تجربه استفاده از پراپ رابین سود

یعنی خود پلتفرم برات باز میشه و فقط مشکل کندل داری ؟

2 لایک کرده

اره کندلها رو نمیاره

2 لایک کرده

سلام و احترام،
یکبار Clear cache کن درست میشه. من حقیقتش از نصف شب که پوزیشن باز کردم تا الان، هر چند ساعت چک میکردم و مشکلی نداشت برام. احتمالا برای شما باگ شده و یکبار اینکارو بکنی درست میشه انشاالله :rose:

روی ادج نمیاره بردم روی فایرفاکس کار کرد.

2 لایک کرده

موفق و پرسود باشی

اگه باهاش کار کردی تجربه ات چطور بوده ؟

1 لایک کرده

خب خداروشکر. موفق باشی موکاجان :rose:

متأسفانه بسیار بد،

امروز صبح در لندن ۴ تا پوزیشن گرفتم که تو ۲۰دلار سود خودش در پلتفرم داشت بهم نشون میداد، وقتی بستم تغییری در بالانس ندیدم و تعجب کردم وقتی تاریخچه رو دیدم متوجه شدم پوزیشن ها در جای دیگر با ۰ دلار مجموع بسته شده بود.

خوب فکر کنم بهتر هستش فردا حساب فانددنکست رو بخرم و راه درست همینه.چون رابین با اعصاب من داره بازی می‌کند.

3 لایک کرده

سلام مجدد، پشتیبانی پاسخی نداد اقای طاهرخانی؟

من راستش این پوزیشن هارو امروز ساعت 3 صبح زدم و تقریبا قبل 10 صبح بستمش. حساب هم کردم، سود رو درست برام مشخص کرده.

image

1 لایک کرده

ممنون بابت انتقال تجربه ات کیان عزیز

2 لایک کرده

شما اوکی بودید نیما جان ؟

1 لایک کرده

اره دیگه بستم پوزیشن رو و اوکی بود خداروشکر. فعلا مجدد منتظر نقطه ورود جدید هستم و پوزیشن رو ست کردم.

1 لایک کرده

یه سوال از دوستانی که در رابین سودحساب دارند

پشتیبانی رابین سود چقدر زمان می بره تا به درخواستهای ثبت شده در سامانه پگاه رسیدگی کنند؟

2 لایک کرده

اگر موردی که کیان عزیز گفتند رو شما هم باهاش مواجه شدید حتما در صورت امکان اعلام کنید

1 لایک کرده

سلام و احترام،
طبق تجربه ای که داشتم نهایت تا 72 ساعت طول میکشه.

چشم حتما. البته مورد ایشون به خاطر اینکه اردر ست کرده بودن با منی که دستی باز و بسته کردم فرق هم داره. ولی الان اردر گذاشتم و منتظرم باز بشه. اگر مشکلی پیش بیاد حتما میگم اینجا

1 لایک کرده

موفق و پر سود باشی عزیزجان

1 لایک کرده

پیام به پشتیبانی رو فک کنم 1 ساعته اگه کار ضروری داری تماس بگیر مثل من :joy:

1 لایک کرده

خب مشکلی نیست، اگر درست باشه نهایت تا 72 ساعت بعد از ثبت تیکت و بررسی هاشون، درست میشه حسابتون.

نگران نباشید :rose:

1 لایک کرده

ضروری که هست چالش اشتباه رد شده صبر می کنم ببینم جواب چی میدن

2 لایک کرده