم دسترسی به منابع خارجی از طریق انیترنت صدها چاه جلوی پای تریدرهای صفر کیلومتر و حتی مبتدی یا تازه آغاز کرده خواهد بود. اگر به منایع خارجی دسترسی نداشته باشیم چطور می تونیم استراتژی ها و معلومات تریدمون رو به روز کنیم؟ در نتیجه حداقلش این هست که تازه واردها جذب دوره های آموزشی داخلی میشن که می دونید که اغلب هیچ تعریفی ندارن و به دردنمی خورن وبدتر این که کلاه برداری در آموزش ترید بعد از یکی دو سال خیلی راحتتر میشه چون اکثریت تریدرهای بخصوص تازه وارد به هیچ منبعی برای مقایسه و درک واقعی وضعیت ترید دسترسی ندارن

فردا باید به سمت ارزهای آسیایی رفت

1 لایک کرده

سشن آسیا فردا بهتره. من البته همون اوپن سهام رو خواهم زد.

1 لایک کرده

اوپن سهام احتمالا پیپ ولیو کم باشه فردا . اگه با نقدینگی اوپن کار میکنید احتمالا اذیت بشین

بله منطق، به خاطر بانک هالیدی همین رو میگه.