بله نبود خطوط معاملاتی همچنان مشکل اصلی هستش ولی حقیقتا قطع شدن رو تو این ماه کلا دوبار تجربه اشو داشتیم. بحث اسپرد بالا در شاخص هارو اقای نزدکی یکبار نوشتند و مقایسه کردند که در سرمایه گزار برتر کمترین اسپرد وجود داره و درست میفرمایید. در مورد تایم فریم ها هم عرض کنم خدمتتون این مشکل رو من توی چارت بایتیکل هم داشتم و تایم فریم ها در چارت با چارت متا یکی نیست به هر حال.
بحث تایم فریم ها نکته خوبی بود که خودمم فراموش کردم بهش اشاره کنم. متشکرم ازت
سلام و احترام،
امروز روی چارت طلا، قیمت چندباری در حد 10 ثانیه فریز شد حوالی ساعت 14 و 16 ولی بعدش سریع درست میشد. از اونجایی که من از چارت متاهم استفاده میکنم مشکل خاصی کلا نبود
باز اگر مشکلی باشه حتما اعلام میکنم
جالبه موقع باز کردن هم با سه تا چهار دلار تفاوت پوزیشن باز میشه.
اصلا یه چیز میگم یه چیز از من میشنوید، این هستش که میگم فقط فانددنکست. پراپ های ایرانی متاسفانه بسیار ضعیف هستند. رابین سود بخاطر پلتفرمش در صدر جدول قرار دارد.
سلام و احترام،
من حقیقتا تا الان اردر گذاشتم و منتظرم پوزیشنم باز بشه. ولی از ساعت 11 صبح که پای چارت نشستم و دارم نگاه میکنم، فریز نداشتم و مارکت واچ اوکیه
ولی هنوز پوزیشنم باز نشده که بخوام بفهمم شرایط معاملاتیش چطوره
فرمایشت کاملا درسته. این مشکلی که میفرمایید رو اگر اسکرین بفرستید به پشتیبانی و بهشون بگید انشاالله درستش میکنند.
در مورد فانددنکست هم متاسفانه ما نت درست برای سرچ عادی هم نداریم، چه برسه به فانددنکست که به ابزارهای تغییر آی پی هم حساسه. در کل اوضاع جالبی نیست.
حالا گفتند تا هفته بعد قراره نت وصل بشه. ببینیم چطوری میشه شرایط
اسکرین رو میزارم همینجا، هر ۴ پوزیشن رو در یک لحظه گرفتم، ولی دو عدد بالا روی چه قیمتی اومده و دو تای پایین روی چه قیمتی باز شده، تازه موقع بستن هم وقتی سود رو نشون داده با عدد مناسب بستم ولی در تاریخچه ضرر نوشته و روی یک قیمت دیگه کلا بسته معامله رو. این دیگه چیه
سلام مجدد، عجیبه
بنده جسارت نکردم واقعا. حرف شمارو قبول دارم اقای طاهرخانی
منظورم این بود که اسکرین رو بهشون بدی تا برات پیگیری کنند و شاید اصلا ضرر رو برات پاک کنند. متاسفم در کل
من هنوز پوزیشن خودمم باز نشده که بفهمم چطوریاس. روی 4583 اردر دارم و منتظرم بگیره.