یعنی خود پلتفرم برات باز میشه و فقط مشکل کندل داری ؟
اره کندلها رو نمیاره
سلام و احترام،
یکبار Clear cache کن درست میشه. من حقیقتش از نصف شب که پوزیشن باز کردم تا الان، هر چند ساعت چک میکردم و مشکلی نداشت برام. احتمالا برای شما باگ شده و یکبار اینکارو بکنی درست میشه انشاالله ![]()
روی ادج نمیاره بردم روی فایرفاکس کار کرد.
موفق و پرسود باشی
اگه باهاش کار کردی تجربه ات چطور بوده ؟
خب خداروشکر. موفق باشی موکاجان ![]()
متأسفانه بسیار بد،
امروز صبح در لندن ۴ تا پوزیشن گرفتم که تو ۲۰دلار سود خودش در پلتفرم داشت بهم نشون میداد، وقتی بستم تغییری در بالانس ندیدم و تعجب کردم وقتی تاریخچه رو دیدم متوجه شدم پوزیشن ها در جای دیگر با ۰ دلار مجموع بسته شده بود.
خوب فکر کنم بهتر هستش فردا حساب فانددنکست رو بخرم و راه درست همینه.چون رابین با اعصاب من داره بازی میکند.
سلام مجدد، پشتیبانی پاسخی نداد اقای طاهرخانی؟
من راستش این پوزیشن هارو امروز ساعت 3 صبح زدم و تقریبا قبل 10 صبح بستمش. حساب هم کردم، سود رو درست برام مشخص کرده.
![]()
ممنون بابت انتقال تجربه ات کیان عزیز
شما اوکی بودید نیما جان ؟
اره دیگه بستم پوزیشن رو و اوکی بود خداروشکر. فعلا مجدد منتظر نقطه ورود جدید هستم و پوزیشن رو ست کردم.
یه سوال از دوستانی که در رابین سودحساب دارند
پشتیبانی رابین سود چقدر زمان می بره تا به درخواستهای ثبت شده در سامانه پگاه رسیدگی کنند؟
اگر موردی که کیان عزیز گفتند رو شما هم باهاش مواجه شدید حتما در صورت امکان اعلام کنید
سلام و احترام،
طبق تجربه ای که داشتم نهایت تا 72 ساعت طول میکشه.
چشم حتما. البته مورد ایشون به خاطر اینکه اردر ست کرده بودن با منی که دستی باز و بسته کردم فرق هم داره. ولی الان اردر گذاشتم و منتظرم باز بشه. اگر مشکلی پیش بیاد حتما میگم اینجا
موفق و پر سود باشی عزیزجان
پیام به پشتیبانی رو فک کنم 1 ساعته اگه کار ضروری داری تماس بگیر مثل من ![]()
خب مشکلی نیست، اگر درست باشه نهایت تا 72 ساعت بعد از ثبت تیکت و بررسی هاشون، درست میشه حسابتون.
نگران نباشید ![]()
ضروری که هست چالش اشتباه رد شده صبر می کنم ببینم جواب چی میدن