تجربه استفاده از پراپ رابین سود

علی جان اگر اینطوره مستند بفرست براشون که که زمانبر نشه یعنی استدلال اینکه چرا میگی اشتباه هست رو حتما بگو که رد و بدل شدن پیام هات کمتر بشه مدت زمان کمتری بخوای تا ببینی چی شده

1 لایک کرده

خب پس، چیزی نیست.
شاید پلتفرم دوباره باگ خورده

1 لایک کرده

عالی دقیق نوشتی کامل تیکت ها رو گفتی دیگه یعنی با یه نگاه مشخص میشه صحبتت :pinched_fingers:

2 لایک کرده

در عکس پایین: ببینید دوستان دو پوزیشن بای زدم که 11.45 و11.50 باز شدن با تارگت 4538

در عکس بالا: ۳ بار در ساعات ۱۴.۰۵,۱۴.۰۴ و۱۴.۲۰ به تارگت رسیده و رد هم شده ولی پوزیشن با ۳۰ دلار سود بسته نشده. چرا؟

4 لایک کرده

امروز که من تماس گرفتم انگاری یکی دو ساعت قطع بوده یعنی نمیشده معامله باز و بسته کرد حالا نمیدونم معاملات شما به اون تایم میخوره یا نه :man_shrugging:

1 لایک کرده

ولی این باید درست بشه ممکنه من از پای چارت بلند بشم

من چند روز پیش به یکی ار عزیزان گفتم اگر موافق باشند یه درخواست جمعی به رابین سود بدیم که روال کارش رو برای درست کردن این موارد سرعت بده ، نظر شما چیه کیان جان ؟

2 لایک کرده

موافقم، بهر حال من الان نمی دونم چقدر از سودم کم شده، الان هم کلا معاملات نه بسته میشه نه پوزیشن جدید باز میشه.

3 لایک کرده

چون برای من ۴۵۱۲ موقعیت داده بود، حتی الان هم خوبه ولی دیگه با این ها نمیشه کار کرد اعتماد بهشون ندارم

2 لایک کرده

پاسخ داد و مثل قبلی

2 لایک کرده

من اخرین مرتبه 14:20 تماس گرفته بودم اعلام کرده بودند تا 16 درست میشه من هنوز ورود ندیدم تست کنم

2 لایک کرده

بنظرم باید برای این موضوع یه فکر ریشه ای بشه اینجوری استرسش پیری زودرس میاره :joy:

3 لایک کرده

پاسخ یکی از مشکلات که در وضعیت سود با ضرر بسته شد، حالا میگه بی اثر من نمی‌دونم

3 لایک کرده

به نظرم با باز شدن اینترنت باید پلتفرمشونو برگردونن روی متا تریدر تا این باگای پلتفرمو اوکی کنن

3 لایک کرده

برای منم انجام دادن البته برای ۱۰ روز قبل تر بوده که یه اختلالی بوده ما حدود فک کنم ۱۰۷ دلار ضرر کردیم اون رو حساب نکردن ولی یکم بررسی شون زمان میبره کاش سرعت بدن بهش

2 لایک کرده

شما تجربه تون چطور بوده ؟ البته که دیدم برداشت داشتید و تبریک میگم

2 لایک کرده

اقا رابین سود توی کندل ها امروز با چات ایکس چیف فرق داره. یعنی کنلهای رابین سود کوچکتر از کندل های ایکس چیف بسته میشن.

3 لایک کرده

عموما هر زیرساختی چارتش رو داره از یه جای دیگه ای میگیره باید مرجع اصلی پیدا کنی و باهاش مقایسه کنی عزیز جان

2 لایک کرده

با توجه به اینکه رابین سود این تجربه رو رایگان در اختیار ما گذاشته. ممنونیم. انتظاری هم نداریم مثل بقیه بروکر ها باشه. این فقط تجربه من بود از امروز. بقیه روزها اوکی بوده

3 لایک کرده

تا دیروز یکی بودن

2 لایک کرده

شکل اصلی چارت تقریبا همه جا یه شکله یه اختلاف (کاری به اندازه اش ندارم چون اون بحثش جداست) اما گاها هست که باز توی سقف ها و کف ها خیلی بهتر دیده میشه (اختلاف جزئی، نه مثلا 50 دلار ها :sweat_smile: )

3 لایک کرده